Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 03 Mayıs 2020'de Aliexpress'den sipariş ettiğim ücretsiz kargo ile gelecek olan
    Beelink GT-King
    şu an itibarı ile (07 Temmuz 2020) elime ulaşmadığı için satışı iptal
    ettim.Ama 1 ay sonra sipariş ettiğim Axas His Twin bugün (7.7.2020) elime ulaştı(22 TL kargo ücreti vardı)
  • Bende 29 mayısta beelink gt king siparişi verdim hala bi haber yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dönemde kargolar çok gecikmeli geliyor.

Yüksek vergi çıkma riski de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bu dönemde kargolar çok gecikmeli geliyor.

Yüksek vergi çıkma riski de var.
    en az 200 gözden çıkarın, üstü olur da altı pek nadir
  • Bi gelsin 200 e fitim zaten,tahminim daha çok çıkar

• oktaykaranfil1981 O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım hangi satıcıdan aldın ürünü . bİr de bu daha düşük fiyatlı bir ürün yazılmasını nasıl sağlıyorsunuz. Yazdığınız şekilde buraya da yazarsanız ben de not düşerim iyi olur. Sevgiler.
    Bu arada cihazdan memnunsunuz sanırım.Keyifle kullanın.
  • senut kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde ses cihazı ya da digital saat gibi gösterilirse tv box statüsüne sokmazlar fakat
    Bu cihazları tanıyan ya da tarayıcıya yazıp ürün hakkında bilgi edinen meraklı gümrük memurları olabiliyor.
    Gümrük şans işi ve garantisi yok.

Banggood dan tariff insurance TRY48.33 ve Shipping Insurance TRY17.58 seçeneği ile alınınca vergi iade kampanyası var.
  • Teşekkürler ama daha çok sorduğum şuydu: Satıcıya ne diyorsunuz da ürünü başka bir şey gibi gösteriyor. Hangi dilde yazıyorsunuz adamın dili belli değil bizdeyse lise ingilizcesi var !
    Türkçe de yazılsa onlar çeviriyor. Ya da Google çeviriyi kullanın. Bunlar herşekilde anlar.
  • Teşekkürler deneyeyim bir.
    aliexpress.com
    US $105.92 30% OFF|Beelink GT kral TV kutusu Android 9.0 Amlogic S922X Hexa çekirdekli G52 MP6 grafik 4GB LPDDR4 64GB ROM 5.8G WiFi Bluetooth 4.1 4K 75hz|Set Üskü Kutuları| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000833284994.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4f043c00m1UtYf&mp=1.
    Bu fiyata en fazla 180 TL filan gümrük vergisi çıkar sanıyorum.

O konuda bir garanti yok. Gümrük memurunun bilgisine ve merakına bağlı.
    % de 60 da çıkabilir % de 90 da.

En garantisi 48.34 TL. tarife sigortasını ödeyip Banggood dan almak.
    Gümrük işlemleri hariç ödenen vergileri geri iade ediyorlar.
    www.banggood.com
    Beelink GT KRAL Amlogic S922X 4 GB DDR4 RAM 64GB ROM 1000 M LAN 5G WIFI bluetooth 4.2 Android 9,0 4 K TV Kutu Ev Ses ve Video Sistemleri from Tüketici Elektroniği on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-KING-Amlogic-S922X-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5G-WIFI-bluetooth-4_2-Android-9_0-4K-TV-Box-p-1477422.html?akmClientCountry=TR&&ID=533601&cur_warehouse=CN

• Nasıl yani alınan ürünün fiyatına göre bir vergilendirme yok mu? Gümrük memurunun keyfine göre vergi mi olur?
    Resmi prosedür % 60-65 civarında. Setüstü kategorisine sokanlar oluyor yada daha yüksek fiyat üzerinden hesaplayıp % 90 lara kadar vergi uygulayanlar oluyor. % de 110 vergi uygulandığını da gördük.

En garantisi Banggood daki vergi sigortası kampanyası devam ettiği sürece Banggood dan almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Resmi prosedür % 60-65 civarında. Setüstü kategorisine sokanlar oluyor yada daha yüksek fiyat üzerinden hesaplayıp % 90 lara kadar vergi uygulayanlar oluyor. % de 110 vergi uygulandığını da gördük.

En garantisi Banggood daki vergi sigortası kampanyası devam ettiği sürece Banggood dan almak.
    Tarife sigortası diye bir şey var,sanırım orayı tıklamam gerek? Bir de bunun tam olarak faydası ne gümrük öden miyor mu, yoksa daha mı az ödeniyor , açıklar mısınız lütfen . Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 26 Temmuz 2020; 13:9:16 >
  • tr.aliexpress.com
    Beelink GT King Pro Hi Fi kayıpsız ses TV kutusu Dolby ses Dts dinle Amlogic S922X H Android 9.0 4 64GB yeni varış için yeni| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/4000206860399.html

aliexpress.com
    US $83.99 25% OFF|X88 kral Android 9.0 TV kutusu Bluetooth 5.0 Amlogic S922X Hexa çekirdekli TV Set üstü kutusu 4GB128GB 4K medya oynatıcı çift WiFi akıllı TV kutusu|Set Üskü Kutuları| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000381135846.html?spm=a2g0o.cart.0.0.70373c00wtk8Rf&mp=1

Arkadaşlar biri pro biri normal Beelink GT King. İkisi arasındaki fark ne ben bir şey anlayamadım. Sizce hangisini almalıyım...

Evet dediğiniz gibi genel özellikler aynı fakat pro olanın özelliklerinde belirtildiği üzere hifi ses/dolby dijital audio. Yani ses özelliklerinde oldukça üstün meraklı iseniz değilse king yeterli

• Teşekkürler oyun oynamayacağım ben zaten logitech ses düzeni kullanıyorum. Bir de hangi siteden alacağım kafam karıştı. Aliexpreste Çok vergi çıkıyor deniyor,Banggood da ise fiyat yüksek...
    Bu sitelerden alışveriş yapan arkadaşlardan öneri bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Tarife sigortası diye bir şey var,sanırım orayı tıklamam gerek? Bir de bunun tam olarak faydası ne gümrük öden miyor mu, yoksa daha mı az ödeniyor , açıklar mısınız lütfen . Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    tariff insurance seçeneği olunca vergi yüksek te olsa hesaba geri iade ediyorlar.
  • quote:

https://tr.aliexpress.com/i/4000206860399.html
    https://tr.aliexpress.com/item/4000381135846.html?spm=a2g0o.cart.0.0.70373c00wtk8Rf&mp=1

Arkadaşlar biri pro biri normal Beelink GT King. İkisi arasındaki fark ne ben bir şey anlayamadım. Sizce hangisini almalıyım...
    1. mesajda ayrıntıları var.

• quote:

Teşekkürler oyun oynamayacağım ben zaten logitech ses düzeni kullanıyorum. Bir de hangi siteden alacağım kafam karıştı. Aliexpreste Çok vergi çıkıyor deniyor,Banggood da ise fiyat yüksek...
    Bu sitelerden alışveriş yapan arkadaşlardan öneri bekliyorum...
    Gümrük vergisini Banggood iade ediyor. Buna göre hesabı yapmak gerekir.

ortalama %60-65 vergi çıkacağı düşünülür ise Banggood dan almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.