Bildirim
Krampon Aldım Ama Sıkıyor Gibi Acil Yardım[SS'Lİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çorapların daha güzel. -
Hoş geldin arkadaşım hayırlı olsun çok güzelmiş önden arkadan sıkmıyorsa zamanla açılır içine gazete kağıdı koy açılsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çorapla giydiğin şey uyumlu olmuş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kramponlarin zaten sikmasi lazım gevşek gevşek futbol oynanmaz ayakkabının sikmasi lazim
Hocam bende hep ilk aldığımda kramponu küçük mü almışım diye düşünürüm ama 2 - 3 maça düzeliyor. Şimdi giymediğiniz için sıkıyor ama 2 - 3 maça o iyice açılır ayağın şeklini alır.Rahat rhat giyersiniz -
yaş 15 bira keyfi 15 15 15 -
Kardeşim ben de geçen lescon marka krampon aldım. DEdiin gibiydi ayağımın içine etti , baş parmaklarım morardı vs. çok kötü yaptı beni. Şu an normale döndü ama patladı patlayacak ayakkabı. Bence git numarasını ayarla iade et vs. bir şey yap.
(Hayatımda ilk defa krampon giydim ben , 19 yaşındayım. Yani daha öncee hep rahat böyle bilei saran basketbol ayakkabısı vs. giymiştim. İlk kez giymenin etkisi olur mu bu durumda bilmiyorum ama yazayım dedim.)
Bol şans. -
köylü ayağı -
Denemeden mi aldın? Darsa büyüğünü alsaydın
Sıkıyorsa alma
Ayakların benim gibi taraklı galiba. Ben de kolay kolay krampon bulamıyorum. Fazla bi seçenek de yok zaten. Nike Tiempo ayağıma tek oturan krampon. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih617
Denemeden mi aldın? Darsa büyüğünü alsaydın
İnternetten aldım.
Gördüğüm kadarı ile ayakkabının boyu uygun sıkmasının nedeni kilolu olman ayakların aşırı geniş. -
İstediği kadar kilo versin taraklı ayak hep böyle geniş oluyor kendimden biliyorum. Ayağına uygun ayakkabı seçmesi gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: asdcaner
İstediği kadar kilo versin taraklı ayak hep böyle geniş oluyor kendimden biliyorum. Ayağına uygun ayakkabı seçmesi gerek.
Ne ayağım taraklı nede kiloluyum
Resimde öyle çıkmış
Ayağına büyükde olmaması gerekiyor. Yani tam olacak, biraz sıkabilir ama sonradan açıyor. Kramponu büyük almayın çünkü iyi olmuyor. Benimkide öyleydi, sonrada açtı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X