oda sicakligi ort. 22° 4K film, Iptv ve youtuube kullaniyorum AIDA64 ort. 42° sicakligi gösteriyor. |
KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (38. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: American Psycho
Arkadaslar gt king veya gt king pro dusunuyorum hangisini onerirsiniz fiyat performans olarak ? ve kronik sorunlari vs. var mi ? malum biraz pahali aldiktan sonra uzun yillar kullanmak istiyorumen büyük kronik sorun wifi´de yasaniyor, baglanmiyor ve baglansada cok yavas, LAN kablo ile sorun yok. su an yeni WIFI6 versiyonlarda sorunun cözüldügünü bilgileri var ama ne derece dogru bilmiyorum. Bluetooth ile sorun yasayan cok sIk paylasimlar var.
-
ben de king pro ma bugün kavuştum.yeni versiyon sanırım.kasanın kenarında wifi 6 yazıyor.air mouse blutooth üzerinden sıkıntısız çok iyi çalışıyor.kasadaki gereksiz rs232 portunu kaldırmışlar.yerine spdif optik ses çıkışı koymuşlar.cihaz fırtına gibi maşallah.
-
Hayırlı olsun, kaça mal oldu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1600 tl.gittigidiyordan aldım.
-
Teşekkürler, güle güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sd karta yüklü coreelec i çalıştırıp gerekli ayarları yaptım.fakat coreelec ten android e geçmek için ne yapmak gerekiyor?sdkartı yuvasından çıkarmak zorunda kaldım en sonunda.
-
Arkadaslar selamlar , gt king pro aldim ben de , bugun geldi fakat kumandasinin icinden usb dongle cikmadi..Bluetooth kapaliyken de kumanda air mouse ozelligi haric calisiyor .Bu usb dongle kumanda icin degil mi? icinden niye cikmadi usb siz nasil calisiyor ? ayrica kumandanin air mouse ozelligi kotu dogru duzgun calismiyor ya da ben alisamadim .Kumandanin sag ok tusuna basinca ses acma yeri aciliyor kenarda , saga gitmek icin 3-4 kere sag butonuna titizlikle basmam gerekiyor sizde de bu sekilde mi ?
edit: air mouse u air tusu ve menu tusuna 3 saniye basili tutarak kalibre ettim air ozelligi daha duzgun simdi kullanilir vaziyette , sag tus sorunu devam ediyor...
edit: Kumandayi kaldirdim mouse+klavye ile kullaniyorum cihaz canavar gibi , metal kasasi da epey soguk calisirken ise cok az isiniyor.Mi box s ten sonra sonunda chrome dan dogru duzgun film izleyebiliyorum kitlenmeden takilmadan :) Ve cihaz epey hızlı , mini pc gibi.
-Ama sormak istedigim birkac soru var arkadaslar.Bu cihazin icinden cikan sd kartin icinde ne var guncelleme vs. icin mi kullanmam lazim? yoksa yukarida bahsedilen corelec denilen sey mi var ne ise yariyor?
-Cihazi update edeyim mi? etmek icin usb yi kullansam olur mu yoksa sd kart ile mi formatlamam lazim? veya direkt cihaz uzerinden formatlayabilir miyim herhangi bi usb vs. kullanmadan?
-Cihaz aida64 te root açık gorunuyor bu normal sanirim?bundan once kullandigim mi box s te kapaliydi cunku.
-Bir de bu usb dongle olayina aciklik getirebilecek var mi? sanirim benimki yeni versiyon cunku kutunun uzerinde wifi6 yaziyor , belki yeni versiyonlarda dongle kaldirmislar olabilirler mi? eksik ise aldigim yeri arayacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 6 Nisan 2021; 21:48:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: American Psycho
Arkadaslar selamlar , gt king pro aldim ben de , bugun geldi fakat kumandasinin icinden usb dongle cikmadi..Bluetooth kapaliyken de kumanda air mouse ozelligi haric calisiyor .Bu usb dongle kumanda icin degil mi? icinden niye cikmadi usb siz nasil calisiyor ? ayrica kumandanin air mouse ozelligi kotu dogru duzgun calismiyor ya da ben alisamadim .Kumandanin sag ok tusuna basinca ses acma yeri aciliyor kenarda , saga gitmek icin 3-4 kere sag butonuna titizlikle basmam gerekiyor sizde de bu sekilde mi ?
edit: air mouse u air tusu ve menu tusuna 3 saniye basili tutarak kalibre ettim air ozelligi daha duzgun simdi kullanilir vaziyette , sag tus sorunu devam ediyor...
edit: Kumandayi kaldirdim mouse+klavye ile kullaniyorum cihaz canavar gibi , metal kasasi da epey soguk calisirken ise cok az isiniyor.Mi box s ten sonra sonunda chrome dan dogru duzgun film izleyebiliyorum kitlenmeden takilmadan :) Ve cihaz epey hızlı , mini pc gibi.
-Ama sormak istedigim birkac soru var arkadaslar.Bu cihazin icinden cikan sd kartin icinde ne var guncelleme vs. icin mi kullanmam lazim? yoksa yukarida bahsedilen corelec denilen sey mi var ne ise yariyor?
-Cihazi update edeyim mi? etmek icin usb yi kullansam olur mu yoksa sd kart ile mi formatlamam lazim? veya direkt cihaz uzerinden formatlayabilir miyim herhangi bi usb vs. kullanmadan?
-Cihaz aida64 te root açık gorunuyor bu normal sanirim?bundan once kullandigim mi box s te kapaliydi cunku.
-Bir de bu usb dongle olayina aciklik getirebilecek var mi? sanirim benimki yeni versiyon cunku kutunun uzerinde wifi6 yaziyor , belki yeni versiyonlarda dongle kaldirmislar olabilirler mi? eksik ise aldigim yeri arayacagimHayırlı olsun. Sadece performansı değil ses kalitesi de MiBox a göre epey farketmiştir sanırım.
SD karta Coreelec yüklü. Tablet modunda NETFLIX yüksek çözünürlük izlenebiliyor. 1. mesajda mikı üstadın videosu var.
Cihazda OTA özelliği var. Güncelleme OTA üzerinden yapılıyor.
Bu cihazlar root lu geliyor ve gerekmedikçe cihazın kökü ile oynanmamalı. Gerekli ise magisk manager ile istenilen uygulama rootlanabiliyor isteğe göre diğer uygulamalarda root gizlenebiliyor.
Air mouse da pil kapağını açınca usb dongle olması gerekir. USB dongle yoksa BT ile bağlantı vardır.
-
Alvatech Rom u yükleyip air mouse da sıkıntı yaşayan oldumu ? Üzerindeki rom ile air mouse çok daha hızlı çalışıyordu air özelliğini açtıktan sonra kumandayı sağa sola yukarı aşağı oynatıp hızlı bir şekilde kullanıyordum.Alvatech rom u yükledikten sonra air mouse özelliği yön tuşları ile çalışmaya başladı imleç sabit kalıyor sağ sol yukarı aşağı tuşlarına basarak hareket ettiriliyor.bunun çözümü varmıdır ? öte yandan bluetooth ta bir sorun yok alvatech rom da.bluetooth kulaklığımı eşleştirip kullandım.az önce yeni aldığım gamepad ide bluetooth üzerinden eşleştirip oyun oynadım.bunun dışında iptv için tivimate uygulaması süper bir şekilde çalışıyor.özellikle kanal geçişleri normal bir uydu alıcıdan çok daha hızlı ve tivimate çok stabil.netflix 540p maalesef.gerçi onun çözümü coreelec tarafında da ben eklentiyi kurdum etkin hale getirdim fakat üyelik bilgilerimi girdiğimde "please check your credentials" uyarısı sağ alt köşede çıkıyor.bunu bir türlü çözemedim şimdilik.
-
Bu cihaza sahip olmadığım için kısmi cevap verebilirim.
kullandığınız kumandanın tam donanım yazılımı olmaya bilir, yani driver eksik olabilir bu yüzden belli fonksiyonlar çalışıyor.
Coreelec için, yeni 19.1Matrix versiyonunu yüklemenizi tavsiye ederim. sıfır kurulum önerilir.
Ve 19.1 Matrix'e uygun Netflix add-on kurmalısınız.
Çok akıcı şuanda Netflix 1080p
-
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanHayırlı olsun. Sadece performansı değil ses kalitesi de MiBox a göre epey farketmiştir sanırım.
SD karta Coreelec yüklü. Tablet modunda NETFLIX yüksek çözünürlük izlenebiliyor. 1. mesajda mikı üstadın videosu var.
Cihazda OTA özelliği var. Güncelleme OTA üzerinden yapılıyor.
Bu cihazlar root lu geliyor ve gerekmedikçe cihazın kökü ile oynanmamalı. Gerekli ise magisk manager ile istenilen uygulama rootlanabiliyor isteğe göre diğer uygulamalarda root gizlenebiliyor.
Air mouse da pil kapağını açınca usb dongle olması gerekir. USB dongle yoksa BT ile bağlantı vardır.
Alıntıları Göster-Saolun hocam tesekkur ederim.Tabii ses kalitesi mibox in cok ustunde ayrica goruntu kalitesi de daha cok hosuma gitti renkler daha sicak gorunuyor mibox a gore.Sd karttaki coreelec i kullanmadan once cihazin icinde appmarket diye bir app var sanirim beelink rom un icinde hazir kurulu geliyor orda netflix vardi onunla coreelec teki netflix arasinda fark var mi hocam appmarketten kursam? aslinda meraktan soruyorum biraz da cunku mibox i komple sifirladim sadece netflix icin kullaniyorum suan.Onun disinda herseyi gt king pro dan izliyorum.Blutv de dizi izlerken arada bir ekranda cok cok nadir de olsa yesil cizgiler bi belirip kayboluyor bu blutv ile mi ilgili sizce? mi box ta olmuyordu.Suan 2 saattir chrome dan bi siteden dizi izliyorum gt king pro da herhangi birsey olmadi sanirim blutv ile ilgili.
-Kumanda konusunda sanirim benim sansima , kumandam biraz sikintili elimi sag ok tarafina goturup hafif bastirinca , ekranda ses inip cikiyor .Cok dert etmedim sadece cihazi acip kapamak icin kullaniyorum artik kumandayi zaten benim el boyutlarima uymuyor tuslar birbirine yakin :))Suan mouse ve klavye ile kullaniyorum epey memnunum.
-Bu arada kumandam sanirim bt model cunku usb dongle cikmadi .Hatta acaba fabrikasyon hatasi mi diye dusundum ama degilmis cunku yukarida yeni wifi6 li alan arkadasimizdan da usb dongle cikmamis.Wifi performansini soranlar icin ,eski model hakkinda fikrim yok fakat yeni wifi6 modelde modemden 5ghz den baglaniyorum ve hic sikinti yasamadim .Speedtest yapinca da cikan degerler mibox tan iyiydi.Gercekten super bir cihaz ve canavar gibi miboxta chrome calismiyordu bile firefox tan zar zor film acmaya calisiyordum o da donuyordu acilmiyordu dunya varmis rahatladim.Cihaz fansiz bir mini pc gibi ve hersey mibox tan farkli modda aciliyor yani masaustu gibi aciliyor uygulama moduna nazaran dolayisiyla butun uygulamalari artik sorunsuz donmadan mouse la kullanabiliyorum.
Yeni alacak arkadaslara da Wifi6 model olup olmadigini kontrol edip almalarini tavsiye ediyorum.İnternetteki tum vidyolar eski wifi li cihazin kutu acilimi ve incelemesi.Yeni Wifi6 modellerde kutusunun sağ alt kisminda dolby vs. ustunde wifi6 yaziyor.Ayrica cihazin da sağ kisminda kocaman beyaz WIFI6 yaziyor.Kumandasi bt li dolayisiyla netteki vidyolardaki gibi kumanda pil yerinden usb dongle cikmiyor.
-Bu arada ben de mibox ta eskiden ethernet kablosuyla baglanmak zorunda kaliyordum cunku int paketim 35 megabit olmasina ragmen mibox a 5 megabit internet geliyordu :D. Ethernet kablosuyla komple tum interneti kayipsiz almayi basardim.Fakat daha sonra modemimi degistirip yeni nesil model alinca ona da gerek kalmadi ethernet kablosunu cikardim direkt.Dolayisiyla gt king lerde de ayni durum olabilir eski wifi model varsa elinizde cok masrafa girmeden yeni nesil bir modem alip sansinizi deneyebilirsiniz.Benim eski modem 2.4 ghz liydi yeni modemler genelde 2.4ghz-5ghz 2 frekansa sahip.Ben 5ghz den kayipsiz hem mi box hem de wifi6 gtlink pro dan baglanabiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 9 Nisan 2021; 13:42:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
anladım hocam.cihazla gelen sdkartta coreelec 9.2.7 kurulu.onu bir değiştireyim matrix ile.
-
quote:
Orijinalden alıntı: suazoanladım hocam.cihazla gelen sdkartta coreelec 9.2.7 kurulu.onu bir değiştireyim matrix ile.
Matrix için Netflix: https://raw.githubusercontent.com/castagnait/repository.castagnait/matrix/repository.castagnait-1.0.0.zip
Zip olarak kurmalısınız.
2.9.7 için Netflix: https://raw.githubusercontent.com/castagnait/repository.castagnait/master/repository.castagnait-1.0.1.zip
Zip olarak kurmalısınız.
Castagnait deposundan Netflix add-on olacak onu kuracaksınız en son.
Matrix için mail ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.
2.9.7 için key kullanmanız lazımdı şimdi nasıl bilmiyorum.
Key oluşturmak zor değil ama biraz çetrefilli, bu yüzden Matrix öneririm.
-
.
CoreElec teki NETFLIX ile 1080p alınabiliyor. MiBox S varsa CoreElec üzerinden NETFLIX izlemeye gerek kalmaz.
Ekrandaki yeşillenme uygulama ile ilgili değil ise ya çözünürlük ayarları ile ilgilidir ya da kutuya gelen güç ile ilgilidir. Bu arada tv nin görüntü ayarlarına da bir bakmak gerekir.
Sürüm eskiyene kadar bu kutu donanım açısından sorun çıkartmaz. DDR4 ram in performansı kendini fazlasıyla hissettirir.
Ülkemizde int. hızları artarsa bu WIFI 6 destekli cihaz ile 1100 m.bit hızlarına ulaşılabilir.
-
sonunda netfix tamam.Coreelec 19.1 Matrix_rc2 sdkarta kurduktan sonra castagnait in netflix-master pluginini zip üzerinden kurdum.uygulamaya email şifre ile giriş yapıp test pattern de 1080p i gördükten sonra ses altyazı ayarlarını hallettim.airmouse çalışmayınca kablosuz mouse bağladım şimdilik.Estuary arayüzünü kullanıyorum çünkü kapatma menüsünden Tv OS a geçiş yapılabiliyor.O yüzden çok sevdiğim confluence arayüzünden vazgeçtim çünkü confluence kapatma menüsünde geçiş özelliği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suazo -- 11 Nisan 2021; 11:30:32 >
-
güle güle kullan, keşke hep böyle stabil kalsa. ama Castagnait bir günde çözüm üretiyor olası sorunlarda.
Kodi'de film dizi veya netflix izlerken "O" tuşuna basarsan media ile bilgileri görürsün kodek, bitrate, çözünürlük, ses kanalları, sıfır değil harf O.
-
Cevap icin tesekkur ederim hocam.Cihazim sistem boştayken 32-35 derecelerde geziyor :D Bosta 22 derece goren arkadaslarimiz vardi burda ,o sicaklik degerlerini yakalamak icin yapmamiz gereken birsey var mi? Yuk altindayken de(pubg oynarken) yarim saat sonunda 46 gordum en fazla .Sizin cihaziniz sistem boştayken sıcaklık kac derecelerde geziyor hocam? bostayken 32-35 normal mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar King pro'ya bir türlü USB den güncelleme yapamadım. Bununla ilgili bir rehber varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpcerenArkadaşlar King pro'ya bir türlü USB den güncelleme yapamadım. Bununla ilgili bir rehber varmı?
burada GT kingpro 2.1.7.1 – OneDrive (sharepoint.com) GT King pro Brush Tutorial var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X