bu yorumundan sonra umarım kaptan bir gün teknik direktörümüz falan olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: EDDIEDz
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
quote:
quote:
Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın
bilgisayar başında takla atarak blokladım klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh
Blokladıysan niye alıntı yapıp cevap verdin. Çok içerledim gerçekten zira senin gibi cümle sonlarına ergen haliyle klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh yazan biri.
blokladığımı belli etmek için ASKFJASFKLJASFASFJGKGG
blok
quote:
Orijinalden alıntı: Belarius
quote:
quote:
quote:
quote:
Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın
bilgisayar başında takla atarak blokladım klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh
Blokladıysan niye alıntı yapıp cevap verdin. Çok içerledim gerçekten zira senin gibi cümle sonlarına ergen haliyle klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh yazan biri.
blokladığımı belli etmek için ASKFJASFKLJASFASFJGKGG
blok
blok asfhasfjskafhaskjhfas
cristian iyi bir orta saha ancak kendini alex zannedip çoğu maçta mücadele etmiyor ve koşmuyor. alex olmadığı için gol ve asist sayısı düşük olunca elbetteki eleştiriliyor. oysa cristian alexi değil FB deken oynayan aurello yu örnek alması lazım . cristiandan alex olmaz ama aurelio olabilir.
Demedi demeyin Alex gelecek 5 6 sene içinde Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirelecek ve aynı Haginin Galatasarayı çalıştırmasında olduğu gibi istifa edecek rezalet bi kadro ve top oynayacaz.Az bekleyin bu takımın efsane teknik direktörü Emre olacak
quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
cristian iyi bir orta saha ancak kendini alex zannedip çoğu maçta mücadele etmiyor ve koşmuyor. alex olmadığı için gol ve asist sayısı düşük olunca elbetteki eleştiriliyor. oysa cristian alexi değil FB deken oynayan aurello yu örnek alması lazım . cristiandan alex olmaz ama aurelio olabilir.
cristian iyi bir orta saha ise, şimdiye kadar sizin yorumunuza göre f.bahçe ve daha üstünde bi takımdan geldiginden daha iyi bir ücretle transfer teklifi almış olması lazımdı. lazım. almadı, almıyor. ben daha da ilerletip f.bahçe den daha aşagı bütçede bi takımdan bile transfer teklifi almadıgına %100 eminim.
f.bahçe de sürekli oynayan da ,dogru dürüst oynayamayanda(yaşları çok daha müsait bile olsa) şaka gibi olmayacak transfer teklifi ihtimali sow, mert, salih, alper, dışında mevcut görünmemektedir.
alex iyi twit atamıyo satılsın
Alex'e ne?
elinde tivit
Nasıl bir düşmanlık arkadaş bu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme