Şimdi Ara

Kpss Ortaöğretim Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gelecek sene kpss sınavı var liseler için.Sınava girecem kazanacağımı düşünüyorum cünkü 9.sınıf genelim çok sağlam cokda deneme çözdüm kpss ile ilgili bayada iyi çıktı sonuçlar.Bu sene lise 3 üm gelecek sene sınava girecem.Kafamı karıstıran bir nokta var ilk sene başvuru yapabiliyormuyuz yoksa mezun olduktan sonra mı yapacaz illa ki başvuruları.Eğer notum iyi olupta gireceğimi tam olarak bilsem ygs ye girmeyecem.Son olarak da Teknisyenler ortalama ne kadar maaş alır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Damat ali

Arkadaslar gelecek sene kpss sınavı var liseler için.Sınava girecem kazanacağımı düşünüyorum cünkü 9.sınıf genelim çok sağlam cokda deneme çözdüm kpss ile ilgili bayada iyi çıktı sonuçlar.Bu sene lise 3 üm gelecek sene sınava girecem.Kafamı karıstıran bir nokta var ilk sene başvuru yapabiliyormuyuz yoksa mezun olduktan sonra mı yapacaz illa ki başvuruları.Eğer notum iyi olupta gireceğimi tam olarak bilsem ygs ye girmeyecem.Son olarak da Teknisyenler ortalama ne kadar maaş alır?

ygs ye niye girmiyosun orasını anlamadım en azından şansını denemelisin bence...

teknisyenlerin aldığı para bölüme ve hangi tip memur olduna göre değişir ...sen hangi bölüm okuyorsun ?
  • quote:

Arkadaslar gelecek sene kpss sınavı var liseler için.Sınava girecem kazanacağımı düşünüyorum cünkü 9.sınıf genelim çok sağlam cokda deneme çözdüm kpss ile ilgili bayada iyi çıktı sonuçlar.Bu sene lise 3 üm gelecek sene sınava girecem.Kafamı karıstıran bir nokta var ilk sene başvuru yapabiliyormuyuz yoksa mezun olduktan sonra mı yapacaz illa ki başvuruları.Eğer notum iyi olupta gireceğimi tam olarak bilsem ygs ye girmeyecem.Son olarak da Teknisyenler ortalama ne kadar maaş alır?

Arkadaşım lise mezunları ve 2 yıllık mezunlarının sınavı 2 senede bir oluyor. Yani bu sen var d,ğeri 2014 te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

quote:

ygs ye niye girmiyosun orasını anlamadım en azından şansını denemelisin bence...

teknisyenlerin aldığı para bölüme ve hangi tip memur olduna göre değişir ...sen hangi bölüm okuyorsun ?

istediğim bölümler çok yukarıda matematik ygs için iyi değil pek.Düşük bölümlere gitsem yine aynı işi yapacam.Bilişim Teknolojileri bölümüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damat ali -- 16 Şubat 2012; 17:26:50 >

• Yani yazın falan tercih yok galiba illaki mezun olup 3-4 ay sonra tercih yapabilecez galiba.
  • quote:

Yani yazın falan tercih yok galiba illaki mezun olup 3-4 ay sonra tercih yapabilecez galiba.

sen mezun oldun an tercih yapabilirsin ... rahat ol
  • Arkadaslar KPSS Kaynak kitap tavsiyesine ihtiyacım var ?.. (ortaöğretim)

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 19 Şubat 2012; 21:54:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.