Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://discourse.coreelec.org/

Bu konuyu biraz incele.

Türkçe nasıl yapacağını gösteren bir kaç resim atacağım.

s922x çipsetli cihazlar için coreelec çiklet çiğnemek gibi kolay olmalı. Ben yıllardır kullanıyorum sıfır sorunsuz.

Yıllardır Film Arşivim hem PC de Kodi'de hem CoreElec te, sıfır sorunsuz. Üstelik 80-90-100GB lık filimler bile 4K-hdr 7.1 atmos vs. sorunsuz kullanıyorum.

KRAL GELDİ  !!!  BeeLink  GT KING   ve  GT KING pro

• Çok teşekkür ediyorum, cihaz gerçekten çok güzel, Boş zamanı bol olan tam bir emekli işi.. İlk defa android box kullandığım için daha öğreneceğim çok şey var. Çok basit detaylara takılabiliyorum. Sizlerin sayesinde adım adım ilerliyorum. İyiki varsınız..

CoreElec sonunda türkçe oldu. Wifi tanıtmadığım için olmuyormuş.

Şimdi ise mouse hızı ayarlarını bulamıyorum. Mousa bir türlü alışamadım. Evdeki mousu bağlayarak ayarları yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpceren -- 14 Şubat 2021; 13:47:33 >
  • alpceren A kullanıcısına yanıt

CoreElec (kodi) Android TV gibi Fare kullanmaya uygun bir yazlım değil, bu yüzden kumandaya alışmaya çalışın.

• Merhaba gt king pro yu mu yoksa Ugoos am6 plus ı mı önerirsiniz? Bir de lisanssız bu cihazlarda HD Netflix nasıl izlenir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaslar,

uygulamalar kisminda dikkatsizlikla Launcher degisiklik oldu yada sildim. resimde kirmizi renkde isaretledigim uygulama bölümlere giremiyorum. üzerindeki Launcher Lighthome 1.1.3 vers. ve yeniden yüklemek icin uygulamayi bulamiyorum. yeniden Firmware OP14 ve OP13 SD_Card ile yükledigimde acilisda hata bildirisi geliyor burada resimdeki hata KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro » Sayfa 36 - 37 (donanimhaber.com)

Launcher eski haline nasil getire bilirim yada yeniden yüklemek icin uygulamayi nereden indire bilirim? yada tavsiye edeceginiz Launcher var mi?

Firmware yüklerken hatanin neden oldugunu cözemedim, hata neden ola bilir?

Firmware yüklemeyi SD_Card ile mi yoksa USB kablo ilemi yapmali? ve nelere dikkat edilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feza63 -- 27 Şubat 2021; 22:37:57 >

• Launcher sorununu Google playstore Launcher <3 yükleyip sildikden sonra eski launcher calisti.

• arkey26 A kullanıcısına yanıt
    Lisanssız cihazlarda netflix coreelec çalıştırma ile izleniyor, forumda bilgileri mevcut, bana sd cart ile gelmesine rağmen denemedim ihtiyaç duymadım
  • Çok uzun zamandır güncelleme gelmedi gt king pro'ya. Bir sorun mu var acaba ?

• EricCartman kullanıcısına yanıt
    Bir cihaza güncelleme gelmemesi iyi olduğunun göstergesidir; güncelleme =onarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeni güncelleme 916PO 10.03.21 de geldi

• 913PO versinonu mevcut. güncelleme kontrolüne "sistem şu anda sistem güncel" bilgisini almaktayım.

• güncelleme olarak android 10 veya 11 gibi yeni versiyonlar geliyor mu yoksa sadece üzerindeki versiyona yama şeklinde düzeltmeler mi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: barylu

913PO versinonu mevcut. güncelleme kontrolüne "sistem şu anda sistem güncel" bilgisini almaktayım.

güncellemeleri netden SD_Card veya USB kablo versiyon olani indirip yüklemek gerekiyor.

Beelink Forum (bee-link.com)

Gt King Pro bölümü 916PO: Beelink Forum (bee-link.com)

Firmware: Für C92H, SA9H, SB9H, 6B9H Versionen:

916P0 – OneDrive (sharepoint.com)

• maxser M kullanıcısına yanıt

üzerindeki versiyona düzeltmeler geliyor, halen Android 9 mevcut.

• Arkadaslar gt king veya gt king pro dusunuyorum hangisini onerirsiniz fiyat performans olarak ? ve kronik sorunlari vs. var mi ? malum biraz pahali aldiktan sonra uzun yillar kullanmak istiyorum

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yıla yakındır gt king kullanıyorum ve çok memnunum, pro yuda düşünmüştüm ama ses çıkışları haricinden başka fark olmadığı için gerek görmedim, performans iyi,ısınma problemi hiç yaşamadım,her türlü programı sorunsuz kullanıyorum, @limanyakan üstada göre wifi6 lısını alabilirsiniz

• Tesekkur ederim cevap icin hocam.Pro yu aslinda metal kasaya sahip olmasi acisindan almayi dusunuyorum ısı kontrolu daha rahat olur diye, cunku butun gun calisacak.Gt king in kasasi plastik sanirim ama gonlum ona da kayiyor biraz cunku baya karizmatik cihaz. Keske Gt king pro yu da siyah yapsalarmis .

• quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Tesekkur ederim cevap icin hocam.Pro yu aslinda metal kasaya sahip olmasi acisindan almayi dusunuyorum ısı kontrolu daha rahat olur diye, cunku butun gun calisacak.Gt king in kasasi plastik sanirim ama gonlum ona da kayiyor biraz cunku baya karizmatik cihaz. Keske Gt king pro yu da siyah yapsalarmis .

Tv nin altındaki sehpanın üzerinde mavide güzel duruyor hocam sırıtmıyor. Bende alırken öyle düşünmüştüm ama mavide gayet hoş durdu.

Gt king pro alicam hocam sanirim , isi durumu gt king e gore nasil pro nun? malum pro nun kasasi metal beni ceken o esasinda cunku suan mi box kullaniyorum ve bir sure calistiktan sonra kapatip acmak zorunda kaliyorum cunku donuyor

Pro yu bilmiyorum tabiki kullanıcılar cevap verir, gt king yazın cam balkonda gece/gündüz uzun saatler kullanım sonucu ısı sorunu yaşamadım ki aidata 64 ile devamlı kontrol ediyordum, daha önce A95X F3 ten alışkanlık vardı, pro da güzel cihaz eğer bütçe uygunsa tabiki pro al derim

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.