Şimdi Ara

Kpss önlisans başvuru tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kpss önlisans başvuru ve sınav tarihi ne zaman ? Başvuru için bankaya harç yatırmak yeterli mi ?

• temmuz un 4 dünde başlıyormuş bende haziran diye biliyodum ama değişmiş sanırım.
  • Başvurular 8-24 Temmuz'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

Başvurular 8-24 Temmuz'da.

Hocam bu liseyi bitirmiş olanlar için değil mi?Önlisans.Ve fiyatı ne aralık oluyor genellikle?

Birde ÖSYM takviminde bulamadım 8-24 Temmuz tarihini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 30 Haziran 2014; 12:34:41 >
  • Liseden veya ön lisanstan mezun olan ve olabilecek durumda olan herkes girebilir. Lise 3 ve ön lisans 1. sınıftaki öğrencilerinde sınava girme hakkı var. Sınav için yatırılacak miktar 40 lira olur diye düşünüyorum bir değişiklik olmazsa. Ortaöğretim içinde geçerli bu.

Başvurular ile ilgili en son yayınlanan bildiri için:http://www.osym.gov.tr/belge/1-21832/2014-kamu-personel-secme-sinavi-kpss-ortaogretimon-lisa-.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

Liseden veya ön lisanstan mezun olan ve olabilecek durumda olan herkes girebilir. Lise 3 ve ön lisans 1. sınıftaki öğrencilerinde sınava girme hakkı var. Sınav için yatırılacak miktar 40 lira olur diye düşünüyorum bir değişiklik olmazsa. Ortaöğretim içinde geçerli bu.

Başvurular ile ilgili en son yayınlanan bildiri için:http://www.osym.gov.tr/belge/1-21832/2014-kamu-personel-secme-sinavi-kpss-ortaogretimon-lisa-.html

Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: onuraaydemir

Arkadaşlar kpss önlisans başvuru ve sınav tarihi ne zaman ? Başvuru için bankaya harç yatırmak yeterli mi ?

hayır yeterli değil. harcı yatırıp başvurum tamam demeyin sakın. parayı yatırdıktan sonra bir liseye veya ösym koordinatörlüğüne gidip başvuru yapacaksınız.
  • Hepinize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraaydemir

Hepinize teşekkürler
    arkadaşlar ben liseden bu sene mezun oldum 8 temmuz'damı başvuru yapacağım ?
  • Onlisans duzeyi ilk defa basvuru icin internet uzerinden kayit yapilabiliyormu yoksa basvuru merkezine sahsen mi gitmek gerekli. Basvuru tarihleri arasinda yurtdisinda bulunacagim icin basvuru merkezine gitme imkanim olmayacak. Bankaya ucreti yatirip internet uzerinden basvuru imkani varmidir. Osym sitesinde cevap bulamadim. Bilgisi olan yorum atarsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

Onlisans duzeyi ilk defa basvuru icin internet uzerinden kayit yapilabiliyormu yoksa basvuru merkezine sahsen mi gitmek gerekli. Basvuru tarihleri arasinda yurtdisinda bulunacagim icin basvuru merkezine gitme imkanim olmayacak. Bankaya ucreti yatirip internet uzerinden basvuru imkani varmidir. Osym sitesinde cevap bulamadim. Bilgisi olan yorum atarsa memnun olurum.
    hocam ben önlisans bitti geçen sene bu sene aöf 4.sınıftan devam ediyorum önlisans olarak başvurucam bir sıkıntı olurmu birde daha önce lise olarak girmiştim ilk kez önlisans olarak girecegim şifremii biliyorum drek parayı yatırıp internetten yapabilirmiyim?
  • sıkıntı olmaz sistemde önlisans bilgileriniz varsa otomatik girilmişse.başvuru işini bende bilmiyorum parayı yatırıp evden deneyeceğim olacak mı diye üniversite sınavına başvururken gitmemize gerek kalmıyordu da bunu pek bilmiyorum gerçi kılavuzda yazar birkaç güne kılavuz gelir.
    @Kinross

@snowZi* başvurular 8-24 temmuz arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

sıkıntı olmaz sistemde önlisans bilgileriniz varsa otomatik girilmişse.başvuru işini bende bilmiyorum parayı yatırıp evden deneyeceğim olacak mı diye üniversite sınavına başvururken gitmemize gerek kalmıyordu da bunu pek bilmiyorum gerçi kılavuzda yazar birkaç güne kılavuz gelir.
    @Kinross

@snowZi* başvurular 8-24 temmuz arasında.

Merhaba

Üniversite 3.sinifim

Lise mezunu olarak girebiliyor muyum?
  • evet girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

evet girebilirsiniz.

Harç parasini yatırdıktan sonra başvuru için okula gittiğimiz de resim falan çekiyorlar mi? Ona göre traş olucam da sakallar falan var ; )
  • şifrenizi biliyorsanız aday işlemleri sisteminden girip bakabilirsiniz orada fotoğrafınız varsa geçerlilik tarihi varsa çekilmezsiniz.
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Okuduğun okul seviyesinden giriliyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: abideosm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @SaD1453 @Kinross sanıyorum sizin ilk ön lisans başvurusu olacağı için başvuru merkezine gitmeniz gerekli galiba kılavuzuda daha yayınlamadılar net cevap da veremiyorum

@T.Edison bu arada siz lisans içinde başvuru yaptınız mı?
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    Eğitim fakültesindeyim bu sene 3. Sınıfa geçtim. Bu sene girebiliyor muyun lisans sınavına. Puanlar 2 sene mi geçerli?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.