Şimdi Ara

KRALLIĞA ADAYLIĞIMI KOYUYORUM(Lord_Tyranus) :D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ares de olmadıım ıcın bılemıorum ne oldu yoqsa secılemedın mı
  • lord_tyranus tektir o da arestedir ist b.evlerden oynayan ve bu oyuna bayagı emek veren arkadasımızdır areste oynasaydım walla ben werirdim oy :D :D :D
  • bu ara biraz işlerim vardı neyse seçim olmadı daha ayın 7 sinde olucak heralde... kral olmasam da no problem ama aday olucam :D
  • f9 muyum ben ya item istiyo :D f9 kral olmak için millete pot dağıtıyodu :D
  • olursan bana 100m ver bende oy verem
  • Kral olunca günlük bi 300-350m para kasıyonuz ha ii iş:D aldığımız potlara %10 vergiyle iş götürüyonuz :D

+7 shelleri +8 e basarken yaktım hepsini.

dun moradonda biri pm atı Webmaster :P

kollugu istedi

bu arada geri +7 full çektim

sordum sheller kaç. +8 dedi nasıl yaptın dedim gm le beraber yaptık dedi.
    yokmu tanıdık gm bende gene şunları 8e basıyım
    5 tane +7 yandı 1 tane +8 olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stayler007 -- 2 Mart 2006; 20:26:26 >
  • keşke Lord_Tyranus el morad olsaydı
  • ilerde belki yine human olabilirim karus a geçtikten sonra çok değişti herşey pek arkadaşım ta yok karus ta al morad iyiydi benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

keşke Lord_Tyranus el morad olsaydı

bıldıgıme gore el morad dı saten sonradan karus oldu
    tyranus hakıında bu chat edıt dıolar
    ne dıosun admın tanıdıın warmıs edıt yapmıssın
    benı suclama bı arkadas sordu forumda
  • kardeş bu sorulara cvp yazmaktan bıktım ama sanada söyliyim yemin etmeme gerek varmı bugüne kadar kural dışı hiç birşey yapmadım bi kaç küfürleşme dışında ne bir dupe ne bir hack nede koxp
  • edit te deil charım o kadar abartılcak bi yanı yok herkes kasabilir 70 e
  • Lord ben oyumu sana vermem cz de ımanımı gevrettin be vatandas.. baskası yokmus gibi gidip gelip beni kesiyon sende en az 1k np vardır benden :D Neyse bu işin şakası sen adaylığını koy ben sana oy da toplarım:D
  • beyler bu adama sakın inanmayın forum daki konuşan kişi bırakın lord_tyranus u oynamayı yanından bile gçemes . geçende arenadaydım , dedim gel kapısşalım sword falan salladı oldum nese gercek konu bu diil adama dedim forum . donanim. habere beni için bi ss cekip koyarmısın dedim (birlikte olsun dedim ) adam ben o siteye girmiyom gireni de tanımıom ben siteye üye diilim dedi yani burda ki lord bey bize yalan soluyo

• herkez arese geçip oy kullansın :D
  • ben f9 devilim gel lord kapışalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

efege kral olmak için bişeyler yapmama gerek yok şu an human olsaydım her seferinde kral seçilirdim emin ol.adaylığımı koymam yeter zaten

Hiç Sanmıyorum senden çok daha iyiler ve tanınmışlar var Elmorad ta

quote:

warrior için lvl kasmak kolay doğrusu her zaman en çok ihtiyaç duyulan melee.
    genelde mage ler zorlanıyo lvl kasmakta

Tam tersi.
    Mage lerin toplu kasma gibi bir avantajları var siz tek tek apostle dönerken biz
    10- 10 harpy veya raven dönebiliriz bunu eslantta 20 yede çıkarabiliyoruz.

Pwnage elmorad oldu seninde olmanı isterim açıkcası 1 ay sonunda oldukça tanınırsın
    ama o kadar elmorad varki tanınmak ve kral olmakta zor

• hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet_asker

beyler bu adama sakın inanmayın forum daki konuşan kişi bırakın lord_tyranus u oynamayı yanından bile gçemes . geçende arenadaydım , dedim gel kapısşalım sword falan salladı oldum nese gercek konu bu diil adama dedim forum . donanim. habere beni için bi ss cekip koyarmısın dedim (birlikte olsun dedim ) adam ben o siteye girmiyom gireni de tanımıom ben siteye üye diilim dedi yani burda ki lord bey bize yalan soluyo

ciddimisin?

• wallahi basımdan gecen olayı anlatıom . ss cek dedim birlikte olsun dedim siteye koyarsın dedim o da o siteye üye diil im dedi
  • lord_tyranus bi videoda teke tek kapışıosunuz yaa f9devilla acaip hoşuma gidio abi bende areste oynuodum ama boberte wermiştim : nickim 3131313 keşke sana wersemiişim saten bi önceki kral drt nin başkanı biişi yapmıodu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.