Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omega.108

Hey ağzına yureğine sağlık be dostum.

CoreELEC, SDCard da olan modeli aldim.O konuda uyanik davrandim.
    Cok zor olmasa da 1 zahmetten kurtariyo sonucta.

CoreELEC'i su ana kadar hic dusunmedim:
    Netflix derdim yok,LG 4K TV zaten 0 sorunla magaza uygulamasinda calistiriyor.

Alet edevati bi saglayim,hedef Alvatech ATV...
  • GT King Pro Alvatech Android-TV ROM kurulumu tamamdir

Yahu bu kadar memnun kalacagimi bileydim hic bekletmezdim.
    BluTV ve VodafoneTV yi kullanmak keyfe donustu.

Smart-YouTUBE TV'nin Mobil Romu da bazi Buglara yol aciyor,
    Yanlislikla sonraki videoya aliyordu mouse acinca.
    Bu sikinti da ortadan kalkmis oldu.

TiviMate Unlocked

Not olarak ekliyim; VodafoneTV, Android-Standard Rom'da gayet stabil calisirken AndroidTV Rom'da hem Film hem de CanliTV icin `Tam uyelik` gerekir hatasi verdi.
    Deneme amacli Yanimda Uygulamasinda 9.90TL/Ay karsiligi uyeligimi yukselttim.Ve sorunsuz calisiyor.

Ozellikle benim gibi diger aile bireylerinin mouse ile tv uygulamasi kullanmaktan sikayet edecegi haller icin siddetle tavsiye ederim.

Baska ne artisi eksisi olur zamanla gorecegiz.

Bu arada AmazonPrime TV Rom sorunsuz calisti,Video acar mi deneyemedim.
    Netflix TV Rom lisans yuzunden calismadi,
    Netflix Mobil Rom 720x480 sorunsuz calisiyor (kullanmasam da)

ATV Rom un sayfasinda alt posttaki linkten TWRP indirip
    USB ye orijinal ROM u yedek alarak yaptim.
    Keyifli forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega.108 -- 22 Haziran 2020; 16:2:33 >

• quote:

GT King Pro Alvatech Android-TV ROM kurulumu tamamdir

TiviMate Unlocked

Not olarak ekliyim; VodafoneTV, Android-Standard Rom'da gayet stabil calisirken AndroidTV Rom'da hem Film hem de CanliTV icin `Tam uyelik` gerekir hatasi verdi.
    Deneme amacli Yanimda Uygulamasinda 9.90TL/Ay karsiligi uyeligimi yukselttim.Ve sorunsuz calisiyor.

Ozellikle benim gibi diger aile bireylerinin mouse ile tv uygulamasi kullanmaktan sikayet edecegi haller icin siddetle tavsiye ederim.

Keyifli forumlar..
    TV OS olmayan box kullanmak sıkıntı bence. 2 box olduğunda biri lisanslı diğeri mobil rom olabilir ancak tek box kullanımında kesinlikle TV OS.

• 05.24.2020 de sipariş verdiğim beelink gt king.16.06.2020 Türkiye,ye ulaştı gümrükte diye bilgilendirme geldi.21.06.2020 ürün ulaştı teslim edildi diye bilgilendirme geldi bana ulaşan bir ürün kargo yok yani anlayacağınız benim cihaz kayıp napacagmida bilmiyorum.PTT yurtdışı kargoya kargo takip numarası girdim yanlış takip numarası diye uyarı veriyor.Aliexpresin sitesinden sorgulama yaptığım zaman teslimat başarılı yazıyor.saticiya sordum teslim edildi mesajı atmış bana.benm ne yapmam gerekiyor şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

GT King Pro Alvatech Android-TV ROM kurulumu tamamdir

TiviMate Unlocked

Keyifli forumlar..

Her ihtimale karşılık yedek almak çok önemli.

Burada Atv rom kullanıma yönelik birçok sorunu çözmüş.

Cihazın kullanım amacına göre kişiselleştirilmesi gerekiyor.

NETFLIX uygun apk ile 540 p de açar, tv kombinasyonu işi çözüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaykaranfil1981

05.24.2020 de sipariş verdiğim beelink gt king.16.06.2020 Türkiye,ye ulaştı gümrükte diye bilgilendirme geldi.21.06.2020 ürün ulaştı teslim edildi diye bilgilendirme geldi bana ulaşan bir ürün kargo yok yani anlayacağınız benim cihaz kayıp napacagmida bilmiyorum.PTT yurtdışı kargoya kargo takip numarası girdim yanlış takip numarası diye uyarı veriyor.Aliexpresin sitesinden sorgulama yaptığım zaman teslimat başarılı yazıyor.saticiya sordum teslim edildi mesajı atmış bana.benm ne yapmam gerekiyor şimdi.
    PTT kargo merkezine gidip sorun.
  • Teşekkür ederim ptt merkeze gitmeyi düşünüyordum.mesajı yazdığımın ertesi günü geldi cihaz.50 TL vergi kesmiş gümrük şansa fazla vergi çıkmadı.735tl cihaz+50tl vergi 785tlye geldi cihaz.aldığım mağazaya 30 dolar ses cihazı yaz demiştim aynen uygulamış alacak arkadaşların haberi olsun.cihaz gerçekten ismini hakediyor.tvbox kralı.

• oktaykaranfil1981 O kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yüksek vergi de çıkmamış. s905X3 çipsetli cihazların bile yurtiçi satış fiyatları 1000 Tl ye yaklaşır.
  • Km9 pro 2020 almayı düşünüyordum yurtiçinden.beelink gt king almak daha mantıklı geldi aliekspresdn aynı fiyat ikisindede garanti yok ama king çok daha üstün bir cihaz. Daha önce km9 2019 kullanan biri olarak

• Yalnız bu coreelec nasıl kurucam.kutu içinden çıkan SD kartı taktım. hiç bir şekilde SD kartı cihaz görmüyor

• TV OS u yere göğe sığdıramayanlar da var. Atv Romlu KM9 daki kısıtlamalar saf android kullananların hiç hoşuna gitmedi, kullanışlı bulmadılar.

Kullanacağınız programlara göre KING te uyumsuzluk, sıkıntı var mı buraya yazın.

SD kartın CoreElec yüklü olması gerekiyor. SD/TF kart portunda bir arıza yoksa açılması gerekir.
    Kartı takılınca CoreElec ekranı gelmiyorsa Boot ekranı gelmeli.

CoreElec in açılışı ve NETFLIX

• Kutudan cihazla birlikte çıkan sd kart arızalı sanırım. Telefonuma taktım oda görmedi sd kart bulunca videodan kurmaya çalışacağım.tesekkürederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

TV OS u yere göğe sığdıramayanlar da var. Atv Romlu KM9 daki kısıtlamalar saf android kullananların hiç hoşuna gitmedi, kullanışlı bulmadılar.

Kullanacağınız programlara göre KING te uyumsuzluk, sıkıntı var mı buraya yazın.

SD kartın CoreElec yüklü olması gerekiyor. SD/TF kart portunda bir arıza yoksa açılması gerekir.
    Kartı takılınca CoreElec ekranı gelmiyorsa Boot ekranı gelmeli.

CoreElec in açılışı ve NETFLIX

Streaming için kullanılan bir cihaz ise, ATV olması olmazsa olmazı (Netflix, Prime vs..) ama alayım, içine istediğimi kurup pc gibi kullanayım diyenlere hitap etmiyor aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaykaranfil1981

Kutudan cihazla birlikte çıkan sd kart arızalı sanırım. Telefonuma taktım oda görmedi sd kart bulunca videodan kurmaya çalışacağım.tesekkürederim hocam.

Denemek, araştırmak bu işin olmazsa olmazı.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 1080p. KODI ya da CoreElec ile çözülüyor.

NETFLIX 4K için ille de gerekiyorsa Mi Tv Stick 4K ya da TiVo Stream 4K ikinci bir cihaz olarak alınabilir.

Akış cihazlarında ATV rom kullanılıyor. Bu ATV romların orjinali kısıtlılık içerebilir fakat yazılım geliştiricilerin verdiği
    3. parti yazılımlarda bu kısıtlılık olmayabilir.

Saf android dediğimiz s922X çipsetli KING, UGOOS ya da ODROID N2 gibi cihazları deneyimli bir kullanıcı pc gibi kullanabilir.
    N2 pc gibi kullanılmaya daha yatkın.

Sonuç olarak bu tür cihazlarda KODI ya da CoreElec ile NETFLIX 1080p izlenirken orjinal romu da esnek ve özgür bir kullanım sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX 1080p. KODI ya da CoreElec ile çözülüyor.

NETFLIX 4K için ille de gerekiyorsa Mi Tv Stick 4K ya da TiVo Stream 4K ikinci bir cihaz olarak alınabilir.

Akış cihazlarında ATV rom kullanılıyor. Bu ATV romların orjinali kısıtlılık içerebilir fakat yazılım geliştiricilerin verdiği
    3. parti yazılımlarda bu kısıtlılık olmayabilir.

Saf android dediğimiz s922X çipsetli KING, UGOOS ya da ODROID N2 gibi cihazları deneyimli bir kullanıcı pc gibi kullanabilir.
    N2 pc gibi kullanılmaya daha yatkın.

Sonuç olarak bu tür cihazlarda KODI ya da CoreElec ile NETFLIX 1080p izlenirken orjinal romu da esnek ve özgür bir kullanım sağlıyor.
    Yıllardır KODI kullanan bir olarak ben, KODI üzerinde Netflix seyretmekten zevk almıyorum. Olay sadece Netflix de değil. Profil olayı Türkiye'ye geldiğinde, Prime Video da olacak. Hadi bizim için çok bir şey ifade etmiyor ama Disney+, Hulu, HBO gibi çok kullanılan uygulamalar da var. Geek olmayan normal kullanıcı bunlarla uğraşmak istemiyor. Adam bağlayım, parasını ödediğimi seyredeyim diyor. Yaklaşık 35 yıllık bilgisayar hayatım var, ilk bilgisayarım Commodore 64. Basicte kod yazardık ufak tefek. Şimdi TV'yi açınca basayım gelsin istiyorum. PC aynı odada ve koltuğum var. Yani bu cihazlarda bunlarla uğraşmak istemiyorum. %10-15 bile değildir, bu tip cihazları pc olarak kullanmak isteyen bence. Ha yanlış anlaşılmasın, çok zevkli öyle şeyler de denemek.

S922lere bakıyorum, beni çeken sadece donanım ama inanın, o donanımın 2 katı da olsa, ben bastığımda seyredeceğim cihazı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

TV OS olmayan box kullanmak sıkıntı bence. 2 box olduğunda biri lisanslı diğeri mobil rom olabilir ancak tek box kullanımında kesinlikle TV OS.

Alıntıları Göster
    kesinlikle.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    O amerika platformlarını herkes kullanmıyor.
    Kullanım tercihleri ve zevkler önemli.

TiVo Stream 4K gibi bir akış cihazı alıp bakacaksınız keyfinize.
  • Ligthome duvar kağıdı yapıştırın.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144233687
  • Arkadaşlar ALVATECH ANDROİDTV ROM yuklu yepyeni
    Gt King Pro cihazım satılıktır.
    (Cihaz alıp kurup kurcalayip satmak bir illettir,
    Satış sebebim keyfidir, lutfen fırsatçı teklif sunmayiniz)
    Core ELEC SD Card mevcuttur.
    Arayanlar olabilir diye buraya belirtmek istedim.
    Iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.