Şimdi Ara

Kpss 2010-lisans (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dredd

beyler bu A- B grubu olayı nedir biri tam olarak açıklayabilir mi? ben iibf mezunuyum, bi arkadaş 2010'daki sınavın mühendisler icin olacağını, A grubundakilerin yani bizim bölümden mezun olanların aldıkları puanın atamalarda geçerli olmayacağını söyledi, doğruluk payı nedir?

Yanlış söylemişler yok öyle bir olay , iibf mezunları p3 ( genel yetenek genel kültür soruları puanı ) ile bu yıl , memurluk için başvuru yapabilecek, kamuda ( maliye bakanlığı ,ptt , il özel idaresi vb...) memur olmak istiyorsanız bu sene KPSS ye girip p3 puanından başarılı bir not almanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredd

beyler bu A- B grubu olayı nedir biri tam olarak açıklayabilir mi? ben iibf mezunuyum, bi arkadaş 2010'daki sınavın mühendisler icin olacağını, A grubundakilerin yani bizim bölümden mezun olanların aldıkları puanın atamalarda geçerli olmayacağını söyledi, doğruluk payı nedir?

Doğruluk payı yok dostum, İİBF mezunları için birçok kadro var A grubunda.
  • Arkadaşlar mühendislik okuyorum 3.sınıfım. KPSS ye girmek istiyorum kayıtları ne zamandır, sınav ne zaman? hiç bilgim yok bir de oturumlar ne oluyor?
  • vay arkadaş tam 1 sene olmuş. sınava girdim iyi puan aldım, iptalden de yırttık atama bekliyoruz hala

quote:

Orijinalden alıntı: ErEtE

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

ekonomik krizden sonra kpss puanları uçtu iyice. mühendisler bile ptt veya gümrük memuru olmaya çalışıyor. ülkenin çivisi çıktı anlayacağınız. özel sektör çok pis daraldı, asıl sorun ordan kaynaklanıyor. Kimse yatırım yapmaya cesaret edemiyor.

hocam ne ppt si ne gümrük memuru . ben kendi açımdan söyleyeyim dsi,karayolları,bayındırlık ve iskan müdürlüğü, elektrik ür.aş., eti maden, MKE, TCDD, vagon sanayi, il özel idare, iller bankası, tmo, atom enerjisi kurumu gibi kurumlar makine mühendisi alır mesela.

ben MKE istiyorum örneğin. 2009/6 lar açıklandı en düşük-en yüksek puanlarla beraber. 84.252 ile 82.254 arasında puanlar yerine göre oynamış mesela. tabi alınan 8-10 kişi.

dsi ankaraya 84-86 puanlarla girmişler mesela.

• Ben üni 3. Sınıf bu yıl lisans sınavı girebilir miyim ne zaman yapılacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.