Biraz gecikmeli cevap verebiliyorum. Odyofil lerin kaliteli ses için bir daire parasına yakın ödeme yapabildiklerini biliyoruz. Tabi hobi dir. Herkesin ilgi alanı farklıdır o başka. Takıntı derecesinde olması bence iyi değil. Tabii ki bu ses sistemleri bir defa alınıyor, HDMI vb. gibi çevre birimleri hariç pek değişiklik olmuyor. Analog a plaklara dönenler de var. Tv ve media playerler için yüksek ödeme yapılıyor, ses sistemleri için de yapılabilir. Hifi, High Fidelity dediğimiz yüksek sadakat anlamına gelen bir terim. Sadık olduğumuz şey ise doğru ses. Doğru ses kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Fakat Hifi yi kayıpsız ses olarak anlamlandırıyoruz. Hifi testi de kişiden kişiye farklılık gösterebilir. KING X, ses olarak oldukça iyi donanıma sahip fakat PCM ses te iyi değil. |
KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (35. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanBiraz gecikmeli cevap verebiliyorum.
Odyofil lerin kaliteli ses için bir daire parasına yakın ödeme yapabildiklerini biliyoruz.
Tabi hobi dir. Herkesin ilgi alanı farklıdır o başka.
Takıntı derecesinde olması bence iyi değil.
Tabii ki bu ses sistemleri bir defa alınıyor, HDMI vb. gibi çevre birimleri hariç pek
değişiklik olmuyor.
Analog a plaklara dönenler de var.
Tv ve media playerler için yüksek ödeme yapılıyor, ses sistemleri için de yapılabilir.
Hifi, High Fidelity dediğimiz yüksek sadakat anlamına gelen bir terim. Sadık olduğumuz şey ise doğru ses.
Doğru ses kişiden kişiye farklılık gösteriyor.
Fakat Hifi yi kayıpsız ses olarak anlamlandırıyoruz.
Hifi testi de kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
KING X, ses olarak oldukça iyi donanıma sahip fakat PCM ses te iyi değil.
Görsel Alıntıdır
Flac için Intel Nuc + Dac'da önerildi, GS King X'de. BeeLink yekpare bir ürün olduğu için ve kullanım kolaylığı açısından daha çok kafama yattı.
PCM derken çok kanallı dijital sesten mi bahsediyorsunuz?(Film için Zidoo kullanıyorum) Benim tek amacım RCA üzerinden amfiye giriş yaparak maddi imkânlarım dâhilinde ki en iyi müziği dinleyebilmek.
Ama Intel Nuc + Dac daha iyi sonuç verir derseniz o tarafa dönüş yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PCM, Analog sinyalin sayısala çevrilmesinde kullanılan en yaygın yol.
Kıng X in;
Ses testi sonuçları
Biçimler DD / DTS 5.1 DD + / DTS MA DD True / DTS HR DD Atmos / DTS X
HDMI PCM PCM PCM PCM
Optik PCM PCM PCM PCM
- PCM - Stereo yalnızca DD veya DTS'den downmix yapıyor
Intel® Anakartı NUC6i5SBY / NUC6i3SBY için ses seçenekleri şunlar:
• HDMI v1.4b aracılığıyla Intel® Yüksek Tanımlı (Intel® HD) Ses ve işlemci aracılığıyla Mini DisplayPort 1.2 arabirimleri
• Ön paneldeki stereo mikrofon / kulaklık 3,5 mm jak üzerinden Realtek HD Audio
Burada daha da detaya girip 1 Kıng pro daki pro ses çipleri ile
( Üst düzey ESS Hi-Fi kayıpsız ses kalitesini, DTS Listen'ı ve Dolby ses kod çözme özelliğini destekliyor . Dört ses işleme yongasından iki ESS DAC ES9018 yonga bir kod çözücü işlevi görürken
diğer iki Ricore RT6862 de ses sinyalini yükseltmekle sorumlu. )
NUC takilerin özelliklerini
karşılaştırmalı ve sistemine uygun olan belirlenmeli.
Bana göre en iyisi KING X i alıp denemeli. Uymaz ise KING X in de alıcısı çıkar.
-
Google görsellerde gördüğum kadarıyla BeeLink'in de Zidoo gibi Bee Music adında kendi müzik player uygulaması var. Zidoo'yu amfiye bağlayıp kendi uygulaması olan Music Player 5 ile müzik dinlediğim zaman, müziğin kayıt kalitesine göre amfinin de ekranında 44.1 kHz, 48 kHz, 96 kHz, 192 kHz vb... şeklinde yazılar çıkıyor fakat diğer uygulamalarda bu mümkün olmuyor, şarkının kendi kHz değeri kaç olursa olsun amfinin ekranında görünen değer 48 kHz oluyor(Ayretten Mi Box'da da denedim) Bu durum BeeLink'in kendi Player'ında nasıl acaba?
(Görsel Zidoo Music Player 5'den)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yukarıda da yazdığım gibi KING pro ve KING X te , pro özellikli 4 tane ses işleme yongası var.
Beelink in müzik player i , Zidoo nun ki kadar iyi olmayabilir.
Başka müzik player ları da yüklenebilir.
https://www.webtekno.com/android-icin-gelistirilen-en-iyi-5-muzik-uygulamasi-h51932.html
Bunlar çok ayrıntılı konular, birebir karşılaştırma ve ayrıntılı testler yok.
audiophile lik durumu kişisen kişiye değişiyor.
Seste mükemmeliği arayanların tınıları, zil seslerini, tizleri, basları, yüksek volümdeki
ses dağılmalarını algılamaları da farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Ekim 2020; 0:56:26 >
-
Selamünaleyküm, gt king promun kulaklık girişini kullanarak ses sistemine bağlantı yapamıyorum. Normal kulaklık da taktım ama çalışmadı. Yardımcı olacak olan var mı? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün akşam Banggood dan siparişini verdiğim BeeLink GT KING pro bügün kargoya verilmiş görünüyor. Ürünü 383 TL fark verip to Turkey via
Türkiye Doğrudan Posta (vergisiz) olarak aldım. Birde vergi siğortalı olan ( Daha ucuz) ve tamamen ücretsiz olan free seçenek vardı. Bazı arkadaşlar bu to Turkey via
Türkiye Doğrudan Posta (vergisiz) sisteminin Türkiye'den mal alır gibi olduğunu söylediği için bunu tercih ettim acaba gerçekten öylemi hiç bu şekilde alan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 17 Kasım 2020; 12:49:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: maxserDün akşam Banggood dan siparişini verdiğim BeeLink GT KING pro bügün kargoya verilmiş görünüyor. Ürünü 383 TL fark verip to Turkey via
Türkiye Doğrudan Posta (vergisiz) olarak aldım. Birde vergi siğortalı olan ( Daha ucuz) ve tamamen ücretsiz olan free seçenek vardı. Bazı arkadaşlar bu to Turkey via
Türkiye Doğrudan Posta (vergisiz) sisteminin Türkiye'den mal alır gibi olduğunu söylediği için bunu tercih ettim acaba gerçekten öylemi hiç bu şekilde alan oldu mu?
bu şekilde ilk defa duyduğum için merak ettim, ricam geldiği zaman bilgilendirirseniz sevinirim,
ve böyle alınca kaça aldınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66bu şekilde ilk defa duyduğum için merak ettim, ricam geldiği zaman bilgilendirirseniz sevinirim,
ve böyle alınca kaça aldınız?
Alıntıları GösterElbette
Yazılanlara göre sanrım burada anlaşmalı firmaları varmış ve gümrük işlemlerini onlar takip ediyormuş. Gümrükten çıktığında ise Aras kargo ile gönderiyorlarmış bakacağız artık. Eğer dedikleri gibiyse en azından vergi iadesi ile filan uğraşmayız
Ürün fiyatı : 1.157,01 T
Nakliye sigortası: 23,14 TL
Tarife Sigortası : Ücretsiz servis
Nakliye ücreti : 383,17 TL
Toplam : 1.563,32 T
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 17 Kasım 2020; 19:29:10 >
-
Teşekkürler hayırlısı olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 16 Kasımda banggooddan aldığım ürünün kargolama bilgilerinde Paket sterilize edilmiş ve sevk edilmiştir yazısı çıkarken şimdi şu alttaki yazılar çıkıyor ne demek bu anlayan var mı?
Beklenen Teslim Tarihi: 2020-12-10 04:10:19
- 23 Kas 2020 18:00Stoklar tükendi
- 23 Kasım 2020 17:04Torbalı
- 23 Kasım 2020 17:03Saklandı
- 16 Kasım 2020 23:24Sipariş verildi
- 17 Kas 2020 02:00 Paket sterilize edilmiş ve sevk edilmiştir.
- 16 Kasım 2020 09:35Depomuz eşyalarınızı paketlemeye başladı.
- 16 Kasım 2020 09:24Sipariş gönderin.
Buda mejajın orjinali
Expected delivery date: 2020-12-10 04:10:19
- Nov 23, 2020 18:00Out of stock
- Nov 23, 2020 17:04Bagged
- Nov 23, 2020 17:03Has been stored
- Nov 16, 2020 23:24Order placed
- Nov 17, 2020 02:00Package has been sterilized and shipped out.
- Nov 16, 2020 09:35Our warehouse has started packing your items.
- Nov 16, 2020 09:24Order sub
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 23 Kasım 2020; 13:24:31 >
-
Satış iptali , sebebi ürünü bulamamıştır -
king cihazımda zaman zaman çökmeler meydana gelmektedir.
-
Tam olarak açıklamasını yaparmısınız -
quote:
Orijinalden alıntı: maxserArkadaşlar 16 Kasımda banggooddan aldığım ürünün kargolama bilgilerinde Paket sterilize edilmiş ve sevk edilmiştir yazısı çıkarken şimdi şu alttaki yazılar çıkıyor ne demek bu anlayan var mı?
Beklenen Teslim Tarihi: 2020-12-10 04:10:19
- 23 Kas 2020 18:00Stoklar tükendi
- 23 Kasım 2020 17:04Torbalı
- 23 Kasım 2020 17:03Saklandı
- 16 Kasım 2020 23:24Sipariş verildi
- 17 Kas 2020 02:00 Paket sterilize edilmiş ve sevk edilmiştir.
- 16 Kasım 2020 09:35Depomuz eşyalarınızı paketlemeye başladı.
- 16 Kasım 2020 09:24Sipariş gönderin.
Buda mejajın orjinali
Expected delivery date: 2020-12-10 04:10:19
- Nov 23, 2020 18:00Out of stock
- Nov 23, 2020 17:04Bagged
- Nov 23, 2020 17:03Has been stored
- Nov 16, 2020 23:24Order placed
- Nov 17, 2020 02:00Package has been sterilized and shipped out.
- Nov 16, 2020 09:35Our warehouse has started packing your items.
- Nov 16, 2020 09:24Order sub
Cihazım bugün geldi. 16 kasımda sipariş vermiştim 12 gün sonra elime ulaştı. Belki 100 tl filan pahalı oldu ama en azından bir sürprizle karşılamadan tekrar vergi iadesiyle filan uğraşmadan sanki yurt içi bir siteden alıyor gibi almış oldum. Birde kargo takibini Banggood sitesi yanlış veriyor
Sitesinden takip ederseniz teslim alana kadar tüm aşamaları doğru bir şekilde bilgilendiriyor
-
son güncelleme sonrası donma işlemi başladı. program geçişlerinde ekran kararmakta, power kablosunu çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. sanırım fabrika ayarlarına dönmem gerekir. umarım sorun yazılımdan kaynaklanıyordur.
-
Son güncelleme yi bende yaptım ama bu tarz sorunları yaşamadım, son yüklediğiniz app ları kontrol ettinizmi,virüslü program olabilir,cihazda genel bir temizlik yapın,kullanmadığınız programları kaldırın, cihazı boş yere doldurmayın derim -
teşekkürler, fazla bir program kullanmıyorum. gerekli temizliği daha önceden de yapmıştım. fakat sorun devam etmektedir. fırsat bulunca fabrika ayarlarına dönmeyi düşünüyorum.
-
-
Elimde sıfır Beelink GT King var. Sadece kurulum yaptım ve kaldırdım. Cihazın çalıştığını görmek için. Box, yoldayken netflx sertifika olayını öğrendiğim için Nvidia Shield satın aldım. O nedenle maliyetine satacağım. İlgilenenler PM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X