Şimdi Ara

KPSS 2024 ÇALINMIŞ MIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum gelenek oldu gecen sene 2022de yani calmislardi ve calan firmaya en ufak bir şey olmadı aynen devam ediyor adamlar

Keza ondan önce fetocular ve cesitli klikler sorulari devamlı olarak çaldı iptal olan sinavlar oldu

Bu sinav da iptal olur mu acaba ona göre calismaya devam edelim? Türkçede cikan benim yapamadigim sozel mantik sorusu (ki normalde cok iyiyim sozel mantikta) gene 2022de sorulari calan firmanin denemelerinde cok çok benzeri varmış

Hayir zaten mulakatla alim yapilan onca kamu sirketi var onca tesekkul var belediye var oralara hep torpilliler aliniyor her kesimden e baba garibanin 2 senede bir girdigi kpssyi de calmayin bari be :D

Ben sinavdan 12.25te çıktım yandaki salonda öğrenciler soru çözmeye devam ediyordu :D

Ayni okul içinde sinavi adil ve disiplinle yonetemeyen ÖSYM sorulari koruyor diyen olursa kendisine özelden cok güzel resimler gondermek istiyorum bana ulassin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sene çalınıyor. Aslında servis ediliyor. Ayrıca eşit bir sınav değil. Temmuz ayında klimasız sınıfta sınava sokuyorlar. Şimdi birisi dese eskiden klima mı vardı? Tüm türkiyede klimalar kapatılsa eşitlik olur ama birinde var birinde yok olmaz. Madem altyapınız uygun değil temmuz ayında bu sınavı yapmayacaksın. Hava 40 derece de olabilirdi.

• Her sene çalınıyor. Aslında servis ediliyor. Ayrıca eşit bir sınav değil. Temmuz ayında klimasız sınıfta sınava sokuyorlar. Şimdi birisi dese eskiden klima mı vardı? Tüm türkiyede klimalar kapatılsa eşitlik olur ama birinde var birinde yok olmaz. Madem altyapınız uygun değil temmuz ayında bu sınavı yapmayacaksın. Hava 40 derece de olabilirdi.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Hocam benim anlamadığım bir konu var. Bilmediğim için soruyorum, belki bir açıklaması vardır. Hocam bu KPSS sınavı neden Temmuz ayında yapılıyor? Eylül ayının ortası veya sonu gibi yapılsa hava durumu açısından daha iyi olmaz mı? Çünkü Temmuz ayında bölgeye ve sınıfın bulunduğu konuma göre sıcaklık değişiyor ama Eylül ayının ortası veya sonu gibi olursa birçok sınıf, Temmuz ayı kadar sıcak olmaz. Hani YKS için sınav sonuçları açıklandıktan sonra okul kayıtları için geç kalınmasın diye öyle yapılıyor deniyor. Doğruya doğru birçok üniversite Eylül ortası veya sonu gibi başlıyor. YKS sınavı Eylül ayında yapılsa tercihler, yerleşme filan gecikir ama KPSS'de böyle bir durumda yok.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

KPSS normalde 2020'ye kadar hep Mayıs sonu Haziran gibi yapılır ve biterdi ama 2020'de korona çıkınca sınavlar Eylül 2020'ye ertelendi.Bu ertelemeden dolayı bugün sınavlar Temmuz ayına denk gelir oldu.Gerçi son dört yıldır sınav tarihini sürekli geri çekerek eski sınav takvimine geri dönüş çabası var.Mesela geçen yıl KPSS Temmuz'un son haftasında yapılmıştı.Bu yıl ise Temmuz'un ortasına çektiler...Muhtemelen seneye KPSS Temmuz başı veya Haziran sonu gibi yapılır..

Yani eski sınav takvimine geri dönüş için daha birkaç yıl daha var gibi..

• Çalınmadı ama4-5 soru hatalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Hangi sorular hocam?

• Elbette ki evet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem kullanıcısına yanıt

Hocam çalınmayan sınav var mı? Ortaya çıkmadıktan sonra bunu Allah'tan başka bilen olmaz ki? Misal 2022 yılında Yediiklim yayınevinin soruları sosyal medyaya sızmasaydı, bunu tespit eden olmasaydı kimin haberi olacaktı?

• Türkçe mantık sorusunda Ahmet,Ekrem, Bülent, Fahriye vs falan varken bir sorunu şıkkında birden berna diye biri çıktı bir şıkta. berna soru köküne yazmayı unutmuşlarsa çok şey değişiyor. tamamen kafa karıştırdı. İnş Bülent'i berna diye yanlış yazmışlardır.

eğitim bilimlerinde de soru kökünde samsunlu bir öğretmen vardı onda bir şıkta çoklu zeka kuramı yazacaklarına SADECE çoklu yazmışlar şıkka

Ek olarak sınav haziran temmuzda olsa bazı marmara şehirleri yağmur gelebildiğinden çok uygun şartlarda sınavı yapıyorlar

mesela birkaç sene önce oldu adam doğuda 40 derecede sınav çözerken burada yağmur yağmıştı püfür püfür olmuştu hava tam sınavlıktı. Yani sınavda eşitlik yok bu sınav ya eylül yada mayıs gibi yapılmalı o zaman aşağı yukarı her yerde hava aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 15 Temmuz 2024; 17:58:7 >
  • kalahamari kullanıcısına yanıt

İptal olur mu hocam

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

sınav hayır

sorular türkçe mantığın bana göre komple iptal olması lazım çözebilecek iken bernayı görüp dikkati dağılan çok kişi olmuştur ama etmezler

samsunlu öğretmen sorusunun %100 iptal olması lazım a) çoklu yazmışlar direk kafa karıştırıcı doğru cevap olmasa bile

Türkçenin 3. Kamera sorusu, sonra ambalaj sorusu, sonra sözel mantıkta derya bülent diye sıralıyor. Ama şıklarda ne görelim. Bülent diye birisi yok berna var. Yani bülent yerine berna yazmışlar. Sırf bunlar yüzünden bir 5 dk daha en baştan tablo yaptım yanlış mı yaptım diye. Daha sonra misakı milli sorusu var. Hangisi koşulsuzdur diye. Coğrafyada da çorum sorusu hatalı. Var hocam yani. Çok var. Türkçenin ortalaması bırakın 20’yi max 14-15 bu sene

Hocam Türkçe'de kamera sorusunu yanlış yapmışım. Budur diye işaretledim, baktım cevap anahtarına alakasız bir şık.

Hocam 1. Cümlede birden fazla değişken olduğu söyleniyordu şıkta. Ama tek değişken var. Emin olduğum bir soru bu. 4-5 tane hatalı soru var. Dilekçemi hazırladım. Yarın itiraz edeceğim. Matematikte de hatalı soru var. İki doğru şık çıkıyor.

Aynen hocam öyle. Dediğiniz gibi 1. cümlede birden fazla değişken olduğu söyleniyor şıkta ama 1. cümleyi okuyunca tek değişken olduğunu anlıyorsun.

Memur için prof olmamızı istiyorlar mv için ilkokul mezunu olmak yeterli. Hayata bak :D

O merak ettiğin konunun açıklaması yok. Eylül ekim gibi lise-önlisans kpss yapılıyor. Ösym'nin mantıklı işi yok. Bu kafayla okullarda yaz tatili de olmasın sıcakta dersler devam etsin.

Kpss lisans ise eskiden mayısta yapılırdı ve yine saçmaydı. Mayıs nere eylül nere? Mesela eylülde 2 hafta kpss lisans olsa lisans sınavları 2 hafta sürer. 1 haftada önlisans-lise düzeyi olabilirdi. Nedense lisans düzeyini aylar önce yapıyorlar.

2 sene önce iptal edilen sınav çıkışı görevlilere 30 temmuz günü klimasız sınav mı olur demiştim onlarda uzun kollu giymişin dediler. Sanki tişört giysem klima açmış gibi olacaktı.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Hocam bunda sonuç ne olur size göre çelişkili sorulardan dolayı tekrarlanır mı?

Olmaz. Çünkü yaygara olmadı. Medya haber yapmadı. Zaten son birkaç yıldır sınavda ciddiyet kalmadı. Formaliteden bir sınav.

Hocam 2022 yılında sınav iptal oldu. İptal olmasının sebebi Yediiklim yayınevinin soruları ile sınav sorularının aynı olması. Bu durum sosyal medyaya yayılınca, büyük bir yankı uyandırdığı için sınav iptal oldu. E şimdi çelişkili soru var diye sınav niye iptal olsun ki? Adamlar 2022 sınavında gündem oldu diye sınavı iptal ettiler. Ayrıca ÖSYM bilerek çelişkili soru soruyor. Kolayca yapılmasın, yapmak zor olsun diye.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.