Bu kpss sonuçları ne zaman açıklanacak bilrn varmı?
HİÇ SORMA HOCAM YAA yıllar oldu
unuttum bile girdigimi iyi ki hatırlattın
kriz var kriz.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
kriz var kriz.
kasımın ilk haftası diye duydum ama kesinmi bilmiyom...
Bu hafta açıklanır gibi. Sonrada kontenjanları gösteren formlar dağıtılır. Üç haftaya yerleştirme sonuçları açıklanır.
bir ay geçti nasıl iş anlamadım açıklanması lazım bu günlerde
kasımın ilk haftası açıklanacak diyorlar. sebebi de optik okuyucuda oluşan arızaymış mış mış mış diorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: esarikaya3
kasımın ilk haftası açıklanacak diyorlar. sebebi de optik okuyucuda oluşan arızaymış mış mış mış diorlar...
Sınav İptal Edilmiş Duymadınızmı
quote:
Orjinalden alıntı: Scorpion_tr
quote:
Orjinalden alıntı: esarikaya3
Sınav İptal Edilmiş Duymadınızmı
NE espiri ama...
1.300.000 kişi bu sınava ümit bağlamışken böyle saka olmaz...
Eli kulağında.. Bizim lisans sınavı sonuçlarıda çok geç açıklanmıştı. Hatta insanlar ÖSYM'yi arıyorlardı hergün. Ne zaman açıklanır diye bastırıyorlardı.
doğu da yapılan toplu kopya sebebiyle sınavın bölgesel yada genel olarak iptal edilmesi gündemde. bu yuzden sınav açıklanmadı..
quote:
doğu da yapılan toplu kopya sebebiyle sınavın bölgesel yada genel olarak iptal edilmesi gündemde. bu yuzden sınav açıklanmadı..
kaynak?
cuma günü aradım birkaç güne açılklayacağız dediler inş dedikleri doğrudur bizim birader girdi 40 gün geçti üzerinden ne ses var ne seda
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia
cuma günü aradım birkaç güne açılklayacağız dediler inş dedikleri doğrudur bizim birader girdi 40 gün geçti üzerinden ne ses var ne seda
haftaya cuma tekrar ara yine aynı şeyi söyler bu çakallar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme