Şimdi Ara

Kredi Kartı Aidatını Geri Almak (Kesin Çözüm) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
134
Favori
45.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kartın tüm borcu ödenmiş olduğu halde ve kart kapatıldığı halde geri alınabiliyor mu hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben yapı krediden ücretsiz eko kart kullanıyordum. Ama onda da puan ve kampanyalar birçok yerde geçmediğinden onu kapatıp ücretli karta çevirdim. Ücret alınacağını söylediler kabul ettim ve hemen yansımış. Şimdi bu ücreti geri alabilir miyim? Ama kartı da iptal falan etmek istemiyorum. Eko karta da geçmek istemiyorum. Aynı kartta kalıp ücret iadesi mümkün mü?

@hp_anka

• Merhabalar

@hp_anka dostum teşekkür etmek istedim. Deniz bank ilk bir sene ücretsiz diyerek verdikleri karta 5. Ayda 690 TL ücret yansıtmışlardı. Müşteri hizmetleri gayet rahat hiçbir şekilde geri adım atmadı, kartımı kapattım bende. Sonra kullanmayacağım ayların iadesini istedim. Banka bunada yanaşmadı. En son dediğin şekilde TBB bireysel hakem heyetine internetten başvurdum az önce benden kestikleri 1 yıllık ücretin iadesini tıpış tıpış yatırdılar 😎 demek ki iade edebiliyorlarmış. Tekrar teşekkür ederim bilgilendirmen icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda yapıkredi ve iş bankası maximum kartlarına iade isteyenler oldu mu?

• okn360 O kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi ve Halkbank dan aldım 1 ay içinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Yapıkrediden alırken nasıl bir yol izlediniz hocam

Kredi kartını kapatıp kart ücreti peşin alınan ücret olduğu için kullanmadığım ayları kart aidatı da yeni yansıdığı için dolayısıyla da tamamını istedim banka olumsuz döndü o olumsuz cevap la e devletten bireysel müşteri hakem heyetine başvurdum başvurduktan 3-5 gün sonra kart ücretini iade ettiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harcama sözüne karşılık iade alabildim ben 6 ayda 90k

Bugün iade etmelerini istedim ama etmediler. Aylık 100k harcama sözü istediler...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.