Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limanyakan

HDMI üzerinden düzgeçiş ile ses sisteme veriliyorsa tv deki HDMI ARC portunu kullanmak gerekiyor.

Bunun için ses siteminde de HDMI girişi olmalı.
    anfi 4k ve 5+1 sistemim var king prodan anfiye giriş, anfiden tv (4k) ye giriş yapıyorum. oppo blurayım var 1080p onunla çoğu sesi alıyorum birde 4k için king pro aldım 1080p 2160p ses çözemedim
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snz -- 21 Ocak 2020; 0:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snz

anfi 4k ve 5+1 sistemim var king prodan anfiye giriş, anfiden tv (4k) ye giriş yapıyorum. oppo blurayım var 1080p onunla çoğu sesi alıyorum birde 4k için king pro aldım 1080p 2160p ses çözemedim
    ?

Alıntıları Göster
    King pro daki DTS özelliği hikaye ben mini A dan da hk1 dende DTS hd, true HD sesleri alıyorum. Bunun için kodinin benzeri corelec kurun cihaza uzman ayara alın ses ayarından düz geçişi seçip alttaki kodecleri aktif edin. Filmleri corelec üzerinden aynı kodi gibi oynatirsaniz bu sesleri alırsınız. Netflix eklentisiyle de netflixi 1080p denemedim ama belki 4k ve atmos sesde alabilirsiniz. King proya normal kodi son versiyonu kurun birde gene ses ayarlarını yapın DTS hd kodec varsa onunda aktif edin belki kodi uzerindendende bu sesleri alabilirsini,. Her cihazda aktif olmuyor. Örneğin nividiada oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim. Akşam denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snz

?

Alıntıları Göster
    AVR ve King Pro'nuz varsa @bitsede gitsek mi arkadaşın önerdiği gibi CoeElec kurmalısınız. Sinema sistemleri için en iyi çözümlerden biri.
  • coreelec kurdum, ses codeclerini yükledim oldu, yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende gt King var, bu cihazı nasıl rootlarız bilmediğime soruyorum. Hiç bilgim yok. Anladığım bir şey değil. Box dünyasına yeni katıldım.😁😊

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sayın limanyakan... android yazılım olmasına rağmen neden çalıştırmazlar bu cihazlar anlayamıyorum...
  • vaybeeyupi1965 V kullanıcısına yanıt
    Genellikle uzakdoğu ürünleri rootlu gelir.

Ayarlardan root sekmesini bulup kapatacaksınız ya da aktif edeceksiniz.

Root konumunun işlerlik kazanması için yeniden başlatmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 23 Ocak 2020; 14:39:59 >
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    NETFLIX şimdilik kartel konumunda.

Firma görüntü kalitesini bahane ederek amerikan ürünlerine sertifika veriyor.

Örneğin Beelink s905X2 ve üstü çipsete sahip kutuların görüntü kalitesi MiBox lardan daha iyi iken
    yine de sertifika vermiyorlar.

Burada amaçları amerika kökenli ücretli platformları seyrettirip para kazanmak.

Şunu anlamakta zorlanıyoruz;

amerikan ürünlerine de bir şekilde ücretsiz uygulamalar yüklenebiliyorken neden bu sertifika kısıtlaması var.

Uzakdoğu ürünlerine NETFLIX sertifikası verilse daha çok kullanıcı NETFLIX e üye olur.
  • quote:

Genellikle uzakdoğu ürünleri rootlu gelir.

Ayarlardan root sekmesini bulup kapatacaksınız ya da aktif edeceksiniz.

Root konumunun işlerlik kazanması için yeniden başlatmak gerekir.
    Limanyakan Hocam teşekkürler biraz karıştırayım cihazı. Nette baktım birşey bulamadım video falan. Kendim ayarlara bakmıştım ama bulamadıydım gözden kaçtı herhalde.

• Diğer Ayarlar - Sistem - Cihaz Hakkında - Sürüm numarasında geliştirici seçeneğini görebilir, sürüm numarasını üst üste yedi kez tıklayabilir ve Geliştirici Seçeneklerinde kök ayrıcalıklarını etkinleştirme seçeneğini görebilirsiniz. Araştırmam sonucu böyle bir bilgiye ulaştım arkadaşlar root yapmak isteyenlere. Akşam deneyim.

• vaybeeyupi1965 V kullanıcısına yanıt
    Evet bu şekilde yapılabiliyor. Tv box yanımda olmadığı için ayrıntılı yazamadım.

Cihazı daha iyi kişiselleştirebilmek için ayarlarda gezinmek, bazı değişiklikler yapıp uygun olanını seçmek gerekiyor.

Android cihazlarda sürüm numarasına ya da güncelleme kontrol tuşuna üstüste basarsanız sizi geliştirici yapıyorlar.
  • quote:

Evet bu şekilde yapılabiliyor. Tv box yanımda olmadığı için ayrıntılı yazamadım.

Cihazı daha iyi kişiselleştirebilmek için ayarlarda gezinmek, bazı değişiklikler yapıp uygun olanını seçmek gerekiyor.

Android cihazlarda sürüm numarasına ya da güncelleme kontrol tuşuna üstüste basarsanız sizi geliştirici yapıyorlar.
    Öğrendim Hocam teşekkürler ama king de root izni yokmuş Beelink forumda bahşedilmiş muhtemelen gelmicek denmiş sadece geliştirici olduk😁

• Arkadaşlar merhaba
    3 ocak 2020 de sipariş verdiğim Beelink King 4 GB ram 64GB rom lu cihaım geldi kurulumunu yaptım. Gelen kumanda çalışıyor ancak mikrofona bastığımda algılıyor ancak sesi algılamıyor. acaba mikrofon mu arızalı yoksa bir ayarı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

king pro için iptv extreme standart sürümü ve iptv smarters pro ile kanallar kendi tuş takımıyla değişiyor.
    iptv hizmeti satın almadım ama testler gayet iyi . h/w seçenğiyle gayet tatminkar bir görüntü alabiliyorsunuz.
    Hocam türkcell tv plus için, kumandadan kanal değiştirme sorununa bir çözüm buldunuz mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmez30

Arkadaşlar merhaba
    3 ocak 2020 de sipariş verdiğim Beelink King 4 GB ram 64GB rom lu cihaım geldi kurulumunu yaptım. Gelen kumanda çalışıyor ancak mikrofona bastığımda algılıyor ancak sesi algılamıyor. acaba mikrofon mu arızalı yoksa bir ayarı var mı?
    Mikrofon tuşuna basıp konuşma bitinceye kadar bırakmamak.
  • King Pro nereden sipariş verebilirim?
  • cankut90 kullanıcısına yanıt
    tr.aliexpress.com
    Yeni varış Beelink GT King Pro Hi Fi kayıpsız ses TV kutusu Dolby ses Dts dinle Amlogic S922X H Android 9.0 4GB 64GB - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/4000206860399.html

CoreElec yüklü 8Gb lik TF kart hediyesi olup olmadığını sorun.

Çinden gönderim yoksa Amazon a bakmak gerekir.
  • Arkadaşlar beelink king kullanıyorum uydu alicimi iptal edip bunu her alanda kullanmak istiyorum kumandam air mouse imleç var tv izleme program lari indirdim denedim kumanda daki ok tuşları ile kanalları aşağı indiriyorum fakat kanalı açmak için illa imleci kanalın üstüne getirip okeye basınca kanalı açıyor imleç siz normal uydu gibi kumandayı kullanıp kanal seçmenin bir yolu varmi bir ayar veya bir program yardımcı olursaniz çok sevinirim

• trturker T kullanıcısına yanıt
    Pm de ne yapılması gerektiğini yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.