Şimdi Ara

KPSS NİHAN ATAMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KPSS TYT ALES DGS 2020 Konu Anlatımı Videoları | Zorlu Eğitim
    http://www.zorluegitim.com/?vfilter=KPSS-Co%C4%9Frafya&Year=2013&teacher=Nihan%20ATAMAN

Zorlu eğitim Coğrafya için ortak arıyorum...

İlgilenenler özel mesaj atarlarsa bir yol haritası çizelim...

• haXan2849 H kullanıcısına yanıt
    özel pm demişsin özel pm kapamışsın.

kontör aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loresamersa

özel pm demişsin özel pm kapamışsın.

kontör aldınız mı?

Özel mesajım açık...
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=478618 adlı kullanıcı'da mesaj atmış.

Şu an eğer sizde ortak olurum derseniz 3 Kişiyiz. 100/3 = 33 TL

Buradan da takipteyim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haXan2849 -- 23 Ocak 2014; 12:32:41 >

• öncelikle herkese merhabalar....şimdi üye olmuş bir çaylak olarak affınıza sığınıyor ve olaya giriyorum bende ortak olmak istiyorum......
  • bulmadın mı nihan atamanın coğrafya vidolarını hani paylaşacaktın
  • Paylasim degil.ortak ariyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden güzel anlatıyor dersi 25 tllik bir paket alıcam bakalım.
  • arkadaşlar bu hoca için bende ortak olmak istiyorum, pm atabilir mi birisi?
  • aldınız mı
  • Cografyada.bitane nihan hoca ,

• lisans için matematik videolarını izlemiş olan var mı? iyi anlatıyorlar mı?
  • Elimde dinamik hafıza seti var. Nihan hocanın videoları konusunda yardımcı olana verebilirim.

• Kardeşim henüz almadıysan bende ortak olurum
    İletişim adresini (face) pm yolla
  • Ben oğrafya dersleinin çoğunu satın aldım. bırazı 2014 birazı 2013 den şuan 2-3 yanlışım çıkıyor. Ben coğrafyadan 5-6 net yapabilen biriydim. Bu kadın coğrafyayı hiç bilmeyen birisi için inanılmaz !!!

Ben şimdi tarih videolarını alıcağım. eğer coğrafya videolarını almak istiyorsanız 75 lira yüklü bir hesap açıp benle iletişime geçin. PM atın şu hesabıma 75 lira yükledim diye. bende size kendi hesabımın şifresini vereyim. Bu sayede siz coğrafya çalışırken ben tarih çalışırım. Birbirimizle çakışmayız.

Eğer 100 tl yüklemek isterseniz (daha avantajlı) aradaki 25 tl lik farkın yarısını size veririm. iş bankası hesabından.
  • nihan hoca videolarını ortak alıcak olan var mı ?
  • _VioLeT_ kullanıcısına yanıt
    ben nıhan hocanın vıdeolarını aldım 75 liraya. ayrıca tarih videolarınıda dinlemek istiyorum .sende tarih videolarını dınlemek ıstersen ortak olabılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

ben nıhan hocanın vıdeolarını aldım 75 liraya. ayrıca tarih videolarınıda dinlemek istiyorum .sende tarih videolarını dınlemek ıstersen ortak olabılırız.

Ben nihan hoca ve rojda hoca dinlemek istiyorum tarih hocasına pek bakmadm açıkcası işe yararmı incelemem lazım
  • _VioLeT_ kullanıcısına yanıt
    tarıh hocasında yakın çağ türk tarihini dinleyeceğim. yoksa tarih derslerini ihtiyaç yayıncılık videoları var bende onlardan dınlıyorum ama hıc bır yerde yakın çağ türk tarihi yok . düşünürsen şartları konuşuruyz
  • tamamdır haber ederim iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

tarıh hocasında yakın çağ türk tarihini dinleyeceğim. yoksa tarih derslerini ihtiyaç yayıncılık videoları var bende onlardan dınlıyorum ama hıc bır yerde yakın çağ türk tarihi yok . düşünürsen şartları konuşuruyz

Ihtiyac videolari guncelmi tarihin hakan dedemi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.