Şimdi Ara

KPDS ve ÜDS'ye Hazırlananlar 23,40 Tl Grammer ve Test kitabı (Kargo Dahil) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
7.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitaplar hakkında duayenlerden bilgi alalım ben çok beğendim açıkçası hedefim 55-65 arası fazlasında gözüm yok. KPDS ÜDS konusunda tecrübeli arkadaşlardan nasıl çalışmak gerk dersiniz.
    Kelime ezberlemenin en önemli nokta olduğunu düşünüyorum var mı başka tavsiyesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

Kitaplar hakkında duayenlerden bilgi alalım ben çok beğendim açıkçası hedefim 55-65 arası fazlasında gözüm yok. KPDS ÜDS konusunda tecrübeli arkadaşlardan nasıl çalışmak gerk dersiniz.
    Kelime ezberlemenin en önemli nokta olduğunu düşünüyorum var mı başka tavsiyesi olan?

çalışma teknikleri konusunda fikir paylaşımıda olursa çok iyi olur.
  • İngilizce öğretmeniyim. Bu sınavlar konusunda işin sırrı bol bol okumakta. Okumak size kelime öğrettiği gibi, grammar kurallarını da pekiştirir. Kitap okumak sıkıcı geliyorsa online gazete dergi vs okuyun. Sözlük olarak da Babylon'u şiddetle tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_blue -- 6 Mart 2012; 22:24:05 >
  • Bu ve benzeri taktik olayları son kpds de gümledi. Hatta çok tanınan bir dil forum sitesinde bir hocanın (kendine hoca diyor) çeşitli tekniklerini yayınlıyor e-maille isteyene gönderiyordu. Ama son kpds de gümledi buna emin olun. Eğer amacınız 50-60 arası bir puan almaksa üds-kpds den 1-1,5 hafta gramere göz gezdirin. İşinize yarıyacak kadar fazla derine inmeyin. Sonra Çıkmış kpds sorularını indirin kendiniz çözmeye çalışın. YadaSuat gürcan-rıdvan gürbüzün kpds ve üds için çözümlü çıkmış sorular v onları detaylı bir şekilde çözün. İnanın bu kitaptan daha faydalı olacak. Benim 2 aylık çalışmayla 51,25 im var bu şekilde.

Artık ösym kalıplara göre soru çözdürmüyor. Yani 80 soruda taş çatlasın 10 tane kurala uygun soru çıkar yada buna yakın. O taktiği uygulayacağın soruyu bulacaksın da taktik uygulayacaksın da ölme eşeğim ölme.. Süre kısıtlı kpds ye kadar böyle çalışmak en mantıklısı.. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş okuma gerçekten başı çekiyor. Bol bol kitap okunmalı. Yalnız dediğimiz gibi süre kısıtlı. Okuma için reader at work ve more to read var tavsiye olunur. internetten felan haberleri takip edin ingilizce olarak. Mesela benim cepte bbc nin haberlerini okuyorum. Günde 1 tane. Android markette onlarca uygulama var..

Sürçü lisan ettiysek affola. Bir çok arkadaşımızın, bu sınav taktikleri denile denile aldatıldığını düşünüyorum. Şahsi görüşümdür. Beni bağlar. İsteyen bu ve benzeri kitapları alır, sınava girer..

• ilk sayfada bir arkadaştan bilgi işlem ücreti diye bişey kesilmiş bizede öyle yapmazlar değil mi sipariş vermekte kararsız bıraktı bu durum
  • Yok öyle bir şey. Yanlışlıkla falan almışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyaaslani

Bu ve benzeri taktik olayları son kpds de gümledi. Hatta çok tanınan bir dil forum sitesinde bir hocanın (kendine hoca diyor) çeşitli tekniklerini yayınlıyor e-maille isteyene gönderiyordu. Ama son kpds de gümledi buna emin olun. Eğer amacınız 50-60 arası bir puan almaksa üds-kpds den 1-1,5 hafta gramere göz gezdirin. İşinize yarıyacak kadar fazla derine inmeyin. Sonra Çıkmış kpds sorularını indirin kendiniz çözmeye çalışın. YadaSuat gürcan-rıdvan gürbüzün kpds ve üds için çözümlü çıkmış sorular v onları detaylı bir şekilde çözün. İnanın bu kitaptan daha faydalı olacak. Benim 2 aylık çalışmayla 51,25 im var bu şekilde.

Artık ösym kalıplara göre soru çözdürmüyor. Yani 80 soruda taş çatlasın 10 tane kurala uygun soru çıkar yada buna yakın. O taktiği uygulayacağın soruyu bulacaksın da taktik uygulayacaksın da ölme eşeğim ölme.. Süre kısıtlı kpds ye kadar böyle çalışmak en mantıklısı.. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş okuma gerçekten başı çekiyor. Bol bol kitap okunmalı. Yalnız dediğimiz gibi süre kısıtlı. Okuma için reader at work ve more to read var tavsiye olunur. internetten felan haberleri takip edin ingilizce olarak. Mesela benim cepte bbc nin haberlerini okuyorum. Günde 1 tane. Android markette onlarca uygulama var..

Sürçü lisan ettiysek affola. Bir çok arkadaşımızın, bu sınav taktikleri denile denile aldatıldığını düşünüyorum. Şahsi görüşümdür. Beni bağlar. İsteyen bu ve benzeri kitapları alır, sınava girer..

Ben ne lise de İng gördüm ne Üni'de (hazırlığı tercih etmedim) şu an genel ingilizce kursuna gidiyorum Ankara'da. Kolej'den hazırlıktan vs gelen birçoğundan daha iyi ingilizcem. Zaten advenced seviyesindeyim (tek eksiğim gramerde şu an). Buna sebep olarak lise yıllarımdan beri (zaten dizi bağımlısıyım) yabancı dizi ,film izliyorum günde 2 saat en az. Neyse onlar bilinçaltıma gitmiş kursa gidene kadar haberim yoktu. Neredeyse tüm sokak ağzını, kelimeleri öğrenmişim. Son bir senedir altyazısız izliyorum (Abd'ye özel esprileri,imaları bile anlayabiliyorum artık) çok faydası oldu. Ayrıca arkadaşın dediği gibi otobüste giderken her zaman BBC'den haber okuyorum. Zaten BBC'nin sitesine girin multimedya bölümü harika. İngilizce videolar, radyo yayınları, haberler vs... Yani tavsiyem bol bol izleyin(ing altyazı tavsiyem olur) , dinleyin, okuyun.
    Saygılar

• kelime öğreneyim dedim 1500 e yakın KPDS ÜDS de çıkmış kelime öğrendim. KPDS çıkmış bir sınavın sorularını çözerken paragrafın tamamını çevirdim ama o paragrafla ilgili soruları yanlış yaptım . Anladım ki kelime bilmekte işi çözmüyor. Paragrafı okuyacaksın ve ondan içinde gizlenmiş anlamı bulacaksın türkçe paragraf sorusu gibi içinde direkt yazılmayan ana temayı bulmak gibi.

İşte ben hatayı burada yapıyor ve şıkların aynısını yaazıda arıyordum , geç oldu ama farkettim . Kendi kendime çalışmaya çalışıyorum 2 hafta sonra ÜDS var ama umudum yok :)Kendimi deneyip KPDS ye çalışacağım .

Evet herkes söylüyor bol bol okuyun diye ama kelime bilmeyen adam okusa ne olacak anlaşılmıyor hiç bir şey hele ki BBC gibi haberler. AMa gene de bu yöntemin yanlış olduğunu göstermiyor küçük okuma parçaları çıkarın oradaki kelimeleri öğrenin kelimesiz kesinlikle olmuyor kelime bilmekte tek başına yeterli gelmiyor :)

Hayatımda ilk ve tek çalıştığım sınav olma özelliğine sahip bu sınavları ben şahsen zor buluyorum :) Allah herkese kolaylık versin

• Bende sipariş verdim 1 adet.Haber veren arkadaşlara teşekkürler.
  • Buradaki bazı işgüzarların yorumları yüzünden kitabı alıp almama konusunda tereddüte düştüm bu arada da kitabı kaçırdık.
    Tekrar satarlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Buradaki bazı işgüzarların yorumları yüzünden kitabı alıp almama konusunda tereddüte düştüm bu arada da kitabı kaçırdık.
    Tekrar satarlar umarım.

dostum bende ilk fırsatı kaçırdım 2.defa kampanya başlatmaları için mail attım ve kampanyayı başlattılar bence sizde tekrar mail atın büyük ihtimalle kampanyayı tekrar dederler.
  • Mail attım inanılmaz ilgililer kampanya başlatacaklarını söylediler.Başladığı gibi hemen alacağım .
    Bu arada kaçıranlar takip etsin tekrar satışa sunacaklar.
  • kargoya vermişler kitapları. ama ups ayın 13ünde kitapları teslim etmeyi öngörüyormuş
  • arkadaslar kitaplar mukemmel taktikler gayette guzel bundan önce ne taktik nede başka bir sey kara düzen baştan sona anlayıp cozuyordum bu seferde anlamların icinde boğuluyordum ve cok yoruluyordum ama bu kitaplarla beraber daha geniş bakmaya başladım sorulara 70 80 arası alıyordum geçmiş üds sınavlarından (2000e kadar olanlarin neredeyse hepsini çıkarttım cözüyorum) bu kitapları alıp çalıştıktan sonraki ilk denememde 84 aldim yalniz hiç zorlanmadan taktikler sayesinde.tabi bu taktikler belli bir birikim gerektirıyor.kitap bence cok faydalı bu sınavlara hazırlanan arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum.üds kolay bir sınav arkadaslar on yargıniz varsa kırmaya çalışın gözümüzde büyütmeyelim.3. Sınıf pdr öğrencisiyim(daha önce sınıf öğret. terk).yukarıdaki arkadaş gibi bende daha önce ne lise ne unide hazırlık gördüm dizi kitap derken öğrendik allah nasip etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

arkadaslar kitaplar mukemmel taktikler gayette guzel bundan önce ne taktik nede başka bir sey kara düzen baştan sona anlayıp cozuyordum bu seferde anlamların icinde boğuluyordum ve cok yoruluyordum ama bu kitaplarla beraber daha geniş bakmaya başladım sorulara 70 80 arası alıyordum geçmiş üds sınavlarından (2000e kadar olanlarin neredeyse hepsini çıkarttım cözüyorum) bu kitapları alıp çalıştıktan sonraki ilk denememde 84 aldim yalniz hiç zorlanmadan taktikler sayesinde.tabi bu taktikler belli bir birikim gerektirıyor.kitap bence cok faydalı bu sınavlara hazırlanan arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum.üds kolay bir sınav arkadaslar on yargıniz varsa kırmaya çalışın gözümüzde büyütmeyelim.3. Sınıf pdr öğrencisiyim(daha önce sınıf öğret. terk).yukarıdaki arkadaş gibi bende daha önce ne lise ne unide hazırlık gördüm dizi kitap derken öğrendik allah nasip etti

son üds sınavını taktikle çözmeyi bir deneyin derim bakalım kaç alıyorsunuz :)
    ben de aldım bu setten ama sistem tamamen değişti. sadece değişik fikirleri görmek için aldım. sorularda eğer hiçbir fikrim yoksa kullanmak için..

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

arkadaslar kitaplar mukemmel taktikler gayette guzel bundan önce ne taktik nede başka bir sey kara düzen baştan sona anlayıp cozuyordum bu seferde anlamların icinde boğuluyordum ve cok yoruluyordum ama bu kitaplarla beraber daha geniş bakmaya başladım sorulara 70 80 arası alıyordum geçmiş üds sınavlarından (2000e kadar olanlarin neredeyse hepsini çıkarttım cözüyorum) bu kitapları alıp çalıştıktan sonraki ilk denememde 84 aldim yalniz hiç zorlanmadan taktikler sayesinde.tabi bu taktikler belli bir birikim gerektirıyor.kitap bence cok faydalı bu sınavlara hazırlanan arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum.üds kolay bir sınav arkadaslar on yargıniz varsa kırmaya çalışın gözümüzde büyütmeyelim.3. Sınıf pdr öğrencisiyim(daha önce sınıf öğret. terk).yukarıdaki arkadaş gibi bende daha önce ne lise ne unide hazırlık gördüm dizi kitap derken öğrendik allah nasip etti

son üds sınavını taktikle çözmeyi bir deneyin derim bakalım kaç alıyorsunuz :)
    ben de aldım bu setten ama sistem tamamen değişti. sadece değişik fikirleri görmek için aldım. sorularda eğer hiçbir fikrim yoksa kullanmak için..

hocam dogrudur bakmadim bugun bakarim kitaplar gelmeden once cozmustum 2011 uds'leri.yani kitaplarin en buyuk artisi bana anlamlarda bogulmadan potansiyel cevaplari gostermesi.tabi sinavda yine ince eleyip sik dokuyacaz.2011 cozumleride tek tek anlatilmis.yalniz fiyat boyleyken herkes alsin derim dediginiz gibi farkli fikirler vermesi gibi...herkese basarilar

• elime ulaştı. kitaplar Şubat 2012 basım, bandrollü. bir problem yok
  • sabah erken saatlerde kitaplar elime ulaştı
  • Kitaplar kargoya akşam 19 sıraları verilmiş.Yarın bir terslik olmazsa ulaşır inşallah
  • bende dün teslim aldım, yeni basım şubat 2012.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.