Şimdi Ara

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
7.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitede adres kısmını filan düzenleyemiyorum. sizdede böyle bir sorun var mı?
  • hürriyetin kuponla verdigi kpds seti kitap yerine ufacık kitapcıklar cıkınca ben de kapayim bari
    bahar kpds için hedef 90
  • aldım bende. keşke daha önce gönderseler. ayın 14 ü nedir yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

hürriyetin kuponla verdigi kpds seti kitap yerine ufacık kitapcıklar cıkınca ben de kapayim bari
    bahar kpds için hedef 90

Dağıtım başladı mı ya? Bende biriktirmiştim.
  • kopyası yokmu ki bu kitabın
  • fiyatı baya uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool58

ARKADAŞLAR ILK SAYFADA BIR ARKADASTAN MEMURFONI UYELIK BEDELI KESILMIŞ, AYNI DURUMDA OLAN KISILER VAR MI.
    edit: siparişi geçtik bakalım hayırlısı

Hocam bendim o. Fazladan kitapların fiyatı kadar ücret kesmişlerdi. Okkalı bi mail attıktan sonra iade ettiler. Sizlerde karşılaşırsanız bu durumla hakkınızı mutlaka arayın
  • Teşekkürler bende kaptım bir tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

kopyası yokmu ki bu kitabın

İki kitap toplam 1300 sayfa yaklaşık. Kopyasının olsa da toplamda 20TLden az olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

kopyası yokmu ki bu kitabın

İki kitap toplam 1300 sayfa yaklaşık. Kopyasının olsa da toplamda 20TLden az olacağını sanmam.

normal satış fiyatı 80 küsürmüşya ondan söledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oz!

quote:

ARKADAŞLAR ILK SAYFADA BIR ARKADASTAN MEMURFONI UYELIK BEDELI KESILMIŞ, AYNI DURUMDA OLAN KISILER VAR MI.
    edit: siparişi geçtik bakalım hayırlısı

Hocam bendim o. Fazladan kitapların fiyatı kadar ücret kesmişlerdi. Okkalı bi mail attıktan sonra iade ettiler. Sizlerde karşılaşırsanız bu durumla hakkınızı mutlaka arayın

sağolun hocam cevapladığın, alan arkadasların bu konu hakkında hıc merak etmemelerını sasırıyorum.

Memurfoni benden birşey kesmedi yada şuan için kesmeye çalışmadı.Alışverişi sanal kart ile yaptığımdan istesede kesemez.24 lira limit atayıp öyle yaptım alışverişi.

• İngilizce öğretmeniyim, kpds puanımı artırmak için sınava gireceğim, bana da faydası olur mu sizce bu kitapların?
  • fiyatı uygun.. biraz daha erken gönderselermiş süper olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

İngilizce öğretmeniyim, kpds puanımı artırmak için sınava gireceğim, bana da faydası olur mu sizce bu kitapların?

tabii niye faydası olmasın ki olur bence alın piyasada ingilizce kitapları cidden pahalı

hürriyetin kpds kitapçıkları dağıtılmaya baslandı ama pek bir şey beklemeyin
  • Üds den 65i geçsem ÖYP çok yüksek ihtimalle olacak.Açılan 4 kişilik kadro, 65 üds barajını sağlayabilen kimse olmayınca boş kalmıştı.
  • Fiyat uygun ben de aldım
  • Alan arkadaşlara bir sorum olucak site güvenilir midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Aynı kampanya devam ediyor.

http://www.memurfoni.com/firsat/kpds-ve-uds-ye-hazirlik-yapanlarin-en-cok-tercih-ettigi-iki-kitap-akin-dil-ingilizce-sinav-teknikleri-ve-ingilizce-ders-notlari-1194.html

teşekkürler. öncekinden alamamıştım. şimdi aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_fb_39@hotmail.com

Alan arkadaşlara bir sorum olucak site güvenilir midir ?

sitenin güvenilir olduğunu düşünüyorum.Zaten daha önce aldığım reading kpds geldi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.