git bi banka müdürüne benim 80.000 ytl param var bankanıza en az 3 veya 4 yıllığına yatırmak isterim ama şuanki orandan 3 puan yüksek isterim diye belirt kabul etmezse koy .... ne başka bankaya git, illaa biri kabul edecektir ve öncelikle çalıştıgın bankaya sonra fortis ve oyak bank ve sonrasında sana tavsiye edilen bankalara git (bu sırayı bozma ama) şuanki yıllık faiz %17 yada 18 olması lazım senin 80.000 ytl paran yılda 14,400 ytl faiz getirir ki bir cok otomobil markası 20.000 ytl ye 12 ay 0 fazile araba veriyolar,,,, bence bunu değerlendir,,, 14,400 x 3 =43,200 bu rakam anlaşma sağlamadıgın normal faiz tutarı...
35.000 ytl lik arac begen, 10 - 15 bin ytl yi peşin öde 20.000 ytl kredi al 1 yıllık sıfır faizle aylık 1,666 ytl ödersin... bankadan paranın aylık 1,200 ytl faiz gelir üstünüde kenardaki 5.000 ytl den takviye edersin... aracın taksitleri bittikten 1 sene sonra ( paran bankada kalırsa) sana bedavaya gelmiş olur. tabii ana paranda 80.000 ytl olarak kalacaktır... bence bölesi daha mantıklı...
paranı bankaya yatırma anlaşmasını 5 sene yap faiz oranını en az % 20-21 olarak ( en az normalden %3 fazla olsun) kabul ettir, paran en az 2- yıl ödemesiz, kendine kazandıracaktır belki bi araba daha alırsın bellimi olur....
olay budur bravo
GORMEMISIN BIR OGLU OLMUS CEKMIS CU.....NU KOPARMIS
İyide arkadaşın bunu sorması gayet doğal.Bizim ülke politikamız bile dolara reel %16-17 faiz vererk sıcak para cennetine çevirmek ülkemizi.Kaldıki bu bankacılık sisteminin yıllık kart ücreti hesap işletim ücreti zart zurt adı altında tüketiciyi ne kadar sömürdükleri düşünülürse bende böyle bi imkanım olsa o banklara geçirmek için böyle yöntemleri şüphesiz düşünürdüm.
40 akıllık çıkaramadık taşı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme