Çözüm buldunuzmu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (37. sayfa)

-
-
hayat sigortası iptal edilemez çocuk oyuncağı değil bu işler
-
tahsis ücretini alabilmenin tek yolu krediden caymadır,süresi içinde.
-
Ben çatır çatır ediyorum. Siz neye dayanarak iptal edilemez diyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yasiyacaginizin garantisini kim veriyor ben ölmem falan diyosunuz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ayrı bir konu. Edemezsiniz demek ayrı bir konu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Getir Finans'tan çektiğim kredinin hayat sigortasını iptal etmek istediğimde faiz oranı 3,80'den 5,80'e çıkıyor. Faiz oranı değişmeden iptal etmek mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.
-
Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi çekip sigortayı iptal ettiren var mı? yada iptal edebiliyormuyuz?
-
Halkbank konut kredisi için hayat sigortası iptal eden oldu mu? Sigortayi iptal etmekten ziyade kendi sigortacima daha uyguna yaptırıp bankanin dayattiği kazik sigortadan kurtulmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın hocam Akbanktan kredi çektim AKSIGORTA POLIÇE...ve AGESA PRIM ÖDEMESi adı altında 2 parçada para aldılar ben nasıl geri alabilirim teşekkürler #realacc @realacc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 19 Mart 2025; 12:53:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba, kredi faiz oranında bir değişiklik oldu mu?
-
hayır
-
Ben de dün iptal ettim faiz oranında değişiklik olmadı.
-
Ziraat bankası için bilgi vereyim.
Hayat sigortası dahil yapılan 4 ek sigortanın hepsini iptal ettim ücret iadesini aldım.
Öncelikle yapılması gereken Süper Şube programına başvurmak. Onay geldikten sonra mobilden Süper şube - Talep belge gönder - Yeni talep aşamasından talep oluşturmak. Kendi yazdığım dilekçenin fotoğrafını çekip yükledim, saatler içerisinde iptal oldu. Konunun başında en beğenilenlerdeki @cono01 'in mesajını direkt alıp düzenleyip gönderdim.
#konut #eşya paket #hayat #ailem güvende #bes
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X