sitede adres kısmını filan düzenleyemiyorum. sizdede böyle bir sorun var mı?
hürriyetin kuponla verdigi kpds seti kitap yerine ufacık kitapcıklar cıkınca ben de kapayim bari bahar kpds için hedef 90
aldım bende. keşke daha önce gönderseler. ayın 14 ü nedir yahu...
quote:
Orijinalden alıntı: fod
hürriyetin kuponla verdigi kpds seti kitap yerine ufacık kitapcıklar cıkınca ben de kapayim bari bahar kpds için hedef 90
Dağıtım başladı mı ya? Bende biriktirmiştim.
kopyası yokmu ki bu kitabın
fiyatı baya uygun
quote:
Orijinalden alıntı: cool58
ARKADAŞLAR ILK SAYFADA BIR ARKADASTAN MEMURFONI UYELIK BEDELI KESILMIŞ, AYNI DURUMDA OLAN KISILER VAR MI. edit: siparişi geçtik bakalım hayırlısı
Hocam bendim o. Fazladan kitapların fiyatı kadar ücret kesmişlerdi. Okkalı bi mail attıktan sonra iade ettiler. Sizlerde karşılaşırsanız bu durumla hakkınızı mutlaka arayın
Teşekkürler bende kaptım bir tane...
quote:
Orijinalden alıntı: karakaleli
İki kitap toplam 1300 sayfa yaklaşık. Kopyasının olsa da toplamda 20TLden az olacağını sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orijinalden alıntı: karakaleli
İki kitap toplam 1300 sayfa yaklaşık. Kopyasının olsa da toplamda 20TLden az olacağını sanmam.
normal satış fiyatı 80 küsürmüşya ondan söledim
Toplam 80 falan abartı Hepsiburada da bile toplam 55TL havale ile. Google ile arasan HBden daha ucuza da var.
ARKADAŞLAR ILK SAYFADA BIR ARKADASTAN MEMURFONI UYELIK BEDELI KESILMIŞ, AYNI DURUMDA OLAN KISILER VAR MI. edit: siparişi geçtik bakalım hayırlısı
Hocam bendim o. Fazladan kitapların fiyatı kadar ücret kesmişlerdi. Okkalı bi mail attıktan sonra iade ettiler. Sizlerde karşılaşırsanız bu durumla hakkınızı mutlaka arayın
sağolun hocam cevapladığın, alan arkadasların bu konu hakkında hıc merak etmemelerını sasırıyorum.
Memurfoni benden birşey kesmedi yada şuan için kesmeye çalışmadı.Alışverişi sanal kart ile yaptığımdan istesede kesemez.24 lira limit atayıp öyle yaptım alışverişi.
İngilizce öğretmeniyim, kpds puanımı artırmak için sınava gireceğim, bana da faydası olur mu sizce bu kitapların?
fiyatı uygun.. biraz daha erken gönderselermiş süper olacakmış
quote:
Orijinalden alıntı: ferrotello
İngilizce öğretmeniyim, kpds puanımı artırmak için sınava gireceğim, bana da faydası olur mu sizce bu kitapların?
tabii niye faydası olmasın ki olur bence alın piyasada ingilizce kitapları cidden pahalı
hürriyetin kpds kitapçıkları dağıtılmaya baslandı ama pek bir şey beklemeyin
Üds den 65i geçsem ÖYP çok yüksek ihtimalle olacak.Açılan 4 kişilik kadro, 65 üds barajını sağlayabilen kimse olmayınca boş kalmıştı.
Fiyat uygun ben de aldım
Alan arkadaşlara bir sorum olucak site güvenilir midir ?