Şimdi Ara

KPSS TERCİH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadarşlar ben Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Web proğramcılığı mezunuyum 93 doğumluyum son kpss sınavından 65 aldım tercihlerde şansımı nasıl arttırabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: herca-i

Arkadarşlar ben Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Web proğramcılığı mezunuyum 93 doğumluyum son kpss sınavından 65 aldım tercihlerde şansımı nasıl arttırabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

kardeşim malesef işin çok ama çok zor.. kendi alanında kaçıncısın bilmiyorum ama doğu illerini filan yaz.. şansın sadece böyle artabilir bir ihtimal ama çok da umutlanmanı istemem sonra üzülürsün.. gene de hayırlısı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Arkadarşlar ben Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Web proğramcılığı mezunuyum 93 doğumluyum son kpss sınavından 65 aldım tercihlerde şansımı nasıl arttırabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

kardeşim malesef işin çok ama çok zor.. kendi alanında kaçıncısın bilmiyorum ama doğu illerini filan yaz.. şansın sadece böyle artabilir bir ihtimal ama çok da umutlanmanı istemem sonra üzülürsün.. gene de hayırlısı olsun..

Alıntıları Göster
    quote:

Şuan için malesef kendi bölümümden alım yok kimsenin yazmadığı hani burası bana gelmez deyipte yazılmayan bir çok yer olduğunu düşünüyorum ama hangileri :)

• quote:

quote:

Şuan için malesef kendi bölümümden alım yok kimsenin yazmadığı hani burası bana gelmez deyipte yazılmayan bir çok yer olduğunu düşünüyorum ama hangileri :)

öyle birşey yok malesef kardeş.. herkes her yeri yazar iş için.. ama senin bölümden kimse yoksa üzülerek söylemeliyim ki hiç şansın yok..
  • quote:

quote:

quote:

öyle birşey yok malesef kardeş.. herkes her yeri yazar iş için.. ama senin bölümden kimse yoksa üzülerek söylemeliyim ki hiç şansın yok..

hocam 80 puanla benim bile umudum yok çünkü bilişim alanında önümde 1263 kişi var

• umutlar başk bahara kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde KPSS Tercihi?
    11 yıl önce açıldı
    KPSS Mat Mezunu Alan Seçme
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sefer tercihlerime 1 kontenjanı olan 30 yeri yazacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben düz lise mezunu olarak girdim? tercih listesinde kodum nedir hiç bi bilgim yok varmı yardım sever arkadas læ ? öğretın banada tercıh yapcem
  • quote:

quote:

ya ben birşey soracagım kendi alanımızdakı sıramızı nasıl ogrenıyorduk
    linki bir türlü bulamadım atabilir misniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

beyler ben düz lise mezunu olarak girdim? tercih listesinde kodum nedir hiç bi bilgim yok varmı yardım sever arkadas læ ? öğretın banada tercıh yapcem

2001 kardeşim
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    aday işlemlerinde bilgi almak istediğiniz geçmiş sınavlar mı ne öyle bir bölüm var oradan 2012 kpss önlisans-orta öğretime girip en altta alana göre sıralamayı seçin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

beyler ben düz lise mezunu olarak girdim? tercih listesinde kodum nedir hiç bi bilgim yok varmı yardım sever arkadas læ ? öğretın banada tercıh yapcem

2001 kardeşim

abi link yokmu ya! internetle aram iyi değil linki atın dırek tıklayınca acılsın
  • benim puanım 70 2.tercihte atanma şansım nedir.teknik lise bilgisayar böl.meuznuyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.