Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bendeki beelink gt king tv box açılış logosunda kaldı hard rest filanda yaptım ama açılışta gene< beelink logo sunda takılı kalıyor bunun için ne yapmalıyım..

• 06ensar kullanıcısına yanıt

KING in arkasından güç kablosunu çıkarıp 2-3 dakika bekledikten sonra takın.

Bir flaş belleğe varsa güncelleme yükleyip OTG portundan yazılım güncellemesi yapılabilir.

Bütün bu aşamalar sorunu çözmez ise ROM atmak kesin ve etkili bir çözüm olur.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Desteğiniz için teşekkürler ama bu cihaz için onlarca sayfa yazılmış ama bu dediğiniz hiç bir işlem için tek kelime yazılmamış buna stock rom nasıl yüklenir,custom rom nasıl yüklenebilir,OTG üzerinden güncelleme nasıl yapılır ,hangi araçlar kullanılır v.s. hiçbirşey yok..

Bu tip bir sorun ilk defa yaşanıyor.

Topik açılan her cihaz için frimware yüklemeyi tekrar takrar yazamıyoruz.

İşin ayrıntıları ve riski de var.

Cihazın versiyonuyla uyumlu romun seçilmesi çok önemli.

Forumlarda ve youtube ta rom atma ile ilgili ayrıntılı bilgiler var.

Pm. attım.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Bu sorun ilk defa yaşanmıyor ayrıca rom atma ilgili videolar hepsi yabancı ama< ben sorunumu yeni rom atarak halletim ama sorunun sistem dosyalarında işe yaramaz olarak görülen sistem dosyasının silinmesi neticesinde oluşuyor..rootlu telefonlarda< silebildiğimiz vede kullanmadığımız pek çok uygulamayı silebiliyordek hemde sorun olmadan ama< gördüğüm tv box larda kullanmadığımız herhangi bir uygulamayı hangisi olursa olsun sildiğimizde yeniden başlattığımızda box açılmıyor logoda kalabiliyor..

Tv boxlarda sistem dosyalarıyla oynamamak gerekiyor.

KING için yoktur fakat başka cihazlar için rom atma videoları var.

Rom atıp sorunu çözdüğünüz için sevindim. Riskli bir işlem.

• selam arkadaslar,

cihazi alali 5 gün oldu ve wifi sorunu var. üzerindeki yazilim 913PO_wol, yeni cikan 915PO firmware ile güncellemek istiyorum. USB ve SD-kart yükleme methodu var bende USB-Stick methodunu sectim ve sticki OTG girisine takiyorum cihaz firmwareyi lokal yükleme seceneginde görmüyor. nerede yanlis yapiyorum yada nasil yapmam lazim?

• KRAL GELDİ  !!!  BeeLink  GT KING   ve  GT KING pro

üzerindeki yazilim 913PO_wol ve SD-Kartla firmware 915PO_wol yüklemeye calisiyorum, cihaz acilirken Android güncellemesinde hata bildiriyor. unuttugum bir seymi var? hata neden ola bilir?

• Merhaba arkadaşlar,

Bende GT KING PRO siparişi verdim. Şu an elimde vu+zero var çok fazla kullanmıyorum. bir türlü ısınamamıştım. İlk defa android box kullanacam, bir haftadır forumda araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

En çok kafama takılan nokta Amlogic chipsetli cihazların iyi görüntü vermediğine dair yazılar oldu. vu+zero'dan daha kötü görüntüye sahip olabilirmi acaba!

Yanında gelen kumanda yeterli oluyormu, mouse klavye almam gerekirmi?

CoreELEC yüklemem için kaç gb ve nasıl bir sd almam gerekiyor?

Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpceren -- 10 Şubat 2021; 13:8:52 >
  • Tüm sorularının cevabını veremem ama hakim olduğum kısımların cevabını vereyim.

CoreElec ile bir çok Zidoo'dan daha kaliteli görüntü alırsın yada benzer kalite alırsın.

CoreEleck için 4gb boş alan yeterlidir ama A1, U3 standartı olan hızlı bir micro SD almanızı öneririm. Yavaş microSD de menüde takılmalar yavaşlamalar olacaktır.

King SSD'den boot ediyormu bilmiyorum, şayat SSD'den boot yapma durumu varsa microSD den çok çok çok hızlı olacaktır.

• GuGuuuK kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler,

SD siparişi verecem, 8 gb yeterli olduğunu biliyorum ama 32-64 gb alırsam hem CoreELEC kurup hemde depolama amaçlı kullanabilirmiyim?

• alpceren A kullanıcısına yanıt

Evet,

uSD kartınıza CoreElec kurduğunuzda iki kısımdan oluşacağını göreceksiniz.

İlk kısım CoreElec olarak adlandırılacak.

İkinci kısım Storage olarak adlandırılacak. Storage kısmını dilediğiniz gibi kullana bilirsiniz.

Dilerseniz Storage kısmını Gparted programıyla 3-4-5-6gb boyutlarına küçültüp kalan kısmı NTFS-Fat32-Etx4 formatlarından biriyle biçimlendirip, öylede kullana bilirsiniz. Size kalmış.

Düzenleme-Ek:

SanDisk Extreme U3-A1 modelini almanızı öneririm.

bir çok SBC de 8-10 tane kullandım.

yurdışında forumlarda da bu çok tartışıldı.

Şu an için bu tarz cihazlarla en iyi çalışan uSD kart (Tartışmasız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 10 Şubat 2021; 16:6:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Cevabınız için teşekkürler,

SD siparişi verecem, 8 gb yeterli olduğunu biliyorum ama 32-64 gb alırsam hem CoreELEC kurup hemde depolama amaçlı kullanabilirmiyim?

bir cok satici CoreElec 8 GB SD karta yüklenmis sekilde cihazla birlikte gönderiyor, aldiginiz yere sorun yada paketin icerigine bakin.

• firmware 915PO_wol SD-Kartla yükleye bilen oldumu? bende hata bildirisi cikiyor.

SN Code SB9H

• Cihazı biraz önce teslim aldım, içinden 8 gb sd çıktı. Henüz denemedim ancak yarın deneyebilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler, çok sağolun..

@GuGuuuK @feza63

• quote:

Cihazı biraz önce teslim aldım, içinden 8 gb sd çıktı. Henüz denemedim ancak yarın deneyebilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler, çok sağolun..

@GuGuuuK @feza63

Hayirli olsun, iyi günlerde kullanin

• feza63 F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, cihazı bugün kurdum, İlk defa android tv-box kullandığım için oldukca zorlandım. CoreELEC i kurdum ama Türkçe yapamadım. Film oynatmada durdurma ve ileri sarma sıkıntısı yaşadım. Bu benim için çok önemli. Bu konuda da bana yardımcı olursanız çok memmun olurum.

• quote:

Teşekkürler, cihazı bugün kurdum, İlk defa android tv-box kullandığım için oldukca zorlandım. CoreELEC i kurdum ama Türkçe yapamadım. Film oynatmada durdurma ve ileri sarma sıkıntısı yaşadım. Bu benim için çok önemli. Bu konuda da bana yardımcı olursanız çok memmun olurum.

CoreElec pek kullanmadigimdan dolayi bilemiyorum, burada kodi kurulum ve ayarlarda = KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = » Sayfa 1 - 81 (donanimhaber.com) detayli bilgiler var.

• alpceren A kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan, mutlu zamanların olsun... pişman olmazsın, top cihazlardan birini aldın.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.