Lord kralliga adayligini koy oy vermeyen nolsun o salak 1nsanlar olmasin
:) Yeah!
the LORD_TYRANUS
Not:Lord_Tyranus 0000000 i kesebilirmisin bu arada cz de kasalim senle adim Quegon 61 lvl ass im
bence kesr ben bile kestim ama 1 kişi daha wardı benle brbr
ben el morad ım ama elimden egelni yaprım yeter ki kral ol üstelik ben seni tanıyorum hemde çok yakından
BEYLER kusra bakmyaın belki bana güvenmiyeceksiniz ama bu lord tyranus işi biraz yaş gelio bana çünkü forumda bir anda karşımıza çıktı. Kusra bakma lord tyranus belki gerçek sahibisin ama sana karşı tam güven sağlayamadım inşallah kral olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: efege
BEYLER kusra bakmyaın belki bana güvenmiyeceksiniz ama bu lord tyranus işi biraz yaş gelio bana çünkü forumda bir anda karşımıza çıktı. Kusra bakma lord tyranus belki gerçek sahibisin ama sana karşı tam güven sağlayamadım inşallah kral olursun.
??? anlamadım..............
quote:
Orjinalden alıntı: alijinjin
quote:
Orjinalden alıntı: efege
??? anlamadım..............
la ne diyelim daha oyunda pm atanlar paso hanginiz diye soruyo bu hakiki tyranus bende en son kullanıcısı rifat yani hamza oyunu bıraktı zaten benle mehmet oynuyoz bende sadece geceleri oynuyom sayılır daha hala yok inanmadım yok bilmem ne la 2 ay öncede yazmışınız adam ss atmış daha ne yani id ile şifreyi forumda yazsınmı inanın diye hayret bişi ya yuh başka bişi demiyom bu zihniyete
kıskanmayın adamı adam çalışmış yapmış nazar etmeyin noolur çalışın sizinde olur
KNIGHTDEVIL BENİ ÇOK YAKINDAN TANIYOSUN DEMEK KİMSİN KARDEŞ MERAK ETTİM
bu arada lord is back :P epeydir girmiyodum foruma ve oyuna ama yakında yenilenmiş halimle karşınızdayım :P
quote:
Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus
bu arada lord is back :P epeydir girmiyodum foruma ve oyuna ama yakında yenilenmiş halimle karşınızdayım :P
:P inş. abi sen oyunu bırakdınmı yawww bende arıom seni xD bişey konuşucakdım sanırım rıfat mıudı ismi neydi sölemişdir mehmet deilide başka biri daha kullanıomuş sanırım yeni bırakdı diyince şokkk oldum benseni oynuo sanıodum :D abi 70+ olununca gene oynucanmı peki bu oyunu
bırakmadım memet oynuyo bu ara
quote:
Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus
görüyorum ki kral olmamı isteyen arkadaşlar var çok saolun beyler eğer seçilirsem sizi mahçup etmem ülkeyi dört dörtlük yönetecem söz