Şimdi Ara

Kral katili guncesi 3. Kitap (orjinal) cikis tarihi belli mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
18.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kitap 180 küsür sayfa biraz daha uzun olsaydı da keşke 3 . kitabı beklerken sıkılmasaydık , uzun uzun okusaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

İdefix te falan var Sessizliğin Müziği
    kitap 180 küsür sayfa biraz daha uzun olsaydı da keşke 3 . kitabı beklerken sıkılmasaydık , uzun uzun okusaydık

Bugün D&R'dan aldım, gerçekten ince kitap. Uzun süredir elime 600 sayfanın altında bi kitap almamıştım, bir garip geldi
  • Bu son çıkankitapla beraber seri tamamlanmış mı oldu ona göre başlamayı düşünüyorum da daha kitap gelecekse bekleyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Bu son çıkankitapla beraber seri tamamlanmış mı oldu ona göre başlamayı düşünüyorum da daha kitap gelecekse bekleyeceğim..

Bu çıkan kitap ara kitap gibi bişey auri denen gizemli bir karakteri anlatıyor.Esas kitap ne alemde bilmiyorum taş yol muydu neydi adı.BU
  • Bu arada sessizliğin müziğini okumaya başladım, kitap dolu görünsün diye araya resimli sayfalar sıkıştırmışlar.
  • bu sessizliğin müziğini alıp almama konusunda kararsız kaldım e kitabnı ne zaman bulabiliriz acaba ?
  • haber varmı
  • Arkadaşlar bu sessizliğin müziğini okuyup da beğenen var mı? Ben az önce bitirdim ve beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
  • beyler bende bir jeton tikirtilari,kivilcimlar vs var benle ayni dusunen var mi?

Simdi bence bu Kvothe kesinlikle ozel biri.Soyle ki bu arkadas hangi role burundugunu dusunurse cidden o sekle giriyor.Tipki x-men deki mavili bir yaratik var onun gibi.Mesela annesi ve babasi oldugunde kullandigi calgiyi tipki edema ruhlarinin atasi gibi calmak istemis ve bunu basarmis.Ulu taborlin gibi herseyin ismini bilmek istemis basarmis.Adem savascisi gibi dovusmek istemis basarmis.Hanci olmak istemis basarmis ki suan hala bu rolun icinde surunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ilk kitabı elime aldım. Aradan yıllar geçmiş be duygulandım bi an
    şaka maka üniversiteyi bitiriyorum halen gelmedi üçüncü kitap, yazar dizisi çıkacak felan demişti. Şimdi bide senaryo işine felan girerse 3. kitap baya bi sarkar
  • SirDavos kullanıcısına yanıt
    Bu kitap okuduğum ikinci fantastik roman oldu. Daha önce taht oyunlarini okumuştum. Bu kitabi daha çok sevdim, yalın bir dili var. Çinli keşişleri andiriyor, her seyi yapip sonradan ermiş mutevasi bilge ve kudreti doli bir adam

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Bu kitap okuduğum ikinci fantastik roman oldu. Daha önce taht oyunlarini okumuştum. Bu kitabi daha çok sevdim, yalın bir dili var. Çinli keşişleri andiriyor, her seyi yapip sonradan ermiş mutevasi bilge ve kudreti doli bir adam

aynen hocam dilinin yalın olması büyük avantaj. 1000 sayfa su gibi geçiyor
  • Beyler yeni haber yok mu ya ? 2015 te kesin okuruz diyorduk. Daha orjinali bile çıkmadı

• Geçen gün Reddit'te Ask Me Anything yaptı Patrick Rothfuss. Yazmayı bitirdiğim zaman çıkacak diyor hâlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 15 Haziran 2015; 18:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Geçen gün Reddit'te Ask Me Anything yaptı Patrick Rothfuss. Yazmayı bitirdiğim zaman çıkacak diyor hâlâ.

Destan mı yazıyor anlamadım ki

• Seriye başlamak için 3. kitabın çıkmasını beklemeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePoseidon -- 16 Haziran 2015; 16:06:09 >
  • ThePoseidon kullanıcısına yanıt
    Bence başla fakat zamanın bolsa yaklaşık 2000 sayfayı birkaç haftada bitirirsin o denli akıcı bir kitap.

• Bitsin çıkacak diyo ama bitince daha düzenleme falan yapmıycaklar mı?Daha ne kadar bekliycez ya?

• arkadaşlar haber var mı ya?

• Haber geldi sandım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.