Şimdi Ara

Kredi karti başvurum için yorumlariniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000TL limiti olan bi kredi karti başvurusunda bulunacağim.Hangi bankanın kartini almalıyım.Kullananlarin fikrini almak istedim.Şunu belirteyim karti sadece alişveriş için kullanacağım.Yani nakit falan çekmem.Sadece taksit seçeneği için almak istiyorum.Biraz araştirma yaptim(Yapi kredi world card) fena değil gibi.Bonus puan falan da kazandırıyor.Kart masraflari için falan ne öderim acaba bu karti kullanan varsa bi fikir paylaşımında bulunalım arkadaşlar?

• ben vakıfbank world kulanıyorum. kredi kartı üçreti yok. kampanyalardanda faydalanabiliyorsunuz.
    tavsiye vakıfbank world
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmdost

Arkadaşlar 1000TL limiti olan bi kredi karti başvurusunda bulunacağim.Hangi bankanın kartini almalıyım.Kullananlarin fikrini almak istedim.Şunu belirteyim karti sadece alişveriş için kullanacağım.Yani nakit falan çekmem.Sadece taksit seçeneği için almak istiyorum.Biraz araştirma yaptim(Yapi kredi world card) fena değil gibi.Bonus puan falan da kazandırıyor.Kart masraflari için falan ne öderim acaba bu karti kullanan varsa bi fikir paylaşımında bulunalım arkadaşlar?

ben vakıfbank world kulanıyorum. kredi kartı üçreti yok. kampanyalardanda faydalanabiliyorsunuz.
    tavsiye vakıfbank world
  • ing pegasus kart al bonus özelliğide var pegasus uçuş puanda birikiyor hemde yıllık kart aidat ücreti falan yok
  • pegasus card ta olabilir.Yıllık bir ödemeside yoksa çok uygun olur benim için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.