Şimdi Ara

KPSS NİHAN ATAMAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
7
Favori
11.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadın nasıl bu kadar tutuluyor anlamadım ya örnek ücretsiz videoları izledim. Çok basit bir konuyu bile uzattıkça uzatmış çok boş konuşuyor ve kafa şişiriyor. 30 dk zor dayanandım tamam samimi olabilir ama bir yerden sonra bayıyor sınıftaymış gibi bana bakın, bak bana bak, yok gözlerime bakın vs. vs.

Kısacası hayatı boyunca coğrafya görmemiş kişiler için belki tercih edilebilir onun dışında bildiğini de unutur insan ücretsiz olsa bile izlemem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

tarıh hocasında yakın çağ türk tarihini dinleyeceğim. yoksa tarih derslerini ihtiyaç yayıncılık videoları var bende onlardan dınlıyorum ama hıc bır yerde yakın çağ türk tarihi yok . düşünürsen şartları konuşuruyz

Yargı tvde var.
  • uzaktan.egitim kullanıcısına yanıt
    NİHAN ATAMAN 2014 VİDEOLARINI ÇOK UZATMAYA BAŞLADI. ÇOK KÖTÜ BİR DURUM FAZLA KREDI ALALIM DIYE ...
  • KrmTgc kullanıcısına yanıt
    Bencede kredi alalım diye 1 saatlik konuyu 3 saatte anlatmis arada.ogrencilerle makara yapiyor ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evinda kullanıcısına yanıt
    Şeytan diyo 2 saat video izlerken kayıt yap :D
  • Hafıza tekniklerini denediniz mi Nihan atamanı biraz izledim hepsini izlemedim ama Uzaktan Eğitim de hafıza teknikleri ile KPSS, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık, Matematik ile ilgili videolara bakabilirsiniz.

• YA O KADAR KİŞİ ALMIŞ SONUCTA KİMSE PC ÜZERİNDEN İZLERKEN BİR YANDANDA KAYDEDEMEDİMİ TIPKI İHTİYACIN 2012 SETİ GİBİ NEDEN HERKEZ ALMAYA CALISMIS ANLAMADIM YOKMU BUNU YAPABILCEK KIMSE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solist000

YA O KADAR KİŞİ ALMIŞ SONUCTA KİMSE PC ÜZERİNDEN İZLERKEN BİR YANDANDA KAYDEDEMEDİMİ TIPKI İHTİYACIN 2012 SETİ GİBİ NEDEN HERKEZ ALMAYA CALISMIS ANLAMADIM YOKMU BUNU YAPABILCEK KIMSE ?

ben yapabilirim ama bunun için zamanım yok.4 arkadaş almıştık biz de kaydedebilecek varsa özelden görüşebiliriz.
  • Mesajım bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 25 Mayıs 2014; 16:41:42 >
  • rojda hoca izletebilecek olan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: solist000

YA O KADAR KİŞİ ALMIŞ SONUCTA KİMSE PC ÜZERİNDEN İZLERKEN BİR YANDANDA KAYDEDEMEDİMİ TIPKI İHTİYACIN 2012 SETİ GİBİ NEDEN HERKEZ ALMAYA CALISMIS ANLAMADIM YOKMU BUNU YAPABILCEK KIMSE ?

Kayıt yapılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replay Media Catcher programı ile kayıt edilebilir deneyin..
  • miryokefalon M kullanıcısına yanıt
    nihan atamının ucretsız derslerı var oradan bı dene ıstersen. ilk ders harıc onu youtubeden almıslar kayıt edılıyor.
  • @KrmTgc üyelikle giriş yaptıktan sonraki videolar önemli.. Benim üyeliğim yok malesef..
  • aynı formattalar eger oluyorsa hepsını yuklerm zaten
  • arkadaşlar nasıl iyi yapabilirim amacıyla çözüm arayacağınıza ders çalışın, örneğin; coğrafya kitabını 10 kere bitirin konuları iyice kavrayın ve testlere geçin.ben faydasını görüyorum inşaallah sınavda da aynı başarıyı gösteririm.
  • Videoları izlerken Mirillis Action 2014 programı ile görüntü alabilir, mikrofon aracılığı ilede sesli kayıt edebilirsiniz.
    Sesleri kayıt etmek için ister ses çıkışından mik girişine uygun kablo takarsınız isterseniz mikrofonu direk olarak hopörlörü dayayıp ses kayıt edebilirsiniz.
    Programın güzel yanı şu; kayıt direk olarak sizin seçtiğiniz uzantı ve kalitede kayıt yapıyor. Export etmekle falan zaman kayıp etmiyorsunuz.
    Diyelim video 1 saat 15 dakika 75 dakika kayıt ettiniz ve direk video olarak alıyorsunuz.
  • miryokefalon M kullanıcısına yanıt
    paylaşabilir misin videoları
  • tarih videoların ortak almak isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

tarih videoların ortak almak isteyen var mı?

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 28 Haziran 2015; 1:59:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.