Şimdi Ara

krasic 19 kisilik kadroda yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

Hazırlık maçlarında iyiydi. Driplingi vardı hatta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersun biraz cesaretli biri olsa kuyt'ı ya da webo'yu kesip şu adamı oynatır. ama nerdee. hepsi aziz'in maşası olmuş. bence kadroyuda o veriyor buna. krasiç her zaman dediğim gibi tek ayakla oynasa bile fark yaratır şu ölü kadroda
  • bu adama cidden çok üzülüyorum. hazırlık maçlarında iyi olduğunu düşünüyorum ben. krasic için şey bekliyorlar herhalde, son 20 dk oynatsınlar adam 2 gol atsın herkesi çalımlasın falan. oynatmazsan yapamaz tabi bişey biraz şans vermek lazım.
  • Arkadaş bize nani falanda gelmesin krasici oynatmayan onuda oynatmaz

• Yav zaten elenmişiz,turu geçmemizin imkanı yok,bari al kadroya,sonradan sokarsan da kafi.Biraz oynasın güven kazansın bari adam.Madem gönderemiyorsunuz ,yılda 2-3 milyon alıp trübünde oturtacağına şöyle maçlarda oynat işte.Göndereceksen de gönder de Holmen'e lisans çıkart.Ama adamı gönderemiyorsun,hem de oturtuyorsun.
  • Yukarıdaki arkadaşın gönderme olayına katılıyorum da, abi bir gidin allasen ne Krasic'i ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 14 GENÇ OYUNCU ÖNERİSİ
    11 yıl önce açıldı
    Bruma rize maçında kadroda yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazık bu adama diye hayıflanmak yerine, yazık verilen paraya deseniz daha iyi olur çünkü adamın umurunda değil bence 2.5 milyon Euro garanti alıyor sanırsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.