Şimdi Ara

KRAL ÇIPLAAAAK (ŞEHİTLERİMİZ İÇİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: poseidon_19

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

TSK'nın içinde de hainler var
    (bknz ergenekon)

peki sen nerden biliyorsun o adamların suçlu olduğunu. tolon paşa ve eruygur paşa için söylüyorum..

poseidon sadece sana şunu sorcam.

Sen Eruygur Paşa'nın düşüp beyin kanaması geçirdiğine inanıyormusun.

Gerisi laf-ı güzaf.

Burası Türkiye

• quote:

quote:

(bknz ergenekon)

peki sen nerden biliyorsun o adamların suçlu olduğunu. tolon paşa ve eruygur paşa için söylüyorum..

Bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

quote:

(bknz ergenekon)

Gerisi laf-ı güzaf.

Burası Türkiye

burası türkiye doğru diyorsun kardeşim bu ülkede herşey olur

• quote:

quote:

quote:

(bknz ergenekon)

• quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Asker sessiz kalarak topu hükümete atmak istiyor. Hükümet napsın?

ergenekonda arslan kesilen hükümet,pkk ye gelincemi pasif kalıyor

Laiklikte aslan kesilen asker pkk'ya neden ses çıkaramıyor. Okullarda başörtüsü serbest olsun diye anayasa değiştirmek isteyen hükümete karşı hemen sitesinde muhtıra yayınlayan postal gösteren asker niye şimdi suçlu olamıyormuş. Suçlu hükümetse söyleyelim tayyibe toplasın bakanları kuşansınlar silahları kuzey ırağa girsinler. Hükümet napsın söylesenize. Tezkereyse tezkere çıkardı. Askerin elinde ırağa girme yetkisi yokmu? Biraz aklınızı toplayın çocuk olmayın.

edit: Ergenekon olayına gelince. Şuan tutuklu olan askerler paşalar neden arka arkaya hastalandılar. Hasta olmayan hastaneye düşmeyen tutuklu ergenekon zanlısı asker var mı? albay hasta, general hasta, paşa hasta? Bu işte bi iş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 4 Ekim 2008; 14:41:49 >

• Türkiye tam bağımsız bir ülke olmadan bunlar olacaktır.Neden? Bakınız türkiyede devlet bütçesinin %51i orduya ayrılıyor neden çünkü ordumuz güçlensin terör bitsin diye düşünülüyor peki terör bitiyor mu?HAYIR..Peki ama neden cevabı basit :

Emperyalist güçlerin etkisinden tamamen sıyrılmadan hiç bir terör eylemini sonlandıramazsınız.İster apacheleriniz ister tanklarınız isterseniz nükleer bombalarınız olsun dikkat ettiyseniz geçen sene 4 Odtülü bi şey üzerine çalışıyorlardı ve öldürüldürler.Neydi o çalışma açıklıyım %51 verip aldığımız uçaklarda bi sistem var friend enemy amerika italyayı friend belirledi ise siz hiç bi zaman milyar dolarlar harcadığınız uçakalrla tanklarla italyayı vuramazsınız.Peki nereye yatırım yapılmalı tabikide sağlık ve eğitime .Orduya yapılan bu tür yatırımlar kısa vadeli yatırımlardır görünürde ordunuz çoks ağlam çok donanımlı gözükür ama aslında hiç bir harekatdan başarılı dönemezsiniz.Eğitime yatırım yaparsanız belki hmen sonucunu alamazsınız ama 30 yıl sonra yatırım yaptığınız o çocuklar büyüyüp silah sanayinde çalıştığında kendi silahınızı üretip başka ülkelere satarak hem lojistik anlamda he mde ekonomik anlamda bağımsızlığınızı ilan etmiş olursunuz.Bu sene yapılan terörle mücadele harekatlarından birinde şu denildi "Soğuk hava şartlarından dolayı geri çekildik"Yahu üstünüzde mis gibi montlar elinizde o kadar silah ne hava koşulları ya bizlr Sarıkamışda donanların evlatlarıyız yapmayın.Tayyip Bush ile görüşdü bush geri çekild eyince bizde geri çekildik.Bu kadar.22 yıldır bu terör niye bitmiyor?Aslan gibi mehmetçiğimiz var bide bağımsız olabilsek.....Bİtecek aslında

• Kim ne derse desin pkk bazı kişilerin işine geliyorda onun için bitmiyor
  • Aslında en güzel önlem doğuya yatırım yapıp iş sağlıyıp dağa çıkanları engellemek neden iş gücü olan yerde isyan çıkmıyor dış baskılar haricinde orada yaşayan halk kendini işe verince ne dağa çikar ne sözde devrim için ugraşir

Hem Türkiyemizde daha çok kalkınır

ama nerde bizim siyasetçilerde o düşce hep bana hep bana rant peşinde hepsi
  • quote:

quote:

quote:

(bknz ergenekon)

nasıl içindensin merak ettim doğrusu polis falanmısın

• quote:

quote:

quote:

(bknz ergenekon)

Sen lise 2 ye geçmemişmiydin

http://forum.donanimhaber.com/m_23934287/mpage_1/key_//tm.htm#23935457

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 4 Ekim 2008; 14:49:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Kim ne derse desin pkk bazı kişilerin işine geliyorda onun için bitmiyor

+1
  • Herşey dönüp dolaşıp hükümete bağlanır ya helal olsun. Baykal henüz konuşmadı ama 4 gözle bekliyorum. Acaba olayı nasıl dönüp dolaşıp hükümete bağlayacak diye merak ediyorum. Pkk 15 aaskerimizi şehit etti sorumlusu akp, tayyip ve dengir mir mehmet fırat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Kim ne derse desin pkk bazı kişilerin işine geliyorda onun için bitmiyor

Özellikle iktidarin ve babaları amerikanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Sabbath

quote:

quote:

quote:

(bknz ergenekon)

Sen lise 2 ye geçmemişmiydin

http://forum.donanimhaber.com/m_23934287/mpage_1/key_//tm.htm#23935457

ergenekonda çoluk çocuğun diline düştü bu adam 2 ay önce ergenekon ne bilmiyordu şimdi işin içindemiş

• Diğer konuya yazdığım mesajı buraya da alıntı yaparak koyuyorum:

quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

Bakın buna katılmadan edemeyeceğim.

Yıllar önce yakın çevremdeki şehit-gazilerden ve Doğudaki olaylardan etkilenerek gönüllü komando olarak askerliğe başvurdum, üniversiteden mezun olduktan 6-7 ay sonraydı. Çözümün silahlı mücadele ile savaş ile olacağını sanıyordum. Birileri onlara gününü göstermeli diyerek vatanseverlik duygularımın tavan yaptığı bir dönemde mümkünse DÖNMEMEK ÜZERE askerlik vazifesine başvurdum, yoğun ısrarlarım sonucu tecilim dolmamasına rağmen kısa sürede ilk celp dönemine yetiştim.

Ancak askerlk dönemimde takım komutanlığı yaparken (tabiri caizse zurnanın sondan üçüncü deliği Jandarma Komando Asteğmendim) yaşadıklarım, gördüklerim, duyduklarım, o bölgede görev yapan üstlerimizin yorumları, o bölgemizdeki halkımızın tutumu-yaşadıkları-onlara yaşatılanlar neticesinde PKK nın Doğuda değil, aynen (eski MİT'çi) MAHİR KAYNAK ın dediği gibi ANKARA'dan başlayarak temizlenmesi gerektiğine kanaat ettim. İşin kökü aynen eski MİT mensubu MAHİR KAYNAK'ın dediği gibi ANKARADAYDI ve PKK sadece bu kökün uzantılarından biriydi... Neşteri köke atarsanız gövde-dallar-yapraklar kuruyacaktır zaten. Çözümün silahlı mücadelede değil içimizdeki hainleri temizlemekte olduğunu gördüm. Fazla ayrıntı vermeyeceğim. Anlayan anlamıştır. (ERGENEKON bu büyük oyunun -deşifre olmuş-zoraki gözden çıkarılmış- sadece ufak bir parçası, gerisi getirilirse çözüm de gelir)

quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

hükümet ve tsk için degersiz.Bana 1 tane gösterın hakkaride,sırnakta gorev yapan bakan yada paşa cocugu..

Neden?

Onlar oynanan oyunu biliyorlar.Olan bizlere oluyor.Fakir anacıklarımın cocukları gidip sehit düsüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

quote:

(bknz ergenekon)

Gerisi laf-ı güzaf.

Burası Türkiye

tabi canım hatta sırf hapisten yırtmak için Kuddusi Okkır da bilerek öldü

ya bi gidin bu kadar da ucuz olunmaz
    insan hayatından söz etmektesiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Asker sessiz kalarak topu hükümete atmak istiyor. Hükümet napsın?

puh bu kadar rezil bi düşünce olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Orjinalden alıntı: turkscan

çözüm ne bilionmu yüksek komutanlık ırağa girecek orayı türk yurdu yapacak aha çözüm bu.
    ama malesef karışık ilişkileri olmayanlar o makamlara bırakın orduyu hiçbir kurumda gelemez başbuğun promosyonu çok yapıldı buyukanıt ve ozkok gibi değil dendi geldi baktık biraz bi gösteriş yaptı balonu söndü onunda büyük klup uyeliği zaten kafaları karıştırmaya yetiyor.

Ya kusura bakmada yaş kaç?Irağı türk yurdu yapcakmışız.Çok kolay zaten o dediğin.Diğer küresel süper güçlerin eli armut toplıcak biz bunları yaparken

o zaman pkk yada sesini çıkarmıcan çünkü pkk nın arkası bitmez eskiden amerika desteklerdi bölgede kürt devletine oynuyor o yuzden pkk ya artık çok önem vermiyor turkiye ile kurt devletini bağlayıp onun hamisi yapmak istiyor bizi ama bu seferde rusya amerikanın planını bozmak için destek çıkıyor ermenistana gül sanki barış için gitti ermenistana git bak rus etkisi hakim amerika oraya el attı gurcistana karşılık.

rusya sürünüyordu adam oldu süper güçlermi var dedi sen o vermez bu vermez dersen turkiyeyide teslim et gitsin evet hukumet pasif doğru ama askerlerde topu hukumete atıp sorumluluk almıyor bastırsalar hukumet çaresiz kalır herkes kendini düşünüp kimseyi kırmadan iş halletmek istiyor olanda zavallı fakir gençlere olur.

• askerin anası ağlıo doğuda tayyip ezmesi askerlik yan gelıp yatma yeri değildir dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

askerin anası ağlıo doğuda tayyip ezmesi askerlik yan gelıp yatma yeri değildir dio

doğudakilere dediğin doğruda batıdakiler napıo yan gelip yatıo memur gibi sabah 8 akşam 5
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.