Şimdi Ara

Kpss Lisans 2016 sınavından P3 puanım 52 aldım, Pomem Sorusu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lisans sınavı öylesine girmiştim, P3 puanım 52 aldım. Pomeme başvurabiliyorum polislik için özel harekat. Ama bu Ağustosta askere gidicem nasıl olcak bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Arkadaşlar lisans sınavı öylesine girmiştim, P3 puanım 52 aldım. Pomeme başvurabiliyorum polislik için özel harekat. Ama bu Ağustosta askere gidicem nasıl olcak bilen var mı ?

Askerdeyken izin alıp sınavına/mülakatına girebilirsin kazandığın takdirde askerlikten muaf olarak pöh kursuna başlarsın. 2015 aralık 2. celp giden arkadaşlarım 30-40 gün askerlik yapıp polisliği kazandıklarında askerlikten muaf olup çekip gitmişlerdi. sen ağustosda gittiğin için büyük ihtimalle askerliğin büyük bir kısmını tamamlamış olursun. Tavsiyem ağustos celp döneminde gitme polislik işi kesinleşince git askere en kötü ihtimalle polisliği kazanamaz isen devre kaybı olarak sonraki celp döneminde yaparsın askerliğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 15 Temmuz 2016; 2:51:42 >
  • bende arkadaşa ekleme yapim askerde devletin yaptığı sınavlara karşı hiç bir zoruluk çıkarmadan hemen izin veriyorlar iç sıkıntı çıkmıyor uçak biletini alıp yolluyorlar seni. sanırım izin hakkındanda düşmüyor sınavlara gittiğinde
  • O işi şansa bırakamam, polisliği kazanırsam askerdeyken giderim artık.

• Gio44 G kullanıcısına yanıt
    Inşallah öyledir, teşekkürler ilginiz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.