Şimdi Ara

Kredi Karti.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk başta yardimci olanlara şimdiden teşekkurler.Mevzuya giriyorum
    Ben silkroad başlayali 1 ay fln oldu baya hoşuma gitdi sardi kasarken kolaylik saglamak için silk almaya karar verdim ama bi turlu alamiyorum her şey dooru duzgun uyguluyorum visa karti fln aliyorum bilgileri giriyorum kart bilgileriniz kontrol edin fln diye bi eror veriyo baya uğraştim olmadi bi kaç tane daha kart denedim hep ayni hata sora araştirdim bazi bankalarin kartlarini kabul etmiomuş alan arkadaşlarin hangi bankayi kullandigini yazarsa sevinirim yada bole bişe yok diyorsaniz internet kardi kullanabilmek için visanin sitesine fln kaydolmak gerekiyomuş flnda dediler yani işin işinden çikamadim yardimci olurmusunuz..

• Şimdi bu işle epeydir uğraşıp silk alma konusunda deneme sayılarım çok olduğundan dolayı ezberledim artık bu işleri, o nedenle sana yardımcı olmaya çalışayım

Birincisi Visa kartının 3D secure nam'ı diğer Verified Visa yapılması gerekiyor. Yalnız bu işlemi yapsan bile bütün bankaların kartları bu işlemin sonunda silk alabilmene yaramıyor.

3 Adet farklı Garanti kartı verified ettirip Silk alma denemesinde bulundum yemedi.
    1 adet Yapı Kredi Visa kartı için Visa Verified yapamadım, çünkü Yapı Kredi saolsun, Verified Visa sistemini iyi anlatmış, sonra demişki cümlenizi World Online içerisindeki Güvenlik Cümlesi Oluştur/Değiştir menüsünden yapabilirsiniz demiş, Fakaaat dediği yerde öle bişi yok, İki Yapı Kredi şubesine gittim ama müşteri hizmetlerinin de bu işlerden haberi yok öle kaldı.
    Card Finans da böyle bir hizmet yok.
    En son olarak zor bela bir İŞ BANKASI kredi kartı bulup onu sitesinden Verified Visa yaptım ve onunla 150 silk alabildim. Bence direk olarka İŞ BANKASI Visa kartı ara veya paypal sisteminin açılmasını bekle.

Benim Garanti kartımla kullanabildiğim bi paypal hesabım var açılınca onu kullanıcam kısmetse.

• Hobaaaaa

Paypal açılmış, heheheheheh
  • Ya paypali sole bi kisaca anlatirmisin tam olarak nedir bişeler biliorm ama yarim yamalak hatta bildiklerim sunlar bi cardla gidiosn paypalin sitesinden paypal aliosn onu oyunda aldigin silk gibi netden aldigin paypal kadar alişveriş yapabiliosn yanlişmiyim ??
  • valla dooru ben kredi kartı kullanmadan actım nasıl olduysa ama simdi kredi kartı olmadıgından sorun yasarmıyım para biriktiriorum reklam linklerie tıklayarak bunuda bi anlatırsanız sevinirim
  • Frisby özeline yazdım ama çok detaylı değil. Sadecehttp://www.paypal.com a gidip üye olacaksın, o kadar. Kardı Verify ettirmenize gerek yok şu bağlamda. Sadece üye olurken kartın gerçek olup olmadığını kontrol etmek için 2 Dolar çekecek hesabınızdan o kadar.

Ahmetcan para biriktirme olayını bilmiyorum paypal da, valla ben kartımı zamanında eklemiştim KE için o zamandan beri duruyordu bende, şimdi kullanıcam kısmetse

Bu arada Paypal'ın çalışma mantığını da söyliyeyim. Siz kartınızı paypal'a ekleyebilirseniz, ödeme yaparken ödeme yaptığınız site sizin kartınızdan çekmiyor parayı, paypal'a yönlendiriyor. Paypa'a ödemeyi yapıyorsunuz, paypal ödeme yapılması gereken siteye ödeme yapıyor Güvenli bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 28 Mart 2006; 11:16:38 >

• Ya şimdi paypala uye oluyoruz sora aliş verşimizi yapiyoruz site paypaldan çekiyo parayi paypaldan bizde dimi D:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Kredi Kartı Limiti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firizby

Ya şimdi paypala uye oluyoruz sora aliş verşimizi yapiyoruz site paypaldan çekiyo parayi paypaldan bizde dimi D:

Evet aynen öle işliyor, paypala ödeyeceğin parayı bildiğinden dolayı sitenin fazla çekebilme gibi bir şansı kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.