Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zidoo da Android işletim sisteminden bağımsız kendi geliştirdiği player var, o kocaman fiyat farkını da donanıma değil yazılıma veriyorsun.

Android'in video oynatma kabiliyeti media playere özgü değildir, düz versiyonları tablet ve cep telefonları için, Tv versiyonu da tv için geliştirilmiştir.

King'e Coreelec yüklersen, ki offical destek var yüklersin. Zidoo kadar iyi media playerin olur 1080p Netflix'te armağanı olur.
  • Arkadaşlar cümletten merhabalar. Beelink GT King siparişim mağlesef ama mağlesef Alliexpress 10 yıl indirim kuponlarla indirimli olarak sipariş etmiştim. Ürünüm 28 Marttan bu yana kargoya verilmedi, süreyi uzatmama rağmen Beelink official store tarafıma mesaj atıyor ve para iade yapalım siz ürünü diğer nedenlerden dolayı iptal edin!! Ürün stokta yok diyerek siparişimi iptal ettiğim karşı taraf ısrarla bana diğer nedenleri seçmemi söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Beelink official store den daha önce ürürn alan var mı aramızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

gt king pro dün elime ulaştı arkadaşlar ilk gözlemlerim ;

1) sistem aşırı düzeyde stabil geldi gözüme ve uygulama kurup kaldırmak oldukça seri.
    2) logitech k330 ve M215 fare usb dongle ile sorunsuz çalıştı.
    3) kablotv web ve turkcell tv+ çalışıyor.
    4) kodi kurulumu ve turkvod eklentisi stabil çalışıyor.
    5) 2tb seagate ile 4k videolar akıcı ve ileri sardığımda tepki süresi nerdeyse yoka yakın şekilde cevap veriyor.(mkv,hdr,10bit, uhd)
    6) youtube içinde kurulu olan uygulamada 1080p üstünü görmüyor diğer konudaki arkadaşın verdiği ile 4k oluyor.
    7) kumanda üzerinden air mouse aktif deaktif edilme tuşu mevcut.
    8) ses kalitesi oldukça başarılı yanlız 5+1 bende rca çıkışlı olduğu için bağlayıp deneyemedim.

cihaz elinize aldığınızda kalite hissi veriyor. Uygulamalar oldukça seri açılıyor ve herhangi bir donma kasma takılmaya ben denk gelmedim açıkçası.
    wifi 5g üzerinden bağlanıyor. Cihaz otomatik olarak tv niz 4k ise 4k olarak açılıyor ve hdr moduna otomatik geçiyor.

cihazla ilgili kumandayı normal tv kumandası gibi kullanabilmek için bir eklenti varmı varsa nasıl ulaşabilirim zira turkcell tv+ ve kabloweb ikisi de kurulmasına rağmen kanal değiştirme işlevini yerine getirmiyor sürekli olarak air mouse özelliğini kullanmak gerekiyor.
    hangi medya playeri kullandınız acaba? teşekkürler.

• Zendo kullanıcısına yanıt
    Burada kullanım şekli önemli.

Bir kullanıcının çok geniş film arşivi vardır ve tarayıcı/file üzerinden ya da IP tv kanallarıyla film
    izlemek yerine kendi arşivindeki filmleri izlemek isterse o zaman yerleşik player ı ile Zidoo almak daha uygun.
    Zidoo daki kendine özel player çok kapsamlı ve hemen hemen bütün görüntü/ses formatlarını destekliyor.

Kıng le de harici depolama araçlarındaki filmler izlenir fakat Nvdia Shields te olduğu gibi başka player ların
    kullanılması gerekiyor. Kıng lerin donanım ve performansı daha iyi.

Ayrıca CoreElec geliştiricileri bu uygulamayı geliştirme peşinde. NETFLIX ten 4K görüntü alındığı bilgisi var ve
    Beelink te bu CoreElec geliştirme platformunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Burada kullanım şekli önemli.

Bir kullanıcının çok geniş film arşivi vardır ve tarayıcı/file üzerinden ya da IP tv kanallarıyla film
    izlemek yerine kendi arşivindeki filmleri izlemek isterse o zaman yerleşik player ı ile Zidoo almak daha uygun.
    Zidoo daki kendine özel player çok kapsamlı ve hemen hemen bütün görüntü/ses formatlarını destekliyor.

Kıng le de harici depolama araçlarındaki filmler izlenir fakat Nvdia Shields te olduğu gibi başka player ların
    kullanılması gerekiyor. Kıng lerin donanım ve performansı daha iyi.

Ayrıca CoreElec geliştiricileri bu uygulamayı geliştirme peşinde. NETFLIX ten 4K görüntü alındığı bilgisi var ve
    Beelink te bu CoreElec geliştirme platformunda.
    ben sizin tavsiye ettiğiniz x96 s905x i kullanıyorum ama artık yeterli gelmiyor. -yüksek boyutlu filmlerde donma yapıyor- sadece iptv,smart youtube ve sinema için kullanacağım. zidoo nun hoş olmayan modem vari görünümü yüzünden gt almak istiyordum ama belli ki zidoo benim için daha iyi olacak. teşekkürler.

KING pro da profesyonel iki tane ses çipseti ve HIFI (kayıpsız ses) özelliği var.

Pro daki ses kalitesi tv de bile kendini belli ediyor.
  • danny_walker kullanıcısına yanıt
    İndirim ve kur farkından kaynaklanan avantaj var ve bu avantajı kaybetmemek için,

Satıcı ile iletişime geçip TURPEX ile göndermesini isteyin.

TURPEX ile kargo gönderimi var.
    O dönemde W uzantılı cihaz yerine s905X çipsetli cihazları almak mantıklı idi.

Yüksek boyutlu içeriklerde ve yeni formatlarda bu çipsette yetersiz gelmeye başladı.

MiBox S te de bu çipset var ve yazılımla falan limitlerini zorluyorlar.

CoreElec i de iyice araştırıp karar verin.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Firma ürünü göndermeme yönünde ilerliyor. Israrla bana diğer nedenler seçeneğini seçip siparişi iptal etmememi para iadesi yapacaklarını belirtiyor. 😔😡

• danny_walker kullanıcısına yanıt
    Neden acaba. Stoklarında mı yok.

Aliexpress e döviz kuru yükseldi mağdur oldum diye şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

hangi medya playeri kullandınız acaba? teşekkürler.

Alıntıları Göster
    hocam king ve pro 2 modelini de black friday de almıştım.
    kendi playerlarını kullandım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 17 Nisan 2020; 20:8:55 >
  • Şu anda nereden alabiliriz?
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Aliexpress te Beelink in resmi mağazası var
    ya da Banggood uygulamasında Beelink in resmi mağazası çıkıyor.

Türkiyeye gönderim yoksa

PTT - TURPEX - TPX - Türk Paket Ekspres - Yurtdışı Kargo Servisi
    ile gönderip gönderemeyeceklerini sorun.
  • Bu TV kutusu, en yüksek maliyetli Hi-Fi kayıpsız ses kalitesi ve size en uygun maliyetli ürünlerden biri olan sürükleyici bir işitme ve izleme deneyimi sunmak için Dolby ses efektleri sunar.

DTS Dinle + Dolby Audio

Beelink GT-King Pro, Hi-Fi sunan, zorlu bir deneyim için size ses kalitesini veren DTS dinleme + Dolby ses kod çözme özelliklerini sunar.

DST Dinle ve Dolby Audio Kod Çözme:

DAHİL

1. Dolby digital (Kod Çözme ve Analog Çıkış)

2. Dolby digital plus (RAW Veri ve Geçiş Çıkışı)

3. Dolby True-HD (RAW Veri ve Geçiş Çıkışı)

4. DTS (Kod Çözme ve Analog Çıkış)

5. DTS-HD MA (RAW Veri ve Geçiş Çıkışı)

İÇERMİYOR

1. Dolby vizyonu

2. Dolby Atmos
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny_walker

Arkadaşlar cümletten merhabalar. Beelink GT King siparişim mağlesef ama mağlesef Alliexpress 10 yıl indirim kuponlarla indirimli olarak sipariş etmiştim. Ürünüm 28 Marttan bu yana kargoya verilmedi, süreyi uzatmama rağmen Beelink official store tarafıma mesaj atıyor ve para iade yapalım siz ürünü diğer nedenlerden dolayı iptal edin!! Ürün stokta yok diyerek siparişimi iptal ettiğim karşı taraf ısrarla bana diğer nedenleri seçmemi söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Beelink official store den daha önce ürürn alan var mı aramızda?
    Ben offical store dan aldım sorunsuz geldi ama bir kaç ay önce. Şu anda aliexprestten alınan herşey sorunlu. 2 ay önce farklı satıcılardan 2 ürün aldım ikiside gelmedi. Kargoya veriliyor ancak bir türlü uçağa yüklenemiyor. Sanırım malum durumlardan dolayı böyle bir sıkıntı var. Benimde teslimat süreleri dolduğundan mecbur ödeme iadesi istemek durumunda kaldım. İadelerde sipariş tarihindeki kurdan yapılıyor. O yüzden bir süre sipariş vermememinizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: firstutay

Ben offical store dan aldım sorunsuz geldi ama bir kaç ay önce. Şu anda aliexprestten alınan herşey sorunlu. 2 ay önce farklı satıcılardan 2 ürün aldım ikiside gelmedi. Kargoya veriliyor ancak bir türlü uçağa yüklenemiyor. Sanırım malum durumlardan dolayı böyle bir sıkıntı var. Benimde teslimat süreleri dolduğundan mecbur ödeme iadesi istemek durumunda kaldım. İadelerde sipariş tarihindeki kurdan yapılıyor. O yüzden bir süre sipariş vermememinizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    aynı sorun banggood dada devam ediyor, özellikle bu cihaz ve birçok cihaz için bulunduğunuz yere gönderilemiyor diyor.

• Sayın forum üyeleri bir problemin çözümü için size danışmak istiyorum.

King Pro cihazımı HDMI kablo ile soundbar ses sitemine bağladım ve soundbardaki HDMI çıkışını da tv ye bağladım. Fakat elektrik kesintisinden sonra elektrikler gelince cihaz ve tv otomatik açılıyor. Özellikle gece kesintiden sonra sabah tv nin ve android boxın açık olduğunu görüyorum. Bu problem nereden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim.
  • SPDIF çıkışı olduğu için Beelink GT-King 101 dolar fiyatla aliexpresden sipariş
    verdim.Bu ürünün son günlerde temininde problem var mı?Yeni sipariş verenler
    düşük fatura ile kaç tl vergi ödedi acaba?
  • militare M kullanıcısına yanıt
    Birçok cihazda elektrik direk geldiğinde kendiliğinden açılır, smart tv lerde servis menüsünden bu düzeltiliyor fakat Manuel kapatma yok ise receiver/tv box lar da direk açılır. Tavsiyem anahtarlı prizden kapatmanız olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Android box cihazının arkadan fişini çekiyorum ne TV açılıyor ne de soundbar. Cekmedigimde hepsi açılıyor. İlginç her gün de kapatmak çekmek de cihazları bozar mı bilemiyorum keşke TV de cihazda böyle bir özellik olsa da açılmasa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.