Şimdi Ara

Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
714
Cevap
60
Favori
109.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yapabildiniz mi hocam, kredi faiz oranı değişiyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben hayat sigortasını iptal ettirdim. iadesi de anında yattı.

peki şimdi "kredi tahsis ücretlerini" almanın bir yolu var mı? hayat sigortası iptali ve iadesi gibi kolayca bu kesintileri iade alabilir miyim?

• realacc kullanıcısına yanıt

Hocam konut kredisi mi çekmiştiniz?

• hemsiremert5541 H kullanıcısına yanıt

Evet bunu bende merak ediyorum. Öğrenebildiniz mi hocam?

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Hocam güncel durumunuz nedir?

Bende ziraatten 1 kasımda çekmiş olduğum krediye istinaden yapılan hayat sigprtasını 4 kasımda Türkiye Sigortayı arayarak iptal talebinde bulundum. 20 kasım da Türkite sigorta tarafından başvurumun kabul edildiğini ve bankaya ilettiklerini söyledir. Hala tarafıma yatan bir para yok. Diyelim TBHH başvurdum paramı bir şekilde geri aldım faiz oranında değşiklik yapma hakkına sahipler mi?

• kberk006 K kullanıcısına yanıt

konut değil, ihtiyaç.

• hemsiremert5541 H kullanıcısına yanıt

Merhaba, mesajınızı yeni gördüm.

Bu konuda doğru düzgün kimse yardımcı olmuyor. Birileri bizzat kendi başına gelenleri yazıp anlatacakta ancak öyle bilgimiz olacak. Banka doğru düzgün bilgi vermiyor. Sigorta şirketi zaten yine aynı şekilde sıfır bilgi paylaşımı. Bu hafta içi iptal ettireceğim, geri ödeme alır mıyım bilmiyorum. Kredi oranlarında hiçbir değişiklik olmaması gerekiyor ama emin değilim açıkçası. Siz ne yaptınız?

• realacc kullanıcısına yanıt

Merhaba, iptal ettiniz mi ? Kredi oranınızda herhangi bir değişiklik oldu mu ?

• KeLepChe57 kullanıcısına yanıt

evet ettirdim. hiç bir değişiklik olmadı.

• Merhabalar herkese iyi forumlar. Garanti bankasından geçen hafta kredi çektim. Hayat sigortası (1877₺) ve kredi tahsis ücreti (287₺) kesinti yaptılar kredinin kendisinden. Bunları geri almak için öncelikle garanti bankası uygulaması üzerinden hayat sigortası iptali için başvuru yaptım. Bankadan dönüş bekliyorum. 4 gün içinde dönüş yapacaklar.

Benim sorum şu olacak. Kredi tahsis ücretinin iadesi için direkt e devlet üzerinden mi başvuru yapmalıyım? Bankaya başvuru yapacaksam herhangi bir mail adresi göremedim. Mobil yada internet şubesinde de başvuru kısmı göremedim. Yapan arkadaşlar nasıl yaptı bu işlemi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Para yattı.

Sigorta yenilenecek mesajı geldi ama ona rağmen yenilenmedi.

Hayat sigortasını değil özel konut sigortasını iptal ettirdik.

Faiz vb. değişmedi aynı devam.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    1. Peki hocam bu hayat sigortasını iptal etsek faiz oranını değiştirirler mi? Araştırmalarım sonucu net bir sonuca ulaşamadım. Türkiye sigortayı aradım iptal ettiler bankalara ilettiklerimize söylediler. Banka şuanda parayı ödemedi. Tekrar iletişime geçsem yatırırlar büyük ihtimal ama faiz oranı değişir mi?
    2. Birde bunlara ek yapılan ziraat eşya paket sigortası ve ailem güvende sigortası bunları iptal edebildiniz mi?
    3. Siz özel konut sigortasının iadesini talep etmenizden ne kadar süre sonra hesabınıza geçti. 1.5 yılda mı sonuçlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kberk006 -- 25 Aralık 2024; 18:9:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam kredi sigorta iptal edince faiz değişir mi bunu öğrendiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.