Hocam 2022de 20 soru aynı çıkmış şimdi aynı durum yok ama bu kadar hata olduğu hiç olmamıştı sonuç ne olacak bakalım |
KPSS 2024 ÇALINMIŞ MIDIR? (3. sayfa)
-
-
Hatalı sorulari bile iptal etmez bu aymazlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Twitterda gundemde yok gene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada üste çıkıyor ama bu da ban affı gibi olacak gibi hocam yine sonuç çıkmayacak olan zamandan yapamadığımız sorulara oldu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam insanlar artık önemsemiyor. Sorular iptal olsa veya sınav iptal olsa ne diye düşünüyorlar.
-
Sınav iptal edilmez artık o kadar basit değil ama hatalı sorular iptal edilmeli
-
Ne diyorsunuz hocam hafiften haber yapılmaya başladı bir şey çıkar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 18 Temmuz 2024; 0:20:50 > -
Bilmem bu ulkede her sey mümkün
Hamza, konuyu yanlış açmışsın. Mesela bir konu açsana, casus kulaklıklar bu kadar küçülmüşken... Ehliyet sınavında kulaklık ile kopya çekerken biri yakalanmışken... (Ki o kişi, soruları çekmeye çalışıyormuş, hareketlerinden şüphelenilmiş, sorular zaten cevabı verecek kişinin elinde olsa... Bu soruları sınav başlayınca almak çok da zor değil. Çete olsa, üyeler hiç bir şey yapamazsa ezberler çıkar...) ÖSYM'nin her sınav merkezine sinyal kesici takması gerekmez mi diye.
Ha diyeceksin sen niye açmıyorsun. Sağcı, solcu yüzlerce kişi tarafından engelliyim. Benim açmamla senin açmam bir değil.
-
Biz çıktığımızda yan sınıf cozmeye devam ediyordu
Doguda kucuk yerlerde neler neler oluyordur
Kpssye hiçbir inancim kalmadi bir suru kisi kopya cekiyor emin ol sorulari calan yuzlerce kisi vardır
Hocam cidden sınav bitmesine rağmen hala çözüyorlar mıydı? düşün belki göremedikleri veya dikkat etmedikleri soruları yapıp öne geçecekler harbiden haksızlık
-
Gözümle gördüm inanamadim tekrar kontrol ettim gözetmen de yoktu sinifta aidbxskka
Ben olsam şikayet ederdim. Yetkili birini bulmaya çalışırdım. Okulun müdürü ya da salon görevlisi filan.
-
kesinlikle servis edilmiştir.
-
Yine gündem oldu hocam bu sefer geliyor mu acep.
Seri rt yapalim ok
Başlığa ithafen:
Yok canımmm...
Tamamdır hocam
Yine x gündeminde
Seri rt kasalim ok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X