Ya bir şeyi yok abartmayın zarar açısından. Ona bakarsak çok Süt içersen veya C vitamini alırsan böbrek taşı oluşur. Alacaksan tavsiyem yükleme filan yapma artık yapılan araştırmalarla yüklemenin mantıksız olduğu ortaya çıktı çünkü %40 ını vücut atıyor ortalama porsiyonun. 5 er gram antrenman günü 2.5 gram da off zamanlar alman lazım deponun hep dolu kalması için.
quote:
Orijinalden alıntı: Kezman03
quote:
Orijinalden alıntı: Anarşo
Bol su ile kullan. Böbrekleri eline verir, zaten spor yapıyorsan bol su tüketiyorsundur.
Almaktan vazgeçtm yahu :D Sakata fln geliriz
Korkmana gerek yok bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
quote:
quote:
Bol su ile kullan. Böbrekleri eline verir, zaten spor yapıyorsan bol su tüketiyorsundur.
Korkmak değillde alsam yararını Görürmüyüm ki :D
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne kadar zamandır yapıyorsun bu sporu ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
3-4 aydır
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
3-4 aydır
1-2 ay sonra alırsın havalar biraz daha serinlesin.
Kezman03
kullanıcısına yanıt
Kreatin'in kullanımında herhangi bir zarar yoktur. Her şeyde olduğu gibi aşırı tüketmemeye özen göstermek gerekir ve diğer bir arkadaşın dediği gibi supplement dünyasının üzerinde en çok araştırma yapılmış olan maddelerden birisidir. 2-3 aydır spor yapıyorsan ve hedefin biraz daha hacimlenmekse gönül rahatlı ile kreatin kullanabilirsin. Kreatin ek olarak kaslardaki ATP'nin daha uzun süreli kalmasını sağladığı için performans artışı olarak sana geri dönecektir. İlk başlarda günde 3-5gram arası tüketirsen hiçbir sorun yaşamazsın. Yinede bol bol su tüketmeye özen göstermelisin ki böbrekler hızlı bir şekilde çalışsın.
Dikkat edebileceğin bir diğer husus ise satın alacağın kreatin ürününün ham madde içeriğidir. Creapure Almanya'da geliştirilen ve dünyadaki en kaliteli Kreatin ham maddesi olarak gösterilmektedir. Creapure içerikli bir çok kreatin ürünü bulabilirsin. Birkaçını aşağıya listeliyorum :
Vay kardeş çok teşekkürler ama ben birazdaha bekleyim 1 ay sonra fln alrım
quote:
quote:
quote:
quote:
Tıbbi testler de faydası KANITLANABİLEN tek supplement türü kreatindir.
Musclepharm yüklemesiz creatine kullanan var mı nasıl ?
Evet Doğrudurda Örneğin; güç artışı Sağladığı söyleniyo ben 30 kiloluk bir ağırlıklığı kaldırıyorum bu ürünü kullandıkdan sonra ağırlığı artırabilecemmi Bir üst ağırlık 35 kiloluğu kaldırabilirmiyim ?
KullanacakTIM ki içeriğindeki kreatinlerden bir tanesi kansere sebebiyet mi veriyordu yoksa teşvik mi ne ediyordu ondan dolayı bıraktım onun haricinde kaliteli bir ürün olduğunu yerli ve yabancı kaynaklardan biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: T-Dog
KullanacakTIM ki içeriğindeki kreatinlerden bir tanesi kansere sebebiyet mi veriyordu yoksa teşvik mi ne ediyordu ondan dolayı bıraktım onun haricinde kaliteli bir ürün olduğunu yerli ve yabancı kaynaklardan biliyorum.
Ne kanseri yhu Çok saçma insanları korkutmayunın :D
quote:
quote:
Ne kanseri yhu Çok saçma insanları korkutmayunın :D
Kanıtlanmış birşeydi çünkü ben almaktan vazgeçmiştim(içinde yanlış hatırlamıyorsam 5 adet creatin karışımı vardı onların birindeydi ama hangisi :D ) hatta ilk sıramdaydı o ürün. Onun yerine multipower creapure aldım o da sağlam ürün.
"creatine nitrate" olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Devoboi
Kreatin'in kullanımında herhangi bir zarar yoktur. Her şeyde olduğu gibi aşırı tüketmemeye özen göstermek gerekir ve diğer bir arkadaşın dediği gibi supplement dünyasının üzerinde en çok araştırma yapılmış olan maddelerden birisidir. 2-3 aydır spor yapıyorsan ve hedefin biraz daha hacimlenmekse gönül rahatlı ile kreatin kullanabilirsin. Kreatin ek olarak kaslardaki ATP'nin daha uzun süreli kalmasını sağladığı için performans artışı olarak sana geri dönecektir. İlk başlarda günde 3-5gram arası tüketirsen hiçbir sorun yaşamazsın. Yinede bol bol su tüketmeye özen göstermelisin ki böbrekler hızlı bir şekilde çalışsın.
Dikkat edebileceğin bir diğer husus ise satın alacağın kreatin ürününün ham madde içeriğidir. Creapure Almanya'da geliştirilen ve dünyadaki en kaliteli Kreatin ham maddesi olarak gösterilmektedir. Creapure içerikli bir çok kreatin ürünü bulabilirsin. Birkaçını aşağıya listeliyorum :
Creapure ile kreatin monohidrat arasında fark var mı ?
quote:
Evet kanserojen olduğu tartışılmakta şimdi, supplement firmaları ne kadar baskı yapsada.
quote:
Evet Doğrudurda Örneğin; güç artışı Sağladığı söyleniyo ben 30 kiloluk bir ağırlıklığı kaldırıyorum bu ürünü kullandıkdan sonra ağırlığı artırabilecemmi Bir üst ağırlık 35 kiloluğu kaldırabilirmiyim ?
Kullanır kullanmaz superman olmayı bekleme, ne kadar artış sağlarsın diğer unsurlarda önemli (beslenme,dinlenme,psikoloji) ama güç artışını hissedeceksin düzgün kullanımda.
Executor06
kullanıcısına yanıt
Lanse edildiği taraf tamamen emilimli saf 100 de 100 kreatin monohidratlara creapure diyorlar. Ve evet gerçekten işe yarıyor.
quote:
Lanse edildiği taraf tamamen emilimli saf 100 de 100 kreatin monohidratlara creapure diyorlar. Ve evet gerçekten işe yarıyor.