Şimdi Ara

kredi kartı asgarisini ödemek veya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba size bir sorum olacak. Ben kirada oturuyordum. 1500 tl derken 2500 7000 son olarak ev sahibim kiramı 25000 e çıkardı 12 ay peşin ödeme şartıyla. zaten hep 12 ay peşin ödedim kiramı. Çok dedim 15000 çarpı 12 ay ödeyeyim dedim kabul etmedi. Bana çık dedi. Bana terbiyesiz laflar etti. Bende sinirlendim. Aynı gün interneilanlarından bir köy taş evi gördüm. Randevu alıp ertesi gün evi görmeye gittim. Beğendim ve almaya karar verdim. Ama peşin o kadar param yoktu. Bankalarda eksiye giderek ve kredi kartlarımı kullanarak 1 milyon para çektim. gerisini peşin ödedim. Sorum şu

Ben yurt dışından emekliyim. İyi bir maaşım var ama son zamanlarda benim maaş döviz yeterince yükselmeyince faizlerde çok artınca benim maaş yetmemeye başladı.

Bende kredi kartından yeniden avans çekmeye başladım. Ama ödemeler 3 aya düşünce ödemelerim daha da arttı. Şöyle yapıyordum. 38 bin ödemem var ödüyordum sonra yeniden 25 bin avans çekiyordum. Fakat bir arkadaş bana kredi kartımım asgarisini öde daha avantajlı olursun dedi. Siz ne dersiniz? Zira asgarisini ödersem 25 bin avans çekmeme gerek kalmayacak.

acaba asgarisini kaç ay süreçte ödeyebilirim. Bildiğim kadarı ile 3 ay asgarisini ödeyince banka kredi kartından para çekmeyi kapatıyor diye biliyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.