Arkadaslar ben önlisans mezunuyum ve işletme okuyorum 4 e gectım sizlerinde fikrini almak istiyorum bana yardımcı olun lütfen. işletme lisansını dondurup önlisans olarak mı hazırlansam atandıktan sonra 4 yıllıgı bitirsem mı daha ıyı .yoksa bu sene 4 e devam edıp lisans olarak mı sınava hazırlansam bı yandan ? nasıl kolaydır sızce fıkırlerınız nedır? Önlisan elektrik mezunuyum?
Önlisan elektrık mezunları nerelere yerlesebılır?
lisans işletme mezunlar ınerelere yerlesebılır ?
tablo varmı bunları ıceren ?
Şimdide cevap atanlardan Allah razı olsun .
önlisans elektrikten işletmeye nasıl geçtin yahu? sanırım işletmeyi 1 den başladın..bence yaşın küçükse direk lisans için kas derim,çünkü lisansta daha düşük puanlarla yerleşiliyor ama diğerlerinde puanın daha yüksek olması gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
önlisans elektrikten işletmeye nasıl geçtin yahu? sanırım işletmeyi 1 den başladın..bence yaşın küçükse direk lisans için kas derim,çünkü lisansta daha düşük puanlarla yerleşiliyor ama diğerlerinde puanın daha yüksek olması gerekiyor.
önlisans elektrıkte iişletme ve iktisata gecıs yapılabılınıyor 3 den baslıyorsun. ama 2 sınav arasında da zorlluklar var lisans sınavının puanı az ama cok daha zor oluyor sınav
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme