Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dionysos66

tavsiyem ; kurabildiğin birkaç apk yı kurup aralarından en iyi olanlarla devam edip diğerlerini kaldırmak, bu konunun sonu yok herkes bir takım apk/uygulama yapmış içleri reklam dolu ama redbox,stremio,connect play,watched genede hepsinden iyidir derim,
    kendin içinde ücretli 1 uygulama edinirsen en azından kafan rahat eder...

Alıntıları Göster
    Dediğiniz programları google playden indiriyorum sorun yok. Ama uygulamayı açtığımda ortada bir şey yok. Mesela redbox ı kurdum. Tıklayıp açtım.
    EN BAŞTA :
    what is Redbox TV, HEMEN ALTTA
    Avesome interface
    Redbox TV Features
    Why Redbox TV
    How to Download RedBox TV

SEÇENEKLERİ ALT ALTA SIRALANMIŞ???
    Hangisine tıklasam hiç bir şey yok. onu bırakın uygulamadan çıkmaya çalışıyorum ona da izin vermiyor.
    Ad Rating seçeneği geliyor tek yıldız veriyorum tamam diyorum tekrar aynı seçeneklere geri dönüyor yine aynı şeyler dön dolaş dur.Kapat diyorum loading please wait diye tam yarım saat dönüyor da uygulama gene de kapanmıyor.Uygulamadan çıkmak için cihaz kapatılır mı her defasında !!!
    Böyle bir cihazda çalışan tek bir uygulama bile olmaz mı yani?
    HADİ YENİLERİNİ BEN KURUP BECEREMİYOR OLSAM DA.
    ALLAH AŞKINA ARKADAŞLAR SİZ BU CİHAZI NE İÇİN KULLANIYORSUNUZ ? EXPLORER KULLANMAK BİLE ÖMÜR TÖRPÜSÜ....

Video için de çok basit demişsiniz ama sıradan bir kullanıcının o terimlerle bu cihaza bir şey kurup kullanması çok zor. Siz terimlere aşina olduğunuz için kolay geliyor olmalı. İki gündür cihaz bana ben cihaza bakıyorum.

• senut kullanıcısına yanıt
    Telefona kurmamıştım az önce Watched i telefonuma da kurdum.

Önce Google Play ın alternatifi olan Aptoide yi apk olarak yüklemek gerekiyor.
    Orjinal diliyle yüklendiyse ayarlarda Türkçe dil seçeneği var.

Aptoide de arama yapan büyüteçe basıp Watched yazınca uygulama çıkar ve basıp yüklüyoruz.

Watched yüklendikten sonra sağ üst köşedeki ayarlar sekmesine basıp dili Türkçe yapıp tv modu mu telefon modumu seçiyoruz.

Bundle yükle kutucuğuna
    huhu.to
    WATCHED Addon Server
    http://huhu.to
    yazıp devam a basıyoruz. Bu kadar kolay.

Bundan sonrası videolarda da anlatılıyor.

Varsa Altyazı otomatik Türkçe geliyor.

Arayüzü ve kullanımı çok basit.

Sadece server yoğunluğundan ya da sinyalden tv kanalları ve filmler biraz gecikmeli açılabiliyor.

Alternatif olarak ücretli Ip tv aboneliği gerekiyor. Onda da bilmeyenler için m3u listesini yapıştırmak zor olabilir. Kullanıcı adı ve şifre istemek gerekiyor.

Bu android Tv box ları ilk defa kullananlar için kolay değil, cihazı kişiselleştirmek biraz zaman
    alabilir fakat kısa sürede araştırarak uygulamaları çözenler var.

Bir uygulamayı kavradıktan sonra muadillerinde de benzer özellikler bulunuyor.

• evet bu tarz cihazları kullanmak için birazda olsa ; program kurma/kaldırma, dosya yönetme v.s gibi konulara hakim olmak gerekebilir ayrıca tv box lar içinde legal/illegal program kavramı önemli tv box konusunun en başında belirttiği gibi sizin bu cihazdan ne istediğiniz en önemlisi bundan sonra yavaş yavaş araştıracaksınız yoksa hiç birimiz bir anda öğrenmedik. benim tavsiyem tv box uygulamalar konusunu başından itibaren okumanız ve hangi programın işinize yaradığınızı öğrendikten sonra uygulama adımına geçmenizdir.
  • İyi niyetli ve sabırlı yorum ve çabalarınız için teşekkürler. Şükür ki maddi sorun yaşamıyorum. İnat edip uğraşacağım ne kadar olursa artık.

ÖĞRENMENİN DE BİR BEDELİ VAR !

Merak ettiğim, bu tür cihazlar sadece oyun oynama ya da illagel şifre kırma amacının dışında da bir işlev taşımalı diye düşünüyorum. Yani örneğin satın alınan cihazın içinde mesela ip tv olur veya ne bileyim uydu kanalları olur. Siz de diğer taraftan başka özellikleri kurmak için çalışırsınız.
    Ama mevcut durumda cihazda normal bir tv nin smart özelliği dışında stabil çalışan hiç bir şey yok. Yüklü olan veya yüklenen her uygulama üyelik istiyor. Ve açtığında bir adım öteye gidemiyorsun. Hatta çoğu kilitlenip kalıyor uygulamadan çıkamıyorsun. Bir de google explorerla bazı uygulamaları download ediyorum, google bu dosyaları açmaya izin vermiyor.Dosya nereye indiriliyor göremiyorum v.s...
    NOT : Siz bu watched i nerden kuruyorsuunuz? Ben google playde arıyorum aynı isimli farklı uygulamalar geliyor. Yani o izle dediğiniz videodaki watched google playdekilerden farklı mesela.!Şu uygulamayı indir derken nereden ve hangi versiyon gibi açıklamalar yapılırsa memnun olurum.
    Pc de mesela bir sinema kanalına girdiğinde en azından açılabilen bir kaç film veya başka özellikler bulunabiliyorken, sadece pc gibi kullanmak için bu cihazların satın alınması mantığını kavrayamadım hala.

Ama demek ki bilmediğim veya göremediğim bir şeyler var. ÇALIŞACAĞIZ... SAYGILAR KOLAYLIKLAR HERKESE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 25 Ağustos 2020; 13:24:35 >

• Arkadaşlar Beelink GT King cihazı İbo38 nikli arkadaşa sattım. Hayırlı olsun. İlginiz için teşekkürler. Başlangıç için daha basit bir cihazın doğru olacağını düşünüyorum.

İlgi ve yardımlarınız için teşekkürler.
  • Hayırlısı olsun her zaman yardımlaşmaya devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

İyi niyetli ve sabırlı yorum ve çabalarınız için teşekkürler. Şükür ki maddi sorun yaşamıyorum. İnat edip uğraşacağım ne kadar olursa artık.

ÖĞRENMENİN DE BİR BEDELİ VAR !

Merak ettiğim, bu tür cihazlar sadece oyun oynama ya da illagel şifre kırma amacının dışında da bir işlev taşımalı diye düşünüyorum. Yani örneğin satın alınan cihazın içinde mesela ip tv olur veya ne bileyim uydu kanalları olur. Siz de diğer taraftan başka özellikleri kurmak için çalışırsınız.
    Ama mevcut durumda cihazda normal bir tv nin smart özelliği dışında stabil çalışan hiç bir şey yok. Yüklü olan veya yüklenen her uygulama üyelik istiyor. Ve açtığında bir adım öteye gidemiyorsun. Hatta çoğu kilitlenip kalıyor uygulamadan çıkamıyorsun. Bir de google explorerla bazı uygulamaları download ediyorum, google bu dosyaları açmaya izin vermiyor.Dosya nereye indiriliyor göremiyorum v.s...
    NOT : Siz bu watched i nerden kuruyorsuunuz? Ben google playde arıyorum aynı isimli farklı uygulamalar geliyor. Yani o izle dediğiniz videodaki watched google playdekilerden farklı mesela.!Şu uygulamayı indir derken nereden ve hangi versiyon gibi açıklamalar yapılırsa memnun olurum.
    Pc de mesela bir sinema kanalına girdiğinde en azından açılabilen bir kaç film veya başka özellikler bulunabiliyorken, sadece pc gibi kullanmak için bu cihazların satın alınması mantığını kavrayamadım hala.

Ama demek ki bilmediğim veya göremediğim bir şeyler var. ÇALIŞACAĞIZ... SAYGILAR KOLAYLIKLAR HERKESE.
    VATCHED i 10 nm de üretilen snapdragon 845 işlemcili telefona kurudum. Tv Box a göre performans, stabilite daha iyi.
    Gelecekte tv box lar da 7nm, 5nm de üretilecek.

And. işletim sistemli telefon varsa programın nasıl çalıştığını görmek için telefona yükleyin.

Önce tarayıcıdan Aptoide paket yükleyici ile telefona yükleniyor.

Aptoide, Google Play in alternatifi.

Aptoide de alttaki büyüteç e basılıp Watched yazınca bu uygulama çıkıyor.
    (Google Play de yok)

Aptoide üzerinden kolayca Watched yüklendikten sonra sağ üst köşedeki ayarlardan dil Türkçe değil ise
    Türkçe seçiliyor ve telefona yüklendiği için tv modunu kapatıyoruz.

Bundle yükle kutucuğuna
    huhu.to
    WATCHED Addon Server
    http://huhu.to
    yazıp devam a basıyoruz. Bu kadar kolay.

En altta anasayfa sekmesinde filmler ve diziler çıkar.
    Turkey i seçince Türk kanalları çıkar.

HUHU.TO ya basınca bütün Türk kanalları ya da eklenen favori kanallar çıkar.

Uygulamayı kurması da kullanması da çok basit.

Bu kadarını da yapamıyorsanız bir arkadaşınızdan yardım isteyin.

And. tv box almak istiyorsanız ve bu şekilde uygulama yüklemek zor geliyor ise

Mi Stick, MiBoX S ya da TiVo 4K Stream gibi bir cihaz alıp abonelikle NETFLIX izleyeceksiniz.

• Yükledim çok kolaymış. Keşke en baştan söyleseydiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 29 Ağustos 2020; 19:16:32 >
    Esasında söylenenlerde benzer şeylerdi ama yaptıysanız sevindim

• Hayır böyle söylense yapardım. Eleştirme anlamında söylemiyorum ama bazı teknik terimleri herkesin bildiği varsayımıyla kullandığınız için çok basit olan tarifler bile zorlaşıyor.
    Watched yükle dendi bana ben google playden bir sürü uğraştım başka başka programlar indirdim hiç biri çalışmadı. Olmayacak dedim cihazı arkadaşa sattım. Telefona indirdiğim sadece watchedi beelink e indirsem satmazdım. Neyse artık. Öğrenmeye devam cihaz yeniden alınır nasılsa.
    Sizden ricam lütfen bu tür şeyleri basit ayrıntıları atlamadan tarif edin. Şimdi sorum şu: Watched dışında başka ne gibi programlar yüklenmeli ip tv için. Oyun harici başka hangi amaçlarla android cihazı kullanabilirim. Uygu ve ip tv yi birlikte kullanabileceğim kaliyeli bir cihaz öneririniz var mı? (benim bildiğim mecool k7 var).
    Sevgiler kolaylıklar. Bir de bu telegram grubuna nasıl dahil olabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 30 Ağustos 2020; 15:36:17 >
  • Merhaba bu işler gerçekten ilgi ve hobi ile ilgili biraz tabiki program yatkınlığı beceri sonrasında geliyor, donanım haber içinde tv box uygulamaları başlığında @Limanyakan üstadın başlığında ne amaçla kullanmakla ilgili yazısı ve devamında programlar ve uygulamaları hakkında bilgiler mevcut.
    Telegram konusunda size daha önce yardımcı olmak istediğimde uğraşamıyacağınızı iletmiştiniz:)))
    Watsapp gibi telefonunuza kurun join bölümünden apk/dizi/film/m3u hakkında program yada diğerlerini öneren gruplar mevcut bunlara katılırsanız görebilirsiniz

• Watched haricinde,stremio,connect play,plex v.s. film /dizi /spor uygulamaları mevcut, ip tv konusuna gelince umuma açık forumlarda gerekli bilgiyi almanız zordur illegal oldukları için

• En iyisi watched,connect playı bulamadim, stermio her film için satin almaya yönlendiriyor. Plex fena değil ama sınırlı veri az gibi. Bunlarda altyazı olayı nasıl çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 31 Ağustos 2020; 15:36:15 >
    Hepsinin altyazı çözme durumu farklı. Hep araştırıp bulmak gerekiyor.

Örneğin player olarak MX player kullanılıyorsa ayarlarından film seçilip yükleniyor.

Watched te film açıldıktan sonra yukarıda sağ üstte altyazı seçeneğinde Türkçe varsa bu seçiliyor ve hemen yükleniyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ancak, Bu tür uygulama adi verdiğinizde o adı yazinca bir sürü ayni isimli uygulama çıkıyor ve hangisini yüklemek gerek bilemiyoruz.

Logoları farklı oluyor. Yüklenecek uygulamanın logosunu bilmek gerekiyor.
  • İşte kastım buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: senut

En iyisi watched,connect playı bulamadim, stermio her film için satin almaya yönlendiriyor. Plex fena değil ama sınırlı veri az gibi. Bunlarda altyazı olayı nasıl çözülüyor.
    Arkadaşların son mesajlarından ve özelden yardım eden bir arkadaşın sayesinde anladım ki, programları yüklemekle iş bitmiyor. Etkinleştirilmesi için verilen ya da bulunan mac. adreslerinin doğru yerlere girilmesi gerekiyor.
    Biz işi bilmeyenler sadece program kurulunca her şeyi seyredeceğimizi zannettiğimiz için hayal kırıklığı oluyor.Bu yüzden bu adresler verilirken hangi programın neresine nasıl girilecek bunlar daha basit ve anlaşılır verilirse biz de yavaş yavaş öğreneceğiz sanırım.
    Kolay gelsin herkese.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aptoide paket yukleyiciyi telefona indiriyorum açıyorum seyrediyorum ( henüz sipariş ettiğim mecool 7 gelmedi çünkü) sorun yok. Aynı programı paket yükleyici yi tablete yüklediğimde farklı bir programa dönüşüyor. Telefona indirdiğim programı tablete gönderiyorum yine farklı programa dönüşüyor o zaman da watched i yükleyemiyorum nasıl iş bu anlamadım. Programın simgesi bile farklı. Anlamadım bunu ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 5 Eylül 2020; 14:47:33 >
    WATCHED in logosu belli. Yukarıdaki mesajlardaki videolarda logo var.

K7 hibrid kutu siparişi vermek çok ta doğru bir karar değil.

Böylesine basit bir programla başa çıkamıyorsan hibrid cihazla hiç uğraşamazsın.

Önerim şu. Bir iki arkadaş bulup beraber yapın bu işleri.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.