Şimdi Ara

Kredi İle Binek Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kredi ile Araç Almayı Düşünüyorum Malum bankaların Faiz Oranları Çok Yıpratıyor 25.000 krediye 33,000 TL Geri ödeme 2. El için bu fiyat çok içime sinmiyor Yada Kredili araba veren galericiler Nasıl Bilemedim O yüzden son haftalarda sıfıra yöneldim Firmaların düşük faiz oranlı kampanyaları değerlendirmek istiyorum şu an düşüncem Ford Fiesta olarak şekillendirdim Kafamda Ama ? Ama İşte
    Araçlar hakkında çok teknik detay bilgim yok açıkcası
    İstediğim araçta
    Dizel olması
    Ferah olması
    Genç İşi Olması
    Az yakması Vb...

Sizlerin Fikirlerini almak İsterim İlgili Arkadaşlar Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzdlm -- 29 Kasım 2013; 18:11:00 >

• Ne kadar paran var, kaç paralık araba almayı düşünüyorsunuz?
  • Sıfir olursa 42 bine kadar 2.elde 28 bine kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıvıc-Cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Cıvıc-Cruze

Bütçe Sıkıntısı Yaşıyabilirim Civic de
  • Dostum aylık ödeyebileceğin tutarı belirle, sonra vadeyi belirle, en sonda elindeki parayı ekle bakalım kaç paralık arabaya müşteri olacaksın?
  •  Kredi İle Binek Araç Tavsiyesi

Detaylarını bilmiyorum ama yukarıda ki Mini Otomobillerde kampanya varmış ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Kredi İle Binek Araç Tavsiyesi

Detaylarını bilmiyorum ama yukarıda ki Mini Otomobillerde kampanya varmış ...

ben söylim mi detayları

o %0 faizli krediyi kullanınca başka fiyattan veriyorlar aracı .kullanmayınca daha düşük fiyattan veriyorlar yani sonuçta %0 faiz olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 30 Kasım 2013; 10:34:27 >

• Aylık 1000 TL İle 1100 TL Arası Vade En Fazla 36 Ay Diye Düşünüyorum Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzdlm

Aylık 1000 TL İle 1100 TL Arası Vade En Fazla 36 Ay Diye Düşünüyorum Arkadaşlar

Elinde nakit ne var dostum?
    Alacağın kredi 32.500 lira civarı olur, faizle birlikte ödeyeceğin tutar 40 bin gibi bir rakam olur, elindeki nakite 32.500 ekle kaç paralık bir bütçen olur hesapla dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leigh_hunt -- 30 Kasım 2013; 17:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.