Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun, merakla bekliyoruz. benim n2 de geçen hafta geldi, bir ara sizinle bir iceleme yapacağız inşallah :)
  • Merhaba , Beelink GT King çok güzel cihaz , netflix abonesi değilseniz alınabilir , çok beğendim...

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Hayırlı olsun, merakla bekliyoruz. benim n2 de geçen hafta geldi, bir ara sizinle bir iceleme yapacağız inşallah :)
    Sizinki de hayırlı olsun , ben sizden haber bekliyorum :)
  • açıkça buradaki yorumlardan sonra odroid ürününü incelemeye aldım.sanırım performanslı bir ürün ancak bu linux işlerine yabancıyım. banggood'da satılmıyor anladığım kadarıyla.

önerdiğiniz sitede şu an 77 dolar ama üzerine kargo ve gümrük ne kadar çıkıyor? ne kadar zamanda elimize ulaşıyor ürün? bir de bu site güvenilir mi? kullanımı nasıl? basit bilgilerimizle kurulum yapabilir miyiz?
    biliyorum çok soru sordum ancak yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Nereden kaça almıştınız ve gümrük çıktı mı?
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    77dolar olan kampanyalı ürün henüz satışa çıkmadı, ön sipariş alınıyor. Ameridroid ABD menşeli bir firma, kulvarında lider ben iki ürünü yaktım kullanıcı hatası olmasına rağmen geri iade edip yeni gönderdiler para iadesi de yapıyorlar dilerseniz.

77$+ kargo 15$ paket büyük biraz, en küçük paket 10$

Gümrük vergisi %18, şimdiye 4 ürün aldım hepsinde aynı oranı ödedim. yani 100TL (+-)

ürünü Android box olarak düz android yada android tv olarak kullana bilirsin illa Linux kurmak zorunda değilsin, Linux kurulumunuda anlatırım denersin, Android ve CoreELEC olarak iki işletim sistemi olarak kullanırsın. King'den aşşağı bir cihaz değil.

Gereken yardımları yaparım korkacak bir şey yok, gayet basit kurulumları var. bir kaç denemeden sonra zaten habire sistem kurar kaldırırsın :))
  • Beelink King ile ilgiliyse, ben almadım hocam, MİKİ üstada sorman lazım, hatta soralım :)

@miki üstat nakliye masrafları ve gümrük masrafları kaça mal oldu toplam ürün kaça mal oldu?
  • Gt-Kinge yazılım güncelleme geldi haberiniz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Beelink King ile ilgiliyse, ben almadım hocam, MİKİ üstada sorman lazım, hatta soralım :)

@miki üstat nakliye masrafları ve gümrük masrafları kaça mal oldu toplam ürün kaça mal oldu?
    Günaydın , benim banggod ile durum farklı ,barter oldu, o yüzden bir rakam veremem.. ancak bu gün için alınırsa 827.TL na geliyor, dün kampanyada idi , bu gün fiyat artmış..devamlı fiyat değişiyor , takip etmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 17 Eylül 2019; 8:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Günaydın , benim banggod ile durum farklı ,barter oldu, o yüzden bir rakam veremem.. ancak bu gün için alınırsa 827.TL na geliyor, dün kampanyada idi , bu gün fiyat artmış..devamlı fiyat değişiyor , takip etmek gerek

Alıntıları Göster
    Ben nakliye garantili 662 TL ye aldım yanında hediye bir androidbox daha var
    bakalım 2 sını 1 gonderirlerse
    haber veririm vergi ne kadar isteyecekler bilmiyorum.

• fpotur kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş hayırlı uğurlu olsun
  • Beelink GT King-Pro geliyor daha çok ses e önem verdikleri mavi garip tasarımlı cihaz yakında çıkacak belliki detayları sitede mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali expresden aldigim king cihazını Eylül 5 nde sipariş verdim ve eylul 13 de tr girmisdi
    KRAL GELDİ  !!!  BeeLink  GT KING   ve  GT KING proEylül 28 nde aniden ptt cihazi getirip teslim etti 51.5 tl gumruk vergisi odedim saticiya fiyati dusuk yazmasini soylemistim cihazi test ettim canavar gibi masallah.

Birde şu var taa Çin'den Türkiye'ye 8/10 günde gelen cargo 15 günde 3 saatlik yerden zar zor geldi bu gümrük ALLAH bildiği gibi etsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakaya -- 6 Ekim 2019; 23:58:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: modakaya

Ali expresden aldigim king cihazını Eylül 5 nde sipariş verdim ve eylul 13 de tr girmisdi
    Eylül 28 nde aniden ptt cihazi getirip teslim etti 51.5 tl gumruk vergisi odedim saticiya fiyati dusuk yazmasini soylemistim cihazi test ettim canavar gibi masallah.

Birde şu var taa Çin'den Türkiye'ye 8/10 günde gelen cargo 15 günde 3 saatlik yerden zar zor geldi bu gümrük ALLAH bildiği gibi etsin .
    Hayırlı olsun, iyi günlerde güle güle kullanın, çok iyi cihaz

• modakaya M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hangi satıcı?

• Hatırlıyorum da Mithat KILIÇ ilk videosunu çekine çekine çekmişti ve olur mu olmaz mı diye de bana sormuştu. Potansiyelini o zaman görmüştüm ve teşvik etmiştim. Özellikle King videosu ile ustalığını master seviyesine çıkarttı. Banggood un sayfasında Türkçe video yayınlanması gurur verici.

İlk mesajı yazarken Cortex-A73 için 1.8 Ghz deniliyordu şuan 2.2 Ghz yazanlar var.
    108 K olarak lanse edilen King in antutusu videoda 128 bine yakın çıkması bundan kaynaklanabilir. Ayrıca 100 Mbps ye yaklaşan internet hızı da katkı sağlamış olmalı.

• Bende 16.09.2019 tarihinde satın aldım.
    yanında bedava bır adet 4k medıa player var dı sanırım oyle yanı
    asagıdakı resımlerdekı gıbı halen ,

2019-09-24 10:29 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi. kısmında beklıyor.
    bundan sonrakı surec nasıl ısleyecek bılmıyorum.

https://i.imgyukle.com/2019/10/06/EQSdNp.jpg

https://i.imgyukle.com/2019/10/06/EQuQio.jpg

• balistik81 kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermeden önce Satıcıya 16.50 USD yazmasını söyledim. Sağlam satıcı.
    aliexpress.com
    US $105.42 34% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Beelink GT kral Android 9.0 TV kutusu Amlogic S922X GT kral 4G DDR4 64G EMMC akıllı TV kutusu 2.4G + 5G çift WIFI 1000M LAN 4K Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33008057400.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3d5f4c4d0rvJK2

• King için büyük bir ihtimalle NETFLIX 4K gösteren A uzantılı modeli çıkartacaklar. A uzantılı model gelmesede

ODROİD N2 de olduğu gibi KİNG e de Coreelec kurup yüksek çözünürlük NETFLIX izlemek mümkün.

CoreELEC 9.0.3. ten beri birçok destek geldi.
    CoreELEC 9.2.0 şimdi mevcut. 7 ay önceki ilk 9.0.0 sürümünden bu yana çok yol kat edildi ve CoreELEC'te büyük değişiklikler oldu. Kodi v18.4 son sürümüne dayanarak, bu sürüm eskisinden çok daha fazla cihaz için destek ekledi.

Beelink GT-King (S922X) için de destek verildi.

CoreELEC geliştiricileri, son aylarda piyasada bulunan en yeni cihazları desteklemek için Amlogic 4.9 satıcı çekirdeği üzerinde çalışıyor. Bu cihazları önceki cihazlardan daha iyi desteklemek için Beelink, Hardkernel ve Khadas ekiplerinin üyeleriyle işbirliği yapıyorlar.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 10 Ekim 2019; 18:57:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

King için büyük bir ihtimalle NETFLIX 4K gösteren A uzantılı modeli çıkartacaklar. A uzantılı model gelmesede

ODROİD N2 de olduğu gibi KİNG e de Coreelec kurup yüksek çözünürlük NETFLIX izlemek mümkün.

CoreELEC 9.0.3. ten beri birçok destek geldi.
    CoreELEC 9.2.0 şimdi mevcut. 7 ay önceki ilk 9.0.0 sürümünden bu yana çok yol kat edildi ve CoreELEC'te büyük değişiklikler oldu. Kodi v18.4 son sürümüne dayanarak, bu sürüm eskisinden çok daha fazla cihaz için destek ekledi.

Beelink GT-King (S922X) için de destek verildi.

CoreELEC geliştiricileri, son aylarda piyasada bulunan en yeni cihazları desteklemek için Amlogic 4.9 satıcı çekirdeği üzerinde çalışıyor. Bu cihazları önceki cihazlardan daha iyi desteklemek için Beelink, Hardkernel ve Khadas ekiplerinin üyeleriyle işbirliği yapıyorlar.

.
    kurulum hakkında bilgi varmı?

(kolay kurulum yok yanılmıyorsam ,apk değil )

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.