Şimdi Ara

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
7.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız bu adamlar fatura kesmiyor mu? benim paketten herhangi bir fatura çıkmadı üzerinde gönderen ve alıcı yazan etiket vardı sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsai

iletişim kurduğunuz firmanın telefonunu verirseniz belki biz de isteriz.
    fırsat geçmiş olsa da. ?

İstek, öneri ve şikayetlerinizi aşağıdaki form aracılığı ile veya iletişim bilgilerimiz üzerinden iletebilirsiniz.

Memurfoni Bilişim Hizmetleri Paz.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti.

Müşteri Hizmetleri

T : 0 312 434 44 26
    T : 0 312 434 44 13
    F : 0 312 484 86 38
    Email : destek@memurfoni.com
    Web :http://www.memurfoni.com
    Adreslerimiz;

Merkez: Dr.Mediha Eldem Sok.No:71/3 Kızılay / ANKARA (Kocatepe cami yanı)

Lojistik Depo : Demirlibahçe Mah. Doğanbahçesi Sok. No: 16 / A Mamak / ANKARA

T :312 560 30 02

• mesaj attım kampanyayı yenileyin diye. hiç kimse olmasa bile donanımhaber size yeter dedim
  • Elimde fazladan 1 çift bulunmaktadır. sanalpazar aracılığıyla kargo dahil 37 TL'ye yollayabilirim. Ya da havale/eft de 30 TL yurtiçi kargo ile de %50 indirimli gönderim imkanım mecvut.

İlgilenenler PM atsın...
  • ben de mesaj attım kampanyayı yenilemeyi düşündüklerini ilettiler...
  • Arkadaşlar bana bir tane kitap geldi. Baya kalın bir kitap, size 2 tane mi geldi. Kitabın üzerinde 3 farklı içeriği şeklinde yazmışlar
  • İyi olmuş ya kaçıranlar çoktu. Geçen sefer almıştım beni beğendim.
  • Bu ürün 08.03.2012 ile 14.03.2012 tarihleri arasında kargoya verilecektir.

artık önümüzdeki üdsler için alacağız

Şimdi siparişi verdim bu sefer de teslim tarihi resimde göründüğü gibi..

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 1 Mart 2012; 12:11:42 >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler yalnız bir sorum var
    ilk defa bu tarz siteden alışveriş yaptım, ödemeyi kredi kartıyla yaptım
    mail adresine kupon kodu gönderildiği yazıyor
    bundan sonra bişey yapcakmıyım bu kupon koduyla, yani bu kupon kodu ne işe yarıyor??
  • bir sorum daha var, gelen mailde teslimat adresi kısmında sadece şehir yazıyor
    bu herkeste böyle mi yoksa adresi girmeyi mi atladım diye kafama takıldı, adresi yazdım biliyorum aslında ama
    cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

haber veren arkadaşa teşekkürler yalnız bir sorum var
    ilk defa bu tarz siteden alışveriş yaptım, ödemeyi kredi kartıyla yaptım
    mail adresine kupon kodu gönderildiği yazıyor
    bundan sonra bişey yapcakmıyım bu kupon koduyla, yani bu kupon kodu ne işe yarıyor??

Bir işye yaramıyor. Kampanyanın bitmesini bekleyeceksin. Yani 10 gün sonra elinde olur kitaplar.
  • quote:

bir sorum daha var, gelen mailde teslimat adresi kısmında sadece şehir yazıyor
    bu herkeste böyle mi yoksa adresi girmeyi mi atladım diye kafama takıldı, adresi yazdım biliyorum aslında ama

Kafana takıldıysa memurfoniye email at. Sitede altta iletişim linki olması lazım. Gelen kupon kodunu falan yaz. Adresi eksik yazmışım diyerek tam adresi yaz. Adını soyadını da ekle yolla. Dönüş yaparlar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Kafana takıldıysa memurfoniye email at. Sitede altta iletişim linki olması lazım. Gelen kupon kodunu falan yaz. Adresi eksik yazmışım diyerek tam adresi yaz. Adını soyadını da ekle yolla. Dönüş yaparlar sonra.

teşekkür ederim
    yani gelen mailde adresimin tam olarak yazması mı gerekiyordu
  • quote:

Sanırım adresi girmemişsin. "Hesabım" "Siparişlerim" bölümünden adres değiştirme var. Oraya tekrar yazmayı dene. Bu siteden benim de ilk alışverişim oldu. Verdikleri kod takip için.
  • garanti olsun diye arıyayım dedim
    kontrol etti bizde adresiniz gözüküyor bir sorun olmaz dedi
  • quote:

garanti olsun diye arıyayım dedim
    kontrol etti bizde adresiniz gözüküyor bir sorun olmaz dedi

En güzelini yapmışsın. Kafaya bir şeyi takmak hiç sağlıklı değil
  • ARKADAŞLAR ILK SAYFADA BIR ARKADASTAN MEMURFONI UYELIK BEDELI KESILMIŞ, AYNI DURUMDA OLAN KISILER VAR MI.
    edit: siparişi geçtik bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razr58 -- 1 Mart 2012; 14:03:52 >
  • Kaçırmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.