Şimdi Ara

kralmı nod 32

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOD 32 ye avast rakip olurmu veya başka olabilecek virüs programı varmı varsa çıksın ortaya bide beleş mümkünse

• quote:

Orjinalden alıntı: dansman

NOD 32 ye avast rakip olurmu veya başka olabilecek virüs programı varmı varsa çıksın ortaya bide beleş mümkünse

Arkadaşım biraz forumu araştırsaydın testlere ve kullanıcı yorumlarına 2 dk göz gezdirseydin Avira Antivir'in free olanı şuanda en iyi ücretsiz program olduğunu görürdün.Hatta çoğu paralı rakiplerinden(Nod32,Norton,Panda vs..) kat ve kat üstün...
  • avira ve avast... ikiside ücretisiz olmasına karşın çok etkili nod 32 falan gerçekten hikaye
  • hikaye demiyelimde iyi koruyor ama

e-muleden gelen dosyayı elinden kaçırdı virüsü temizlemek için 28 saat uğraştım

tabii gene nod32 ye temizlettim
  • yani haklısın tabi hikaye demek biraz abartı ama demek istediğim ücretsiz programlar varken nod 32 verdiğiniz parayı hak etmiyor sadece bu
  • para verdiğimi kim söyledi?

• aynen
    sadece 14430! gun trıal kullanıyoruz :P
    dileyen olursa pm atsın ftp adresi yolliim direkt download icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 8 Temmuz 2008; 23:15:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avast berbat.Hem paralısı hem de parasızı.Nod32 en iyisi bence
  • Avast a eskiden berbat deseniz anlardım ama son zamanlarda berbat değil.Testlerde de yüksek sonuçlar alıyor.Ayrıca Avast taki Boot taraması diğer antivirüslerden çok daha etkili ve başarılı.Silme konusunda yetersiz deyin anlarım ama bulamıyor demeyin buluyor.Kolay kolay silemiyor.
    En iyisi olayına girmiyorum bile.Hiçbiri en iyisi değil.En iyisi "bilinçli kullanıcı" dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 8 Temmuz 2008; 23:30:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Avast a eskiden berbat deseniz anlardım ama son zamanlarda berbat değil.Testlerde de yüksek sonuçlar alıyor.Ayrıca Avast taki Boot taraması diğer antivirüslerden çok daha etkili ve başarılı.Silme konusunda yetersiz deyin anlarım ama bulamıyor demeyin buluyor.Kolay kolay silemiyor.
    En iyisi olayına girmiyorum bile.Hiçbiri en iyisi değil.En iyisi "bilinçli kullanıcı" dır.

Dostum bu yorumuna bayıldım.Gerçekten çok doğru bir tespit.Bencede bilinçli kullanım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro77

aynen
    sadece 14430! gun trıal kullanıyoruz :P
    dileyen olursa pm atsın ftp adresi yolliim direkt download icin

hacı sen onu bırak fiksli kullanıyorsun ben sana bi site linki veririm nod32 ini hem ticari sürüm olarak kullanırsın

hemde yasal ama sadece tek güncellemelik yni güncelleme zamanı geldiği zaman

elle yapman lazım ben öyle kullanıyorum hiç deneme sürümüde değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Avast a eskiden berbat deseniz anlardım ama son zamanlarda berbat değil.Testlerde de yüksek sonuçlar alıyor.Ayrıca Avast taki Boot taraması diğer antivirüslerden çok daha etkili ve başarılı.Silme konusunda yetersiz deyin anlarım ama bulamıyor demeyin buluyor.Kolay kolay silemiyor.

Dostum bu yorumuna bayıldım.Gerçekten çok doğru bir tespit.Bencede bilinçli kullanım.

Virüsü bulsa bile,silemedikten sonra ne anlamı var.Evet sistem açılmadan tarama yapması güzel ama silemiyor virüsleri ve sistem kaynaklarını aşırı harcıyor.

• Şahsen ben hiçbir antivirus programının temzileme olayına güvenmiyorum. Zaten virus bulaştıktan sonra en garanti çözüm formattır. Virus programlarının amacı da zaten virusu sisteme bulaşmadan kullanıcıyı uyarmasıdır.
  • @serkankylie
    nod32 nin de kaspersky nin de, avira nın da diğerlerinin de silemediği birçok zararlı var.Bir tek Avast silemiyor değil.Avast diğer abilerine göre biraz zayıf ama işe yaramaz değil ki testler ve kullanıcı yorumları da bu yönde.Hala avast kullanan çok tanıdığım var ve hala memnunlar.Ben sırf tarama süresi uzun diye kaldırdım.Yoksa onu kullanacaktım avira dan sonra.
    Neyse arkadaşım.Yine AV tartışması çıkmadan son verelim.Adamın sorusuna cevap verelim.
    Hayır.Avast,şu an için nod32 nin rakibi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 9 Temmuz 2008; 14:14:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.