askerin anası ağlıo doğuda tayyip ezmesi askerlik yan gelıp yatma yeri değildir dio
doğudakilere dediğin doğruda batıdakiler napıo yan gelip yatıo memur gibi sabah 8 akşam 5
evet batı'da askerlik rahat ben Çorumda askerlik yaptım askerlik yaptırmadılar hep yattım çok ciddi diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: turkscan
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
askerin anası ağlıo doğuda tayyip ezmesi askerlik yan gelıp yatma yeri değildir dio
doğudakilere dediğin doğruda batıdakiler napıo yan gelip yatıo memur gibi sabah 8 akşam 5
Bu sözü destekliyorsan Türk olamazsın eğer batıda bir savaş çıksa o zamanda dicek misin askerlik yan gelip yatma yeridir bence utan bu sözü desteklediğine Tayyip oğlu gemiciklerde gezsin askerlerinde anası ağlasın ölsün ne güzel iş be
PKK askeri darbenin hası ben böyle düşünüyorum bu adamlar danışıklı mı döğüşüyor yukarıdakiler silah satıp para kazanıcam derken olan vatan evladına eşsiz bacılara ve babasız çocuklar yurdu oluyor ülkemiz....ve bunu silahla çözemezler kim silahla çözebilmiş ki ortadoğu hergün bomba ve kangölü bizim ülkemizde ise hergün kirli oyunlar...Şehid olanların mekanı cennet olsun...
Öncelikle darbe yapıldığında daha anasının karnında bile olmayanların bu konu hakkında konuşması oldukça gülünç.
Sanki memleket güllük gülistanlıktı da asker darbe yaptı.
Gene topu başka yerlere atma huyumuz baş göstermiş.Asker kötü,hükümet kötü,biz maşallah sanki!
Bütün bunların hepsi bizim yüzümüzden,bizim tembelliğimiz,sorumsuzluğumuz,umursamamazlığımızdan oluyor.Siz daha suçlayacak başka şeyler arayın,iki gün tv seyredip şehitlere ağlayın,sonra unuturuz zaten ne var ki.
Şimdi de doğu-batı çıkmış biz varken P**'ya ne hacet başka düşmana ne gerek!
quote:
Orjinalden alıntı: AbazukA
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Kim ne derse desin pkk bazı kişilerin işine geliyorda onun için bitmiyor
Özellikle iktidarin ve babaları amerikanın
bu iktidardan önce dsp - mhp koalisyon vardı onlarındamı işine gelmiyodu ondan önce 25 yıllık bir terör örgütü bu hiçbi hükümetin işine geliyodu yani pkk 25 yıldır bütün hükümetlere çalışıyo öylemi
Amerika kimin babası değilki bana söylesene şuan kullandığın bilgisayar nerde üretildi sence Türkiyedemi üretildi!
askeriyenin cidden bu konularda cok zaafi var artik yipratma politikasimi baska birsey mi bilemiyorum ama onlem alinmasi lazim artik
bunlar mı var sadece. ordu kendi şehri fatsaya niye saldırır? Amerikanın savaşında niye ırağa, afganistana asker gönderir? ...
uzar gider.
quote:
Orjinalden alıntı: Farabî
Öncelikle darbe yapıldığında daha anasının karnında bile olmayanların bu konu hakkında konuşması oldukça gülünç.
Sanki memleket güllük gülistanlıktı da asker darbe yaptı.
Gene topu başka yerlere atma huyumuz baş göstermiş.Asker kötü,hükümet kötü,biz maşallah sanki!
Bütün bunların hepsi bizim yüzümüzden,bizim tembelliğimiz,sorumsuzluğumuz,umursamamazlığımızdan oluyor.Siz daha suçlayacak başka şeyler arayın,iki gün tv seyredip şehitlere ağlayın,sonra unuturuz zaten ne var ki.
Şimdi de doğu-batı çıkmış biz varken P**'ya ne hacet başka düşmana ne gerek!
evet hepsi bizim yüzümüzden bilinçsiz seçmen
quote:
Orjinalden alıntı: Black Sabbath
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
quote:
TSK'nın içinde de hainler var (bknz ergenekon)
peki sen nerden biliyorsun o adamların suçlu olduğunu. tolon paşa ve eruygur paşa için söylüyorum..
Neyseki yakın tarihimizde Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı gibi örnekler var bu beni umutlandırıyor.Tsk yada hükümeti eleştiri zamanı değil,terör karşısında birlik olmayı becerebilmeliyiz.Eminim teröristler mağaralarından ve meclisten bizim tartışmalarımızı büyük bir keyifle izliyorlardır,bu fırsatı onlara vermeyin !!!
bir mesai arkadaşım anlattı. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama olay şu:
Bir asker babasına telefon açıyor ve askerden kaçacağını söylüyor. Baba telefonde neden oğlum? diyor. Asker başlıyoır anlatmaya.
Baba bu kulubede nöbet tutan askerlerden çoğu şehit düşüyor. Onun için nöbet tutmayıp kaçacam diyor. Babası da hayır, öyle yapma diyor ve ekliyor. Nöbeti devraldığında askeri elbiselerini çıkar ve onları kulubeye as. sende kulube yakınlarında bi yere geçip mevzilen. Gece bi yerden silah sesleri gelirse o yöne ateş et.
Ve asker babasının dediğini yapıyor. Gece nöbetini devralıyor ve babasının dediklerini yapıp kulube yakınlarına mevzileniyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde silah sesleri geliyor. ve kulube taranıyor. Nöbetçi er de silah sesinin geldiği yere doğru ateş ediyor. Gece karanlığında bişey bulamıyorlar tabi.
Sabah oluyor ve bakıyorlar ki ateş edilen yerde uzman çavuş ölmüş....
Kınalı kuzular bitmez, Vatan bölünmez!!!
quote:
TSK'nın içinde de hainler var (bknz ergenekon)
quote:
Orjinalden alıntı: martymcfly
quote:
Orjinalden alıntı: @sL@N
Asker sessiz kalarak topu hükümete atmak istiyor. Hükümet napsın?
puh bu kadar rezil bi düşünce olamaz
sözlerine dikkat et. Ben ordunun sorgusuz sulasiz kuzey ırağı toz duman etmesinden yanayım. Bu hükümetin elideki bişey değildir. Ordu her istediğini kendi başına yapıyorda bunda mı hükümetten haber bekliyor. Onu anlatmaya çalıştım. 15 askeri öldürenler şimdi çoktaaaaaaaan ırağın en ortasına kadar gitmişlerdir. Niye peşlerinden gitmediler.
Amerika krizden fazla etkilenmez. Alırız ABD'den 2 uçak, 2 helikopter ve siyasetine devam eder ABD. PKK'nın da bu sayede sonu gelmez. Hiç ban yemedim, küfredip ban yemek istemiyorum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: martymcfly
quote:
Asker sessiz kalarak topu hükümete atmak istiyor. Hükümet napsın?
puh bu kadar rezil bi düşünce olamaz
sözlerine dikkat et. Ben ordunun sorgusuz sulasiz kuzey ırağı toz duman etmesinden yanayım. Bu hükümetin elideki bişey değildir. Ordu her istediğini kendi başına yapıyorda bunda mı hükümetten haber bekliyor. Onu anlatmaya çalıştım. 15 askeri öldürenler şimdi çoktaaaaaaaan ırağın en ortasına kadar gitmişlerdir. Niye peşlerinden gitmediler.
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ HÜKÜMETİN EMRİNDEDİR.ÖYLE OLMASA TESKERE OLMADAN NEDEN GİREMİYOR??? NEDEN TESKERE 3 AYDA ÇIKTI ? NEDEN BİR SENELİKTİ? NEDEN HÜKÜMET ORDUYA IRAKTA İKEN DESTEK VERMEDİ?? HÜKÜMET KİMİN EMRİNDEDİR? VE SİZ HANGİ ÜLKEDE YAŞIYOR DA BUNLARI GÖRMEMEZLİKTEN GELEBİLİYORSUNUZ??
padişahında arksından konuşulurmuş bir zamanlar işte şimdide attığı taş kurbağayı ürkütmeyen biri çıkıyor canımız feda vatan bekçisi ordumuza dil uzatabiliyor yazıklar olsun hayatta ayağı topa değmemişler bazen fatih terimi nasıl acımasızca eleştiriyorlar o eleştiriyi yapanı hemen alıp milli takımın başına getireceksin bakalım ne yapabilecek harp okulunu bitirdikten sonra kurmay imtahanlarını kazanarak gereral olanların görüşlerini hiçe saymak olurmu ama ordumuz hükümetin üstünde bir güç değilki kendine verilen görevi eksiksiz yaptığından şüphe olmamalı bence bizim tamamen bilmediğimiz ordunun elini kolunu bağlayan açmazlar yokmu emekli generallerin tv deki programlarda neler anlattıkların dinlemeyenler belli oluyor şehitlerimizi rahmetle anıyorum aziz ruhları şad olsun kederli ailelerine de sabırlar diliyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme