Şimdi Ara

KPSS'YE GİRECEK VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakancık

Hangi bölüm senin? Benim elek-elektronik

Hemşirelik hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur İnşallah hocam. Sağlıkta çok aşırı puana gerek yok zaten. Benim kuzenimde att okudu girecek 75 alırsa kesin gider diye bakıyorum ben. Hayırlısı hocam olursa ne mutlu size.
  • Aynen hocam öyle bir söylenti var ama bu süreçte herkesi almazlar. Malum örgütte işin olmamışsa bakarlar sicilinize vs. olur inşallah. Dediğiniz gibi olursa hem okuyup hem çalışırım şahsımca ve de çok iyi olur valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakancık

Başvurular 9-24 Ağustos'ta. Beyler ben şöyle özetliyim: Düz memur İstanbul Ankara falan 92-96 Taşra yani kırsal kesimler 87-90 falan diye biliyorum. Kolay değil yani ama ben meslek çıkışlıyım mesela Allah'tan şansım biraz daha var. Benim elek-elektronik bölümüm teknisyen olarak atanıyorsun puanı: 80-88 falan . Öyle yani hayırlısı.

Hocam size liseden dolayı ek puan mı geliyor? Hangi liselere geliyor ek puan?
    Anadolu lisesi mezunu teknisyen veya masa başı memur olamaz mı?

• karamsar... kullanıcısına yanıt
    Teknisyen sadece meslek çıkışlılar olabilir. Zabıta,hizmetli,şoför,zabıt katibi,düz memur gibi işlere gidebilir anadolular. O işlerinde puanlarına bakın yüksek yani. Benim kuzenim anadolu öğretmendeydi 88 aldı ama giremedi 2014 te.
  • çalışıyorum hocam. Üniye de başlayacağım bu yıl. Meslek lisesi Radyoloji 80-87 şart
  • Hakancık H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel dediniz ama benim diplomam olmadığı için son atamalara kalıcam zor bira yani ondan dolayı ygs lys'ye abandım

• Ankara'da bakanlık teşkılatlarına 90, anadoluya 85-90 arası atanıyorum. Gireceğim.

Hatta memur forumlarından duyduğum kadarıyla kimi memurlar devam zorunluluğu olmayan bölümlere girip sınav haftası rapor falan alıyorlarmış.

Böyle Selçuk Hukuk mezunu olan birini de tanıyorum ayrıca..
  • Son olarak şunu eklemeliyim ki, KPSS meslek lisesi çıkışlılar için avantajlı. Düz memurluk (VHKI) için çok yüksek puan çekmek gerekiyor.
  • gezginherif G kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam normal liselere sıkıntı. Benim kuzenim selçuk hukukta 2. sınıfta onlarda devam sıkıntısı olmadığı için zabıt katibi olarak çalışıp okumak istiyor. Hayırlısı hocam.
  • karamsar... kullanıcısına yanıt
    Lise kpss si için kitap çıkarmıyorlar. Önlisans zaten lise ile aynı o yüzden ön lisans kitaplarından çalışın.
  • Hocam kpss puanı 2 yıl geçerli siz bilrsiniz tabi :)
  • Arkadaşım 81 puan alıp atanamamıştı 2014 yılında. Anadolu çıkışlı olduğu için olabilir
    Bu sene kadrolar boşaldı bakalım ne olacak

• 95 yapmak için kaç net gerekiyor

• Beyler atanmak için tercih mi yapıyoruz?
  • antitayyip A kullanıcısına yanıt
    genel yetenek, genel kültür testi var. 120 soru var bide her soru aynı puan değil o yüzden bilemem ama tahmini olarak 105-110 net lazım bence .
  • Arkadaslar atanirsak sanırım eğitim önceliği varmış yani ayda 1 kere falan işe gidiyormuşsun paranda tıkır tıkır yatiyormuş diyim yani

• cancanovski kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey yok diye biliyorum ama araştırmak lazım. Sizin kesin bilgi mi?
  • Ablamin öyle arkadaşı varmıştı 2 ayda bir gidermişti

• gezginherif G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu düz memurluğun içeriği tam olarak nedir? Masa başında evrak imza işleri falan mı? Maaşları hakkında bilginiz var mı? Bakanlıklara fazla kadro açılıyor mu? 90 üstü aldığımız sürece ankara merkezde yer bulabilir miyiz? Torpil mülakat işleri burda da dönüyor mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.