1) İlk 10 Clan Başkanının Biri Aday Olmak İsteyen Kişiyi Aday Gösterebilir 2) Kendi Clan Başkanıysa Kendini Gösterebilir 3) Aday Gösterecek Kişinin Oy Verilen Yere Gidip Aday Olması İstenilen Kişinin Adını Yazması Yeterli Olacaktır 4) Adaylar Tamamlandıktan Sonra Oy Verme Başlar Ve En Çok Oyu Toplayan Kral Seçilir 5) Kral Seçildiğinde İster Kendi Pelerinini Kullanır Ama İsterse Beyaz Pelerin Alabilir 6)+20 Her Char Oy Verebilir 7) Kral Olduktan Sonra Kral Exp Event Yaptırabilir Veya Birikmiş Parayla Para Dağıtabilir 8) İstediği Zaman Kar Yağdırabilir Okuduğunuz İçin Teşekkür Ediyorum...
oy atma sınırı +40 diye biliyorum.ayrıca oy işlemleri sadece 1. serwerlarda yapıldıgı unutulmamalıdır
UP!
sade 1. server oldugunu bilmiyordum... clan baskanı dısında kral gormek isteyen maneste OTANTİK i gorebilirler bugun isiloon kestik kendisiyle bes falan cıktı zenginiz ben de 10 clanının alt clanına bugun girdim isin aslını bilemiyecem ama dostluk hat safhada
sade kar desil yagmur da yagdırabilir
exp event dısında drop rate de yapabilir ki bugun isiloon tam yatarken drop rate yapmak aklına geldi kendisinin dogal olarak fos cıktı
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
oy atma sınırı +40 diye biliyorum.ayrıca oy işlemleri sadece 1. serwerlarda yapıldıgı unutulmamalıdır
hayır +20
Ben 21 Lvl Charla Oy Vermiştim Bu Yüzden +40 Olduğunu Sanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme