Şimdi Ara

Krampon Aldım Ama Sıkıyor Gibi Acil Yardım[SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde 43 giyiyorum. Kramponu 43,5 aldım ama üstleri Fena sıkıyor. Ön taraf zaten ucucuna tam oluyor. Sorum şu giydikçe açılır mı?

Yoksa hemen iade mi edeyim ?

Krampon Aldım Ama Sıkıyor Gibi Acil Yardım[SS'Lİ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çorapların daha güzel.
  • Hoş geldin arkadaşım hayırlı olsun çok güzelmiş önden arkadan sıkmıyorsa zamanla açılır içine gazete kağıdı koy açılsın

• Çorapla giydiğin şey uyumlu olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kramponlarin zaten sikmasi lazım gevşek gevşek futbol oynanmaz ayakkabının sikmasi lazim

• Hocam bende hep ilk aldığımda kramponu küçük mü almışım diye düşünürüm ama 2 - 3 maça düzeliyor. Şimdi giymediğiniz için sıkıyor ama 2 - 3 maça o iyice açılır ayağın şeklini alır.Rahat rhat giyersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş 15 bira keyfi 15 15 15
  • Kardeşim ben de geçen lescon marka krampon aldım. DEdiin gibiydi ayağımın içine etti , baş parmaklarım morardı vs. çok kötü yaptı beni. Şu an normale döndü ama patladı patlayacak ayakkabı. Bence git numarasını ayarla iade et vs. bir şey yap.
    (Hayatımda ilk defa krampon giydim ben , 19 yaşındayım. Yani daha öncee hep rahat böyle bilei saran basketbol ayakkabısı vs. giymiştim. İlk kez giymenin etkisi olur mu bu durumda bilmiyorum ama yazayım dedim.)
    Bol şans.
  • köylü ayağı
  • Denemeden mi aldın? Darsa büyüğünü alsaydın

• Sıkıyorsa alma

• Ayakların benim gibi taraklı galiba. Ben de kolay kolay krampon bulamıyorum. Fazla bi seçenek de yok zaten. Nike Tiempo ayağıma tek oturan krampon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Denemeden mi aldın? Darsa büyüğünü alsaydın

İnternetten aldım.

• Gördüğüm kadarı ile ayakkabının boyu uygun sıkmasının nedeni kilolu olman ayakların aşırı geniş.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    İstediği kadar kilo versin taraklı ayak hep böyle geniş oluyor kendimden biliyorum. Ayağına uygun ayakkabı seçmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdcaner

İstediği kadar kilo versin taraklı ayak hep böyle geniş oluyor kendimden biliyorum. Ayağına uygun ayakkabı seçmesi gerek.

Ne ayağım taraklı nede kiloluyum

Resimde öyle çıkmış

• Ayağına büyükde olmaması gerekiyor. Yani tam olacak, biraz sıkabilir ama sonradan açıyor. Kramponu büyük almayın çünkü iyi olmuyor. Benimkide öyleydi, sonrada açtı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.