Ben banka adına başvuru yaptım red geldi gerekçe de muhattap banka değilmiş, bankaya ait olan sigorta şirketi sanki sigortaları kendi kendine yapıyormuş. Doğru olan hangisi? |
Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (35. sayfa)
-
-
Konut kredisiyle birlikte yapılan hayat sigortası ilk 1 ay içerisinde iptal edilebiliyormuş. Bu durumda kredide bir sıkıntı oluyor mu? Kredi oranının güncellenip tekrar hesaplanması gibi?
-
Cepteteb üzerinden hayat sigortalı ihtiyaç kredisi çekeceğim. Krediyi çektikten sonra hayat sigortasını iptal ettirebilir miyim? Banka bunda sorun çıkarıyor mu?
Yakın zamanda tecrübe etmiş arkadaşlardan destek rica ederim.
-
Ziraat Bankası Dijital kredi ile yapılan Sigortayı geri alabiliyor muyuz? Bu konuda bilgisi / tecrübesi olan var mı acaba?
-
İhtiyaç kredisi için aynı soruyu merak ediyorum ben de; şöyle ki
nkolay bankası verdiği kredide sigorta iptal edilirse faizin yeniden belirlenip sigortasız oranına benzer bir orandan verileceği bilgilendirmesini yaptı.
Fakat ben Garanti bankasından çektiğim ihtiyaç kredisinde benzer bir bilgilendirme görmedim ve dolayısıyla aynı gün içinde sigorta iptaline başvurdum, net bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi? Faiz oranı güncellenecek mi bunda
-
Garantiden ihtiyaç kredisi çekeceğim fakat sigorta iptali oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: pannekamp
Garantiden ihtiyaç kredisi çekeceğim fakat sigorta iptali oluyor mu?Bilgisi olan var mı?
-
Valla ben anlamadım ya. Ya ortada doğru düzgün bankacı yok, ya da ekmeklerinden olacaklar diye kimse doğru düzgün cevap vermiyor. Nereden baksam havada kalıyor. Şubeye falan gittik zaten ordakiler size baskı kurmaktan başka bir işe yaramıyor.
-
Ayını sorunun cevabını arıyorum.Siz ne yaptınız iptal edebildiniz mi ?
-
sigortaları iptal edince faiz oranında artış vs oldu mu hocam?
-
Ona hiç bakmadım iptal ederken öyle bir uyarıda vermiyor.
-
30 ekim'de garanti bankasından çekmiş olduğum krediye istinaden aynı gün iptal ettiğim sigorta iptal ücreti halen yatırılmadı.
-
iptal sürecini nasıl yaptınız buradan açıklayabilir misiniz? Konut kredisi alanında çok soru geliyor, oradkai konuyuda besleriz, bende konut kredimi aldıktan sonra iptal edeceğim. Maksimum şu kadar sürede hesabınıza yatar gibi birşey yazmıyormu acaba iptal sonrası?
-
Poliçeler kısmına girince en altta cayma yazıyor oraya mobil uygulamadan tıklayıp hallediyorsunuz. Benim 10 gün olcak daha halen yatmadı. Oysaki akbankta aynı gün yatmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X