Şimdi Ara

Kpss 2010-lisans (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu temmuzdaki lisans kpss sınavı için başvurular ne zaman başlıyor bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrilik_aci

arkadaşlar bu temmuzdaki lisans kpss sınavı için başvurular ne zaman başlıyor bileniniz var mı?

Nisan gibi başlar.
  • Arkadaş mülakat için sıra gelmedi yazmış, 92 puanla atanılmazmı p3 puanına memurluk, saçmalamayın.
  • Arkadaşlar mühendislik mezunları A grubumu oluyor B grubumu? Yeni mezun oldum ve Kpss ile ilgili bir araştırma yapmadım.Birde hangi konulardan sorular geliyor teşekkür ederim.
  • @ ayrilik_aci

kpss 2010 ıcın basvuru mayıs ayında yapılacak son basvuru tarıhıde 21 mayıs

@ FrictionStirWelding

muhendıs mezunları a gurubundanda b grubundanda atanıyor ama a grubundan gırersen mufettıslık vs gıbı mesleklerde oluyorsun b grubudnn gırersen muhendıslık ıcın oluyor mesela ben ıns muh yım b grubundan karayolları devlet su ıslerı elektrık ısletmelerı hava meydan ısletmelerı ıl ozel ıdareler beledıyelerde muhendıslık gorevıyle calısabılırım.
    a gurpları tek yıllarda b grupları cıft yıllarda sınav oluor.onumuzdekı sene 2010 b grubu sınavları olucak..

muhendıslıkler ıcın genel kultur genel yetenek ten sorumluyuz kpss3 puanıyla atanıyoruz
    mat-turkce-tarıh-cog-anayasa konularıdnan sorumluyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK

Arkadaş mülakat için sıra gelmedi yazmış, 92 puanla atanılmazmı p3 puanına memurluk, saçmalamayın.

yalnız yanlıs hatırlamıosam arkdas a grubu yanı mufettıslık vs ıcın basvurmus ve a grubu ıcın torpıl soz konusu arkdas ondan bahsetmıstı kı haklıda ..
  • Kablosuzağ bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
  • Tabi A grubu kadrolar farklı, ben memurluktan bahsediorum , atıyorum İzmir Maliye Bakanlığı memur vs..
  • quote:

Tabi A grubu kadrolar farklı, ben memurluktan bahsediorum , atıyorum İzmir Maliye Bakanlığı memur vs..

memurluktan bahsedıyosan 92 puan gayet yuksek bı puan elbettekı kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrictionStirWelding

Kablosuzağ bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

ıste bıldıgım kadar yardım etmeye calıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kablosuzAg

quote:

Tabi A grubu kadrolar farklı, ben memurluktan bahsediorum , atıyorum İzmir Maliye Bakanlığı memur vs..

ben 85-86 ya fitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deluxe1

en mantıklısı 60 ve üzeri not alıp polisliğe başvurmak. Ben öyle düşünüyorum

Baksanıza arkadaş 92 puanla atanamamışki 70-80 hava civa

ya eger kurum sınavı varsa olay es dost ekseninde donuyor. istersen 92 olsun illa birilerini arastırmak gerekiyor. yoksa allah kerim giriyosun mulakata:))
    kısmet artık.

polislikle ilginctirki. 65 ve 62 ile sınavına giren 2 arkadasım var. 62 olan girdi 65 giremedi. 62 nin personel atamadan torpillydi misal:))

diger turlu en son ptt sgk filan buyuk sehirler 85 civarı kucuk yerler 75 civarı atandı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kablosuzAg

quote:

ben 85-86 ya fitim

hangı bolum mezunusun kardesım gercı 85-86 ıle 2 sene suresınce hemenhmen her meslek atanır dıye dusunuyorum

• gncl..
  • Ben iktisadi İdari Bilimler - Maliye bölümü mezunuyum , 85-86 P3 alsam en azından batıda bir yere memurluk için atanırım diye tahmin ediyorum . Senin kpss hedef ne kardeşim ?
  • quote:

Ben iktisadi İdari Bilimler - Maliye bölümü mezunuyum , 85-86 P3 alsam en azından batıda bir yere memurluk için atanırım diye tahmin ediyorum . Senin kpss hedef ne kardeşim ?

bi arkadaş 82 ile ardahanın sınırdaki bir ilçesinde maliyede memur olabildi (i.i.b.f mezunu o da)
    85-86 orta anadoluya denk gelebilir
  • Vallaha oda olur ,ben ardahan'a da razıyım , kars kazı rakı yaparım artık bol bol napayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalKSK -- 15 Kasım 2009; 16:11:27 >
  • interneti araştır, en çok kaynak nette,
    Elinin altında küçük kitaplar dergiler olabilir.
    Ancak nette soru arşivi çok.

Puanlar artık yükseliyor.Eskisi gibi değil,İşsizlik almış başını gitmiş.
    Mümkün olduğun kadar çok soru çöz, sürekli çalış,
    Gece gündüz deme 1 yıl çalış, sonra rahat et.
  • Elektrik Elektronik Müh iseniz, Hele sadece Elektronik müh. iseniz o zaman işiniz gerçekten çok zor. Tabi ataması olmayan bölüm mezunu arkadaşların dertleri daha büyük.
    iyi forumlar
  • Allah herkesin gönlüne göre versin. VAlla o kadar okuduktan sonra meslek sahibi olmak için önünüze konan bu sınavlar çok sıkıcı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.