Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (20. sayfa)
-
-
Bir kerede bir arkadaşım cevap verse hani bir laf varya dişimi kırıcam öyle işte.😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rammoBir kerede bir arkadaşım cevap verse hani bir laf varya dişimi kırıcam öyle işte.😁
Dişini kırmana gerek yok edevlet başvuru sonucunda ne yazıyo o önemli, edevlet hakem heyeti sonucun ayrıca mail adresine kararla beraber mail olarak gelir.Hakem heyeti kararı çıkarsa yada çıktıysa yapçağın şey kredi kullandığın şubeye gitmek ve kararı kendilerine tebliğ etmek.
-
Yok hocam bankanın ne demek istediğini anlayamadım onu sormak istedim aslında,eyvallah sağol cevabın için.
Hakem heyeti sigorta bedelinin iadesine karar verdi. Vakıfbanka heyet kararı gereğince iade talebimi 2 defa yazmama rağmen bir cevap gelmedi. Bu durumda izlenmesi gereken tek yol şubeye giderek kararı elden tebliğ etmek midir? Faxla halledilebilir mi? Vakıfbankla veya başka banka ile benzer süreç yaşayanlardan varsa yardımcı olabilecek var mı?
-
hocam hayat sigortası nasıl her sene yenileniyor, biz de halkbankasından çektik tek seferde 2.500 tl aldı 10 sene boyunca geçerli.
garip geldi.
-
Arkadaşlar selam ,
Konuyu görünce çok sevindim açıkçası
Fakat bir sorum var ona göre tam sevinicem
Bu bahşedilen e devlet yöntemi sadece ihtiyaç kredilerinde mi geçerli yoksa mesela 10 senelik konut kredisi cekip yüklü miktarda hayat sigortası geçirilen bir vatandaş içindemi geçerlimi acaba onu tam anlayamadım
Hani ihtiyaç kredisi hayat sigortaları tamam ama konut kredisi çekip hayat sigortasını iptal eden varma aranızda acaba ??
Banka Akbank bu arada
-
Babamın yaşından dolayı fazla çıkıyor tek seferde almıyorlar poliçede yıllık yenilenmeli yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sub-Zer0Babamın yaşından dolayı fazla çıkıyor tek seferde almıyorlar poliçede yıllık yenilenmeli yazıyor.
hocam gerçekten inanılmaz pahalı imiş yaptırdığınız hayat poliçesi.
ev almakla kalmıyor iş,
-
Tecrübeli arkadaşların yanıtlarını bekliyorum. Teb den kredi kullandım. 36 ay için 1400 TL gibi bir tutar kesip zorunlu hayat sigortası yaptılar. Henüz krediyi kullanalı 1 hafta oldu. Şimdi Benim bu zorunlu hayat sigortasını iptal ettirmem için öncelikle kendim haricen başka bir yere sigorta yaptırmak zorunda mıyım ? yoksa bankayı arayıp hayat sigortamı iptal edin dediğimde edip paramı iade ediyorlar mı ? teşekkür ederim.
-
ben agustosta kredi çekmiştim vakıfbanktan . sonra şubedekı memura hayat sıgortamı ıptal etmek ıstedıgımı soledım o iptal edersek faiz oranı şu şekılde olur dedi. bende e devletten bankalar bırlıgıne başvurdum . 5 ay sonra para hesabımda iade edildi. konuyu açan arkadaşa teşekkürler .
-
Hayır hocam, herhangi bir yere sigorta yaptırmak zorunda değilsiniz (araç kredisi ise farklı olabilir durum)
İlk önce bankaya yazılı şekilde itiraz etmeniz gerekiyor. Banka çok yüksek ihtimalle kabul etmeyecektir. Sonra e-devletten Türkiye Bankalar Birliği Bireysel Müşteri Hakem Heyeti'ne başvuru yapacaksınız. İtirazınızı dile getirdiğiniz kısa bir metin yazın. Ekler kısmına; dilekçeniz (fotoğraf veya pdf), sigorta kesintilerinin dekontları (pdf) ve bankanın cevabını (ekran görüntüsü olarak) ekleyin.
En kısa sürede iadeniz yapılacaktır.. -
Kredi cekmek daha kolay diyorlar internette okudum ama nedense basvurdugumda kredi vermiyor
https://devletkredileri.com/kara-listeye-kredi-ve-kredi-karti-veren-bankalar/
En paradan 24.12.2020 de 1.49 dan 40.000 tl kredi kullandım. 782 tl sigorta bedeli yansıttılar. Aynı gün çözüm merkezi ile görüştüm sigortanın zorunlu olduğunu, iptal etmeyeceklerini söylediler. Aynı gün TBHH’ye başvurdum bugün sigorta bedeli hesabıma yansıtıldı.
Bende vakıfbank 73 bin tl lik ihtiyaç kredisi için 700tl sigorta yapılmıştı. bankalar birliğine 700tl nin geri ödenmesi için başvurusu yaptım. Vakıfbank 300tl geri ödeme yaptı. Kalan 400tl gelmedi. Neden böyle yapıldı?
(Kredim devam etmekte 12 ay idi 5. taksitdeyim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Ocak 2021; 10:32:4 > -
hali hazırda bir kredim var 3 yıllık bir kredi bu 2 sene önce temmuzda başlamıştım 2019 temmuz ve 2020 temmuzda gözüken sigortalar mevcut e devlette.. bunların para iadesini alabilir miyim ? 2020 şu an hala aktif.. nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
-
Merhaba arkadaşlar. Ben de belirttiğiniz yoldan garantiye mail attım. Ölümsüz geri dönüş geldi mail olarak. E-Devletten iade için talep açtım. Bankanın mailini ekran resmi alarak ilettim ama tüketici heyeti tekrar belgeyi gondermemi tarihi. Vs gorunur olsun demiş. Gelen maili e-devlet e belge olarak nasıl yüklediniz. Ekran resmi olarak mı?
Hocam iyi günler bendede aynı sorun var. Son durumunuz nedir ne yaptiniz
Evet ekran resmi tarih vb. görünür olsunquote:
Orijinalden alıntı: Kayipbirsehir
Merhaba arkadaşlar. Ben de belirttiğiniz yoldan garantiye mail attım. Ölümsüz geri dönüş geldi mail olarak. E-Devletten iade için talep açtım. Bankanın mailini ekran resmi alarak ilettim ama tüketici heyeti tekrar belgeyi gondermemi tarihi. Vs gorunur olsun demiş. Gelen maili e-devlet e belge olarak nasıl yüklediniz. Ekran resmi olarak mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X