Şimdi Ara

KRALEX : Cristian Baroni Niye Oynamıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kral cristian ın oynamadığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

işte o tivitler https://twitter.com/Alex10combr

• İnceden dalga geçmiş bence
  • arkadaş bu adamda ne var herkes cristian sevdalısı oldu çıktı. ruhsuz herif
  • Şu Alex Fenerbahçeye sövsün acaba haklı mı diye durur düşünürüm ama şu Baroniyi savunursa bütün efsaneliği gider yemin ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Tekinoğlu

Şu Alex Fenerbahçeye sövsün acaba haklı mı diye durur düşünürüm ama şu Baroniyi savunursa bütün efsaneliği gider yemin ederim.

bana göre çok iyi oyuncu demiş alex. bizim taraftarlardan biri de kaptan sen maldonadoya da çok iyi demiştin falan yazmış
  • şu alexi bir de td olarak isteyenler vardı tövbe tövbe
  • bende demek istediği christian gibi hemşo niye "başka" takımda oynamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de Cristian kotu futbolcu degil ki zaten ? Bize gelmeden once ruh bakimindan Tuncay, yetenek bakimindan suanki ile ayniydi. Bizde gamsiz olmasa suan ilk onun adi yazilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın

bilgisayar başında takla atarak blokladım klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh
  • Ayrıca baroniyle alex çok yakın arkadaşlar, eşleride birbiriyle yakın arkadaş birbirleriyle aile dostu sayılabilir bunu bilmeden yorum kirliliği yapmayın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

quote:

Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın

Blokladıysan niye alıntı yapıp cevap verdin. Çok içerledim gerçekten zira senin gibi cümle sonlarına ergen haliyle klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh yazan biri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

quote:

Blokladıysan niye alıntı yapıp cevap verdin. Çok içerledim gerçekten zira senin gibi cümle sonlarına ergen haliyle klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh yazan biri.

blokladığımı belli etmek için ASKFJASFKLJASFASFJGKGG

• quote:

biraz saygılı olsan keşke
  • quote:

Alex düşmanları toplanıyor yavaş yavaş, yerimizi alalım Adamlar Alex'in ismini duymaya tahammül edemiyorlar arkadaş, adam ne yaptıysa bunlara. Yıllarca tuttukları takımı ipten aldı, o muydu suçu acaba?
  • Alexciğim senden gözlemci/menajer olmaz be hakkaten
  • Adam inceden dalga geçiyor Alex i gönderirken elimizde baroni var nasılsa rahatlığı vardı bunu Alexde biliyor şimdi nerde Baroni demeye getirmiş bana sorarsanız
  • yahu sonuçta aynı köylüler bu kadar basit, ciddiye alıp yorum mu yapılacak her söyledigi. adam hemşerisini savunuyor bilindik bişey yani. diyormu emre niye oynamıyor. takımı düşündügünü sananlar mı var aramızda ciddi ciddi gittikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

yahu sonuçta aynı köylüler bu kadar basit, ciddiye alıp yorum mu yapılacak her söyledigi. adam hemşerisini savunuyor bilindik bişey yani. diyormu emre niye oynamıyor. takımı düşündügünü sananlar mı var aramızda ciddi ciddi gittikten sonra.

aynı köylü olduğu için değil arkadaşım, ikiside aile dostu birbirleriyle alex zamanında sezerede böyle tivitler atıyordu, semihede aynısını yaptı.Adam arkadaşını sorar kimseyide ilgilendirmez, neden oynamıyor tarzı bir şeyde dememiş ayrıca ve her maç öncesi hala başarılar der takıma. bunda bile bilip bilmeden şu adama laf atıyorsunuz ya taraftardan komple umut kesme sebebisiniz resmen.
  • alex arkadaşını sormamış dikkat edersen,

nükteli bir yorum var.

şunu diyor: cris niye yok ? sakatmı ?

açılımı şu:" cris sakat degilse o takımda banko oynar. çünkü f.bahçe yi f.bahçe yapan biziz. bizim form durumumuz ne olursa olsun biz ilk 11e direk yazılırız.
    ben takımdan ayrılınca bakıyorum yavaş yavaş dışlamıssınız cris i. hiç boş bırakmaya gelmiyo ."

işte bu kısacık ignelemenin altındaki düşünce yapısı budur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.