Şimdi Ara

KRALEX : Cristian Baroni Niye Oynamıyor !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalığı karıştırmanın tam sırası diye düşümüş.
  • bu yorumundan sonra umarım kaptan bir gün teknik direktörümüz falan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

quote:

Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın

bilgisayar başında takla atarak blokladım klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh

Blokladıysan niye alıntı yapıp cevap verdin. Çok içerledim gerçekten zira senin gibi cümle sonlarına ergen haliyle klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh yazan biri.

blokladığımı belli etmek için ASKFJASFKLJASFASFJGKGG

blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

quote:

quote:

quote:

quote:

Zamanında Maldonado'yu kim aldırdı Alex. Teknik direktör olsun diyenler vardı. Toplayacak işe yaramayan ne kadar brezilyalı varsa. Artık gitsin coritibası için yorum yapsın

bilgisayar başında takla atarak blokladım klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh

Blokladıysan niye alıntı yapıp cevap verdin. Çok içerledim gerçekten zira senin gibi cümle sonlarına ergen haliyle klasfjaslkfjasfklasjfaslkjasgh yazan biri.

blokladığımı belli etmek için ASKFJASFKLJASFASFJGKGG

blok

blok asfhasfjskafhaskjhfas

• cristian iyi bir orta saha ancak kendini alex zannedip çoğu maçta mücadele etmiyor ve koşmuyor. alex olmadığı için gol ve asist sayısı düşük olunca elbetteki eleştiriliyor. oysa cristian alexi değil FB deken oynayan aurello yu örnek alması lazım . cristiandan alex olmaz ama aurelio olabilir.
  • Demedi demeyin Alex gelecek 5 6 sene içinde Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirelecek ve aynı Haginin Galatasarayı çalıştırmasında olduğu gibi istifa edecek rezalet bi kadro ve top oynayacaz.Az bekleyin bu takımın efsane teknik direktörü Emre olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

cristian iyi bir orta saha ancak kendini alex zannedip çoğu maçta mücadele etmiyor ve koşmuyor. alex olmadığı için gol ve asist sayısı düşük olunca elbetteki eleştiriliyor. oysa cristian alexi değil FB deken oynayan aurello yu örnek alması lazım . cristiandan alex olmaz ama aurelio olabilir.

cristian iyi bir orta saha ise, şimdiye kadar sizin yorumunuza göre f.bahçe ve daha üstünde bi takımdan geldiginden daha iyi bir ücretle transfer teklifi almış olması lazımdı. lazım. almadı, almıyor. ben daha da ilerletip f.bahçe den daha aşagı bütçede bi takımdan bile transfer teklifi almadıgına %100 eminim.

f.bahçe de sürekli oynayan da ,dogru dürüst oynayamayanda(yaşları çok daha müsait bile olsa) şaka gibi olmayacak transfer teklifi ihtimali sow, mert, salih, alper, dışında mevcut görünmemektedir.

• alex iyi twit atamıyo satılsın
  • Alex'e ne?
  • elinde tivit
  • Nasıl bir düşmanlık arkadaş bu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.