Şimdi Ara

KPSS Ön Lisans mı Ortaöğretim mi? Ve Diğer Sorularım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda 2 Yıllık MYO Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Bölümümde 1. sınıfı tamamladım 2.sınıfa başlayacağım.

En son 2014 KPSS(ORTAÖĞRETİM) girmiştim ve pek de önemsemeyerek girmiştim ve 63 puan almışım.

Şimdi ben 2016 Yılında yapılacak olan KPSS sınavına başvurabilirim ama hangisi olarak? Ortaöğretim mi yoksa Ön Lisans mı? Yoksa sistem otomatik olarak kendisi atama yapar mı? YGS/LYS başvuru konusunda bilgim var ama kpss başvuru sisteminde nedense gereksiz bir endişe bürüdü beni ve sizlere sormak istedim kusura bakmayın

2 yıllık üniversite de okuduğum için Ön Lisans geçiyorum buda Kpss Ön lisansa mı gireceğim yoksa mezun olduktan sonra mı Kpss Ön Linsansa girebilirim?

Sınav başvuru tarihi 9-24 Ağustos aralığı değil mi? ÖSYM bu tarihler arası yazıyor.

Çalışmak için YGS ve LYS ' den kalma çok ama çok fazla kaynağım var. Gerek baskı gerek dijital. YGS / LYS benzer konular var mıdır? Önerilerde de bulunabilirsiniz.

Çok fazla endişe ve tedirginlik yaptım bu KPSS konusunda normalde böyle bir insan değilimdir birde ailem sürekli sıkıştırıp, baskı yapınca kat ve kat arttı endişe ve tedirginliğim. Emin olamıyorum sizlere sormak istedim. Yoksa çok basit, ilkokullu yazısı ve soruları gibi oldu Kusura bakmayın.

• Kpss Önlisans olarak başvur. Mezun olduktan sonrada tercih yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Kpss Önlisans olarak başvur. Mezun olduktan sonrada tercih yapabilirsin.

Teşekkürler.

Diğer sorular güncel
  • Bende bir soru sorayım kpss ye internetten başvuru mümkün mü arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ais'teki bilgileriniz güncel ve doğru ise internetten başvuru yapabilirsiniz. Ödemeyide aynı şekilde kredi kartı ile yaparsınız.
  • arkadaşım önlisans okuyor ama ortaöğretimden giriş için kayıt olmuş,okul bittikten sonra tercih yaparken önlisans hakkı oluyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam önlisans okuyorum ama okulu bitirmicem.hangisinden girmem gerekiyor. önlisans girersem tercih yapmak için mezunmu olmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Ais'teki bilgileriniz güncel ve doğru ise internetten başvuru yapabilirsiniz. Ödemeyide aynı şekilde kredi kartı ile yaparsınız.

bende arkadaş gibi aynı durumdayım

Ben 2014 de 2 yıllık meslek yüksek okuluna girdim okulum uzadı 1 ders + staj kaldı okul açılınca 1.ci öğretim yılında veririm basit zaten.

eğitim seçeneği var ben hangisini seçmeliyim kendi durumumda 2 yıllığımı liseyimi

ikinci sorum

ikisini birden seçsem 2 yıllıktan mezun olunca lise iptal mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 12 Ağustos 2016; 0:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunç1

arkadaşım önlisans okuyor ama ortaöğretimden giriş için kayıt olmuş,okul bittikten sonra tercih yaparken önlisans hakkı oluyor mu

Önlisans diplomasını alsa bile, otaöğretimden sınava girdiği için önlisanstan tercih yapamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: ryuden10

hocam önlisans okuyorum ama okulu bitirmicem.hangisinden girmem gerekiyor. önlisans girersem tercih yapmak için mezunmu olmam gerekir?

Eğer önümüzdeki 2 senelik tercih süreci boyunca bitirmeyi düşünmüyorsan ortaöğretimden girmen gerekir.
  • Önlisans ikinci sınıfa geçtim. Şimdi ben ortaogretimdenmi başvuru yapayım yoksa onlisansmi? İkisindede başvuru yapsam olmazmi ?

• İkisine birden başvurabilir miyiz?
  • @muradınaerdi

Benim gibi sizde önlisans 2.sınıfa geçmişsiniz. İster önlisans ister orta öğretimden başvuru yapabilme hakkınız var. Ben şahsım adına ONLİSANS KPSS BAŞVURU yapacağım.

@neeenanana

Bu konu hakkında net bir bilgi yok.
  • Arkadaşlar internetten KPSS ye basvurdum fotoğrafin son tarihinde 30 ağustos 2016 yaziyor şimdi basvuruyu kabul etti ama tarih bittik ten sonra bi terslik olmasın bu konuda bilgisi olan varmı

• lise kpssden 90 üzeri bir puan alma ihtimaliniz yoksa ki sanırım sizin durumda zor önlisanstan başvurmak en iyisi sizin için.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Bugün ÖnLisans KPSS Başvurumu tamamlamış bulunuyorum :)
  • Sınav 2 senede bir yapıldığı için puanların geçerlilik süresi bir sonraki sınav sonucu açıklanana kadardır. Bu da takribi 2 sene yapıyor. Bu sene son senen ise önümüzdeki sene mezun olduktan sonra kalan 2 tercih döneminde tercih yapabilirsin. Diplomam olmadan tercih yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 18 Ağustos 2016; 16:22:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.