Biz geçen ay almış olduğumuz ev kredisi için hakem heyetine başvuruda bulunduk. Bunu takiben bugün Banka bizi arayıp, gelin bankamıza şu evrağı imzalayın, size 1500 TL verelim dedi. Yani bizden 2750 den vazgeçip, 1500 TL ye razı olmamızı istiyor. Sizce ne yapılmalı. Ben şok imza tamak istemiyorum ama bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
1250 yi alma, bankaya bağışla bence, ben bankadan zenginim diye hava atarsın, namın yürür.
quote:
Orijinalden alıntı: ferther
1250 yi alma, bankaya bağışla bence, ben bankadan zenginim diye hava atarsın, namın yürür.
:) güzel mantık ancak bunun tüm faizlerini sayarsak meblağ 3000 in üzerine çıkıyor
Daha da iyisin ya, paranın yarısına bağışladım dersin, efsane olursun.
Not: 1-Tüketici hakem heyeti karar vermeden faiz işlemez, 2-Alacağın 3000 Tl yi geçiyorsa zaten Hakem heyeti işini görmez, dava açman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: esefpekyurek
MErhaba Arkadaşlar,
Biz geçen ay almış olduğumuz ev kredisi için hakem heyetine başvuruda bulunduk. Bunu takiben bugün Banka bizi arayıp, gelin bankamıza şu evrağı imzalayın, size 1500 TL verelim dedi. Yani bizden 2750 den vazgeçip, 1500 TL ye razı olmamızı istiyor. Sizce ne yapılmalı. Ben şok imza tamak istemiyorum ama bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
1500 tl'yi al, kalan para için tekrar dava aç.
quote:
Orijinalden alıntı: ferther
Daha da iyisin ya, paranın yarısına bağışladım dersin, efsane olursun.
Not: 1-Tüketici hakem heyeti karar vermeden faiz işlemez, 2-Alacağın 3000 Tl yi geçiyorsa zaten Hakem heyeti işini görmez, dava açman gerekir.
Cevabın için teşekkürler. Eğer hakem heyeti kararı verdikten sonra faiz işliyorsa, alacağımız 3000 TL yi geçmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme